Belépés
Brexit - Várhatóan pénteken az új londoni alsóház elé kerül a Brexit-megállapodás
... példátlan mértékű győzelmet aratott, és az eddigi kisebbségi kormányzás után kényelmes, 80 fős többséget szerzett a londoni alsóházban.
A Downing Street szóvivője hétfő esti tájékoztatásában megerősítette, hogy a kormány még karácsony előtt el akarja indítani a ratifikációs folyamatot. Hozzátette: a törvénytervezet pontos szövege "tükrözni fogja" az Európai Unióval a Brexit f...
2019-12-16 20:20:08
Londoni NATO-találkozó - Trump: "nem akarok beavatkozni a brit választásokba, de Johnson nagyon alkalmas"
... nem kérte, hogy a szövetséges országok fizessenek többet az amerikai védelmi garanciáért.
A londoni miniszterelnöki hivatal a mostani NATO-találkozó előtt kiadott hivatalos tájékoztatásában közölte: a 2014-es walesi NATO-csúcson elhatározott kötelezettségvállalás alapján - amely azt tűzte ki célként, hogy a tagországok hazai össztermékük (GDP) legalább 2 százalékát fordítsák ...
2019-12-03 12:21:17
Robbantásos merényletek előkészülete és dzsihadista kiképzőtábor létrehozásának terve miatt volt börtönben a lo
... házkutatást tartottak a lelőtt gyanúsított egykori lakhelyén, a középnyugat-angliai Staffordshire megyében.
Neil Basu, a Scotland Yard terrorellenes ügyosztályának vezetője szombati tájékoztatásában közölte, hogy a rendőrség a terrortámadással kapcsolatban más gyanúsítottat nem keres.
Basu megerősítette, hogy a késeléses merényletben két ember - egy férfi és egy nő - hal...
2019-11-30 09:31:05
Az EP elfogadta az online értékesítés új, az adócsalás elleni küzdelem jegyében született áfaszabályait
... online termékértékesítéssel foglalkozó vállalkozásokra vonatkozó, teljesen megújult áfarendszer.
Győri Enikő fideszes EP-képviselő a szavazást követően az MTI-hez eljuttatott tájékoztatásában kiemelte, az új szabályok révén könnyebb lesz az adócsalás szembeni fellépés az Európai Unióban.
Rámutatott: a most elfogadott rendelkezés biztosítja, hogy az elektronikus keresked...
2019-11-14 22:13:32
Bolgár kamion - Azonosították az összes áldozatot
...
A területileg illetékes Essex megyei rendőrség csütörtök délutáni tájékoztatásában közölte: a vietnami rendőrség illetékeseivel együttműködve elvégzett vizsgálat és az ennek alapján beterjesztett adatok eredményeként a megyei halottkémi szolgálat vezetője mind a 39 áldozat kilétét megállapította.
A hatóságok hivatalosan értesítették az áldozatok hozzátartozóit.
A cs...
2019-11-07 16:22:08
Bolgár kamion - A rendőrség szerint vietnamiak voltak az áldozatok
...
Az első hatósági beszámolókban még az szerepelt, hogy az áldozatok mindegyike kínai állampolgár volt. A területileg illetékes Essex megyei rendőrség péntek esti tájékoztatásában azonban közölte: az eddigi azonosítási vizsgálatok alapján most már úgy tartja, hogy az áldozatok vietnamiak voltak.
A tájékoztatás szerint a rendőrség kapcsolatban van a vietnami kormánnyal, eme...
2019-11-02 07:04:08
Brexit - Brit pénzügyminiszter: az Egyesült Királyság nem tud jövő csütörtökön kilépni az EU-ból
... ez most már azon múlik, hogy az Európai Unió beleegyezik-e a határidő halasztásába.
Az október 31-i kilépést jelenleg törvény rögzíti, de a Downing Street szóvivője pénteki tájékoztatásában közölte, hogy ha az EU engedélyezi a halasztást, a brit kormány az unió által meghatározott új határnapnak megfelelően módosítja a Brexit időpontjáról szóló jogszabályt.
Az Európai Bi...
2019-10-25 21:47:12
Bolgár kamion - Brit belügyminiszter: még nem ismert az áldozatok nemzetisége
... Enforcement).
Az NCA szerdán közölte: vizsgálata elsősorban arra összpontosít, hogy szervezett bűnözői csoportok állnak-e az eset mögött. Az ügynökség Twitteren közzétett rövid tájékoztatásában hozzátette: szakértőkkel segíti az ennek kiderítésére és a halálesetekért felelős bűnözői csoport azonosítására irányuló vizsgálatot.
Yvette Cooper, az alsóház belügyi bizottságán...
2019-10-23 16:41:42
Magyar sportmászó nyerte az ifjúsági Európa-bajnokságot
...
A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség keddi tájékoztatásában kiemelte: az olimpián jövőre debütáló sportágban a 15 éves sportoló idén megnyerte az Európa-kupa-sorozatot is. Hozzátették: a nógrádi faluban, Szügyben élő versenyző Eb-győzelme azért jelentős siker, mert lényegesen nagyobb mászómúlttal rendelkező országok támogatott versenyzőit győzte le, akik felkészült szakembe...
2019-10-22 17:32:57
Jogerősen elítéltek egy interneten drogot áruló szegedi párt
... közösségi oldal zárt csoportján keresztül kínálta az anyagot, és fogadta a megrendeléseket. A drog hígítását, porciózását a férfi végezte, a csomagok feladásában és az ügyfelek tájékoztatásában mindketten részt vettek. Az utánvétes csomagok ellenértéke túlnyomórészt átutalással került a férfi bankszámlájára.
A két vádlott legalább 28 vevőnek összesen 180 alkalommal értékesít...
2019-09-12 14:41:56
1 2 3 .......23 24 ...34 35 ...45 46 47 
Címkék: Londoni NATO-találkozó, Egyesült Királyság, Downing Street, Európai Unióval, Neil Basu, Scotland Yard, Győri Enikő, Európai Unióban, Európai Unió, Európai Bi, Yvette Cooper, Magyar Hegy-, Sportmászó Szövetség, brit választásokba, online értékesítés, adócsalás elleni, összes áldozatot, rendőrség szerint, áldozatok nemzetisége, interneten drogot, eddigi kisebbségi, londoni alsóházban, ratifikációs folyamatot, törvénytervezet pontos, szövetséges országok, amerikai védelmi, londoni miniszterelnöki, mostani NATO-találkozó, 2014-es walesi, tagországok hazai, lelőtt gyanúsított, terrortámadással kapcsolatban, késeléses merényletben, szavazást követően, adócsalás szembeni, most elfogadott, elektronikus keresked, területileg illetékes, vietnami rendőrség, ennek alapján, megyei halottkémi, hatóságok hivatalosan, áldozatok hozzátartozóit, első hatósági, áldozatok mindegyike, eddigi azonosítási, áldozatok vietnamiak, tájékoztatás szerint, rendőrség kapcsolatban, vietnami kormánnyal, határidő halasztásába,
© 2013 TVN.HU Kft.