Belépés
Halálos baleset történt a 65-ös úton, Tolnában
...
A tájékoztatás szerint a füvet nyíró férfi a helyszínen életét vesztette.
Az útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás forgalomkorlátozás van - írták....
2019-10-20 19:02:54
Hétfőtől eSzemélyihez is hozzárendelhető a vasúti bérlet
... vasútvonalakon tesztelte az innovatív módszert, amely már több mint ötmillió állampolgár számára jelenthet kényelmes, papírmentes megoldást a mindennapi vasúti utazások során.
A tájékoztatás szerint a vasúttársaság belföldi pénztáraiban megvásárolható, a szolgáltatási területére érvényes 30 napos dolgozó és tanuló, a havi és félhavi, továbbá a regionális bérletek rögzíthetők...
2019-10-20 14:22:08
Giro d'Italia - Több mint 350-en tekertek Ivan Bassóval a székesfehérvári felvezető programon
...
A szervezők tájékoztatása szerint az Országalmától induló résztvevők egy rövidebb (40 km) és egy hosszabb (75 km) távon kerekeztek az etap útvonalán rendőri felvezetéssel. Velük együtt kerékpárra ült Basso, a következő idénytől már új néven, Kometa-Xstra Cycling Teamként jegyzett kontinentális istálló sportigazgatója, és a csapat két magyar versenyzője, a Tour de Hongrie-n má...
2019-10-19 17:51:56
Brexit - Az EU a következő lépésekre vonatkozó tervei ismertetésére szólította fel Londont
...
Mina Andreeva, a brüsszeli testület szóvivője arról számolt be a Twitteren, hogy minél előbb tájékoztatást várnak a brit kormánytól az Egyesült Királyság európai uniós kiválási folyamatának következő lépéseiről.
Rámutatott ugyanakkor, hogy magát a csütörtökön elfogadott új kiválási egyezményt még nem bocsátotta szavazásra a szigetország törvényhozása.
Jaume Duch Gui...
2019-10-19 17:41:59
Baleset miatt lezárták az M3-as autópályát Mogyoródnál Miskolc felé
...
A balesetben, amely az autópálya 17-es kilométerénél történt, az első adatok szerint négyen megsérültek.
A helyszínelés és műszaki mentés idején az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat az M0-s autóútra terelik a rendőrök.
A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a helyszínre mentőhelikopter is érkezett....
2019-10-19 17:22:15
Először tartja Erdélyben közgyűlését a magyarországi Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája
... számára kiemelkedően fontos a magyar nyelvű oktatás és felsőoktatás.
"A határon túl a magyar nyelvű oktatás az egyik záloga a közösségi megmaradásnak, és nagyon fontosnak tartjuk a tájékoztatást, a különböző ösztönzők kialakítását annak érdekében, hogy a magyar diákok az érettségit követően minél nagyobb számban válasszák az erdélyi felsőoktatási intézmények magyar nyelvű kép...
2019-10-19 12:51:51
Triatlon világkupa - Bragmayer Zsanett lett a legjobb magyar Tongjeongban
...
A verseny honlapjának tájékoztatása szerint Bragmayer 58:17 perc alatt teljesítette a 750 méter úszásból, 20 kilométer kerékpározásból és 5 km futásból álló távot. A nőknél győztes francia Sandra Dodet 57:10 perc alatt ért célba, a 60 fős mezőnyből öten nem teljesítették a versenyt.
A férfiaknál az amerikai Matthew McElroy 51:25 perces eredménnyel lett első, Faldum Gábor...
2019-10-19 12:51:40
Templomokat, kápolnákat újított fel a pécsi katolikus egyházmegye
...
A 2017-ben másfél milliárd forintos európai uniós támogatással indult program részeként Bátán, Bátaszéken, Szekszárdon és Mohácson kezdődtek el a munkák.
Az egyházmegye tájékoztatása szerint a bátai Szent Vér Kegytemplomban felújították a homlokzatot és a templombelső egy részét, újravakolták a sérült részeket, nyílászárókat cseréltek, hőszigetelték a padlástéri zárófödé...
2019-10-19 07:04:09
Egy magyar cég EU-s díjat kapott szakképzés megszervezéséért
... Szakmai Készségek Európai Hete keretében Helsinkiben átadott kitüntetést a tiszalöki építőipari kisvállalkozás egy általa indított munkahelyi képzéssel nyerte el.
Az uniós bizottság tájékoztatása szerint a cég azért érdemelte ki az elismerést, mert a vállalkozás vezetői úgy döntöttek, szakképző programot indítanak, hogy kellő számban álljanak a rendelkezésükre jól képzett, ho...
2019-10-18 18:21:47
ITM: lehet jelentkezni a Modern gyárak éjszakájára
...
A tájékoztatás szerint az idén 72 helyszínen lehet megnézni a legkorszerűbb hazai gyárak és nemzetközileg versenyképes ipari üzemek működését országszerte.
A rendezvény programsorozat célja a lakosság és a vállalkozások figyelmének felkeltése a piacvezető ipari technológiák iránt.
György László gazdaságstratégiáért és -szabályozásért felelős államtitkár a közleményb...
2019-10-18 18:12:13
1 2 3 ...........2207 2208 .....3311 3312 ......4413 4414 4415 
Címkék: Ivan Bassóval, Mogyoródnál Miskolc, Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, Bragmayer Zsanett, Kometa-Xstra Cycling Teamként, Mina Andreeva, Egyesült Királyság, Jaume Duch Gui, Sandra Dodet, Matthew McElroy, Faldum Gábor, Szent Vér Kegytemplomban, Szakmai Készségek Európai Hete, György László, 65-ös úton, vasúti bérlet, székesfehérvári felvezető, következő lépésekre, magyarországi Hallgatói, legjobb magyar, pécsi katolikus, tájékoztatás szerint, füvet nyíró, helyszínen életét, műszaki mentés, innovatív módszert, mindennapi vasúti, vasúttársaság belföldi, szolgáltatási területére, regionális bérletek, szervezők tájékoztatása, etap útvonalán, következő idénytől, brüsszeli testület, brit kormánytól, csütörtökön elfogadott, szigetország törvényhozása, autópálya 17-es, első adatok, érintett útszakaszon, helyszínre mentőhelikopter, magyar nyelvű, egyik záloga, közösségi megmaradásnak, különböző ösztönzők, magyar diákok, érettségit követően, erdélyi felsőoktatási, verseny honlapjának,
© 2013 TVN.HU Kft.