Belépés
Az első pofon....
... koronavírus bezárta a gyermekeinket az otthonba! Sajnos nem mehetünk táborokba, előadó turnéra, missziós útra, de még a kirándulások is bajosak! Így mi mást tehetünk, szerveztünk magunknak házi táborokat, sokfélét... például sakk tábort többet is, meg boksz táborokat is.
A Gyergyószentmiklosi Huszár Árpád vezetésével most zajlott le Déván egy ökölvívó tábor! Minden reggel 6,...
2020-08-22 07:54:18
Koronavírus - HÖOK: a felsőoktatási intézmények többsége megtartja a gólyatábort
... Tudományegyetem és a Budapesti Gazdasági Egyetem, de ezek az intézmények helyette valamilyen orientációs napot tartanak majd az új hallgatóinak szeptemberben.
Elmondta azt is, hogy a táborokat a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett rendezik. Így nem lehet 500 résztvevősnél nagyobb rendezvényt szervezni, figyelni kell a higiénés szabályokra, és a legtöbb helyen láza...
2020-08-12 08:41:18
ITM: gyermektáborokat és aquaparkokat vizsgált a fogyasztóvédelem
... aquaparkokban, strandokon kikapcsolódó családok biztonságára. A tárca által elrendelt vizsgálat során a fogyasztóvédelmi hatóság a nyári szünet alatt az egész országban ellenőrzi azokat a táborokat, ahol a gyermekek az aktív szórakozásukat biztosító eszközöket használhatnak, és azokat a kalandparkokat, strandokat is, amelyekben nyári táborokat szerveznek.
A kormányhivatalok j...
2020-07-31 08:51:23
Ferenc pápa meglepte a Vatikánban táborozó gyerekeket
... járványellenes biztonsági intézkedések betartásával. Az Ifjúsági Nyár projektet a szaléziak és a Tutti in una festa (Mindenki együtt ünnepel) elnevezésű egyesület vezeti, akik Rómában napközis táborokat szerveznek. Úszómedence, tenisz, foci és kosárlabda, felfújható játszóvár, pingpong közül válogathatnak a gyerekek, akiket körbevezetnek a festői szépségű Vatikáni Kertekben.
...
2020-07-22 18:43:10
Palkovics: a kormány célja, hogy a vidéki városok is erősödjenek a tudomány és az innováció terén
... intézmény tízéves, 2030-ig tartó Science Park programjának részeként megvalósuló balatonfüredi tudásközpontban felsőoktatási képzéseket, szakképzéseket, nyáron középiskolásoknak ágazati táborokat, versenyeket is tarthatnak majd.
Charaf Hassan a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának karjának dékánja hangsúlyozta: a tudáscentrum a vállalati igényeknek megfelelő kutatások...
2020-07-17 12:22:38
Novák: hétszáz gyereket fogadnak az Egyszülős Központ napközis táborai
...
Novák Katalin az Egyszülős Központban azt mondta, hogy a reggel hét órától késő délutánig tartó táborokat Budapesten, Veszprémben és Kecskeméten szervezik meg, azokban naponta ötven gyermek vesz részt. A tábor célja, hogy az egyszülős családokban nevelkedő gyerekek is minél nagyobb biztonságban érezhessék magukat - tette hozzá.
Az államtitkár kiemelte, hogy idén nyáron a...
2020-07-16 12:22:31
Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
... a táborokban való részvétel lehetősége enyhítené a társadalmi kudarcokat.
Válaszában Rétvári Bence, a tárca parlamenti államtitkára azt hangsúlyozta: idén csak napközis Erzsébet-táborokat tartanak, ahol 5683 speciális nevelésű igényű gyerek, köztük 511 autista vehet részt, míg tavaly 3238 és 257 volt ez a két szám. Hozzátette: a hátrányosabb vagy fogyatékos gyerekek mindig is...
2020-07-13 17:22:15
Az olasz és szlovén államfő egymás kezét fogta, amikor megemlékezett háborús áldozatokról
... sz...
2020-07-13 14:21:37
DK: Mészáros Lőrinc fizesse vissza az Erzsébet-táborok felújítására kapott pénzt!
...
Barkóczi Balázs elmondta: a Mészáros család cége egy konzorcium részeként 21,58 milliárd forintot nyert el felújításra.
A gyerekek és a rászorulók állami nyaraltatásán is az Erzsébet-táborokat "birtokló" Mészáros Lőrinc keresett "újabb közpénz tízmilliárdokat" - közölte.
A DK-nak nem azzal van baja, hogy felújítják azokat a táborokat, amelyekben rászoruló gyerekeket...
2020-06-26 13:02:38
Novák Katalin: minden Erzsébet-táborban lesznek fertőtlenítőpontok
... Magyarország ügyvezető igazgatója ismertette, hogy 36 millió forint értékben, 13 ezer liter kézfertőtl...
2020-06-24 11:51:38
1 2 3 ...........38 39 ......57 58 .....75 76 77 
Címkék: Egyszülős Központ, Mészáros Lőrinc, Novák Katalin, Gyergyószentmiklosi Huszár Árpád, Budapesti Gazdasági Egyetem, Ifjúsági Nyár, Vatikáni Kertekben, Science Park, Charaf Hassan, Informatikai Karának, Egyszülős Központban, Válaszában Rétvári Bence, Barkóczi Balázs, első pofon, felsőoktatási intézmények, kormány célja, vidéki városok, innováció terén, ökölvívó tábor, intézmények helyette, járványügyi szabályok, higiénés szabályokra, legtöbb helyen, tárca által, fogyasztóvédelmi hatóság, nyári szünet, egész országban, aktív szórakozásukat, festői szépségű, vállalati igényeknek, tábor célja, egyszülős családokban, államtitkár kiemelte, táborokban való, társadalmi kudarcokat, tárca parlamenti, hátrányosabb vagy, konzorcium részeként, rászorulók állami, kormányhivatalok, fogyasztóvédelmi, gyermektáborokat, fogyasztóvédelem, tízmilliárdokat, villamosmérnöki, tudományegyetem, tudásközpontban, szakképzéseket, szórakozásukat, járványellenes, kalandparkokat, körbevezetnek, válogathatnak, használhatnak,
© 2013 TVN.HU Kft.