Belépés
Jogerősen elítéltek egy interneten drogot áruló szegedi párt
... közösségi oldal zárt csoportján keresztül kínálta az anyagot, és fogadta a megrendeléseket. A drog hígítását, porciózását a férfi végezte, a csomagok feladásában és az ügyfelek tájékoztatásában mindketten részt vettek. Az utánvétes csomagok ellenértéke túlnyomórészt átutalással került a férfi bankszámlájára.
A két vádlott legalább 28 vevőnek összesen 180 alkalommal értékesít...
2019-09-12 14:41:56
Magyar labdarúgó-válogatott - Minden játékos megérkezett Telkibe
... ütemben halad, de a rendelkezésre álló idő rövidsége miatt továbbra sem lehet megmondani, hogy sikerül-e játékra kész állapotba hozni a szlovákok elleni meccsre" - olvasható az MLSZ tájékoztatásában.
Rajta kívül kihagyta a hétfői edzést Pátkai Máté, mivel nincs százszázalékos állapotban, valamint Korhut Mihály, aki egy korábbi kisebb sérülése miatt elővigyázatosságból kapott ...
2019-09-02 20:51:57
Hunt: London nem tervez katonai akciót, de követeli Irántól a lefoglalt brit hajó azonnali elengedését
... külügyminiszter szerint egyelőre nem egyértelmű, hogy ez a hajó is irányt váltott-e.
A Mesdar tulajdonosa, a glasgow-i székhelyű Norbulk Shipping UK azonban péntek esti első tájékoztatásában azt közölte, hogy a 2007-ben épült, 315 ezer tonna vízkiszorítású tartályhajót egy fegyveres alakulat szállta meg, és ez a hajó is elindult északra, Irán felé.
A Norbulk Shipping UK ...
2019-07-20 07:04:10
Megöltek egy nőt Érden
...
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői tájékoztatásában azt írta: a rendőrségre vasárnap este jelentette be egy nő, hogy édesanyját érdi otthonában holtan találta.
A 60 éves nő halálával összefüggésben a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint felmerült az idegenkezűség gyanúja.
A Pest megyei nyomozók az üggyel összefüggésben elfogatóparancsot bocsátottak ki F...
2019-06-17 15:12:37
Brexit - London nem engedélyezi az újabb skót függetlenségi népszavazást
... skóciai függetlenségi népszavazáshoz ugyanolyan módon, ahogy azt a 2014-es referendum előtt tette.
Nicola Sturgeon azonban az edinburghi parlament képviselőinek tartott szerdai tájékoztatásában "tarthatatlannak" nevezte az újabb népszavazással szembeni elutasító londoni álláspontot.
Kijelentette: ha sikerül tovább erősíteni Skócia függetlenségének támogatottságát, akkor...
2019-04-25 15:49:09
Eltorlaszolták a londoni tőzsdét a környezetvédő tiltakozók
... bolygónk elpusztításával kereskedik" - áll a demonstrációkat szervező csoport közleményében.
A londoni pénzügyi központ saját rendőrsége, a City of London Police csütörtöki tájékoztatásában arra hívta fel a figyelmet, hogy a Cityben várhatóan egész nap fennakadásokkal kell számolni a tiltakozó akciók miatt.
Az Extinction Rebellion az elmúlt hetekben London legforgalmasab...
2019-04-25 10:58:50
Brexit - A skót miniszterelnök szerint 2021-ig újabb függetlenségi népszavazást kell tartani
... kormányfő és David Cameron akkori brit miniszterelnök írta alá 2012 októberében a skóciai fővárosban.
Nicola Sturgeon azonban az edinburghi parlament képviselőinek tartott szerdai tájékoztatásában "tarthatatlannak" nevezte az újabb népszavazással szembeni elutasító londoni álláspontot.
Kijelentette: ha sikerül tovább erősíteni Skócia függetlenségének támogatottságát, ak...
2019-04-24 20:57:55
Brexit - Kampánnyal biztatja a brit kormány a külföldi EU-polgárokat, hogy folyamodjanak letelepedési engedélyé
... megszerzése végett.
A kampány angol nyelven folyik, de online felületeken elérhető lesz a tartalom az Európai Unióban honos összes nyelven - áll a belügyminisztérium hétfői tájékoztatásában.
A tárca beszámolója szerint a kérvényezési rendszer tavaly augusztus óta alapos próbákon esett át, és e próbaidőszakokban is már csaknem 200 ezren megkapták a további nagy-britanniai...
2019-03-25 07:04:30
Brexit - May júniusig tartó halasztást kér, hosszabb halasztás lehetőségével
...
A Downing Street szóvivője keddi tájékoztatásában csak annyit közölt, hogy May még a csütörtökön kezdődő EU-csúcsértekezlet előtt megírja a halasztás kezdeményezéséről szóló levelét Donald Tusknak, az uniós állam- és kormányfők alkotta Európai Tanács elnökének.
A miniszterelnöki hivatal illetékese a levél várható tartalmáról egyelőre nem árult el részleteket, de azt han...
2019-03-19 22:41:22
Paralimpia 2020 - A sportlövő Dávid Krisztina megszerezte a második magyar kvótát
...
A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) keddi tájékoztatásában emlékeztet arra, hogy a 2016-os riói paralimpia előtt is a tavaly decemberben Európa-bajnoki címet szerző Dávid Krisztina volt a második magyar kvótaszerző, mint ahogy most is, az országnak ugyanis már van egy kerékpáros indulási joga Tokióra.
"Minden egyes kvótára büszkék vagyunk, hiszen egyre erősödik a nemzet...
2019-02-19 19:42:29
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ...44 45 46 
Címkék: Dávid Krisztina, Pátkai Máté, Korhut Mihály, Norbulk Shipping UK, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Nicola Sturgeon, London Police, Extinction Rebellion, David Cameron, Európai Unióban, Downing Street, Donald Tusknak, Európai Tanács, Magyar Paralimpiai Bizottság, interneten drogot, lefoglalt brit, újabb skót, londoni tőzsdét, környezetvédő tiltakozók, skót miniszterelnök, brit kormány, külföldi EU-polgárokat, sportlövő Dávid, második magyar, drog hígítását, férfi végezte, csomagok feladásában, ügyfelek tájékoztatásában, utánvétes csomagok, férfi bankszámlájára, rendelkezésre álló, szlovákok elleni, hétfői edzést, korábbi kisebb, glasgow-i székhelyű, 2007-ben épült, fegyveres alakulat, rendőrségre vasárnap, jelenleg rendelkezésre, idegenkezűség gyanúja, üggyel összefüggésben, 2014-es referendum, edinburghi parlament, újabb népszavazással, demonstrációkat szervező, londoni pénzügyi, tiltakozó akciók, elmúlt hetekben, skóciai fővárosban, kampány angol, tárca beszámolója, kérvényezési rendszer,
© 2013 TVN.HU Kft.