Belépés
Lakástűzben meghalt egy ember Újkéren
...
A katasztrófavédelem vasárnap kora reggeli tájékoztatása szerint kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy egyszintes családi ház az Alszopori utcában.
A tűzesethez a soproni és a kapuvári hivatásos, a csepregi önkormányzati, valamint a lövői önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett hét vízsugárral eloltották a ...
2018-11-18 07:21:00
Magyar Ring gála - Kis Máté a WBO interkontinentális bajnoka
...
A szervezők tájékoztatása szerint a telt házas eseményen Kis egyhangú pontozással diadalmaskodott a finn Timo Laine fölött, sikerével pedig bekerül a top 15-be a világon.
A programban helyet kapott a korábbi nagyközépsúlyú WBO ifjúsági bajnok Egedi Renátó küzdelme is: a 23 éves magyar bokszoló nyolc menetben sima pontozásos győzelmet aratott a grúz Beka Murjikneli felett...
2018-11-17 23:12:31
Eloltották a fővárosi irodaépületben keletkezett tüzet
...
A helyszínen tíz tűzoltó-gépjárművel mintegy negyven fővárosi hivatásos tűzoltó dolgozott, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kilenc - köztük három emelőre szerelt - vízsugárral eloltották a lángokat.
Az egységek a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint jelenleg utómunkálatokat végeznek....
2018-11-17 22:57:19
Hűtőház épül Harsányban
...
Tájékoztatása szerint uniós pályázaton elnyert pénzből egy 265 négyzetméter hasznos alapterületű, két hűtőtérből álló létesítmény építése kezdődött meg, egy zöldség- és gyümölcs előkészítő üzem és a hozzá kapcsolódó hűtőház épül meg a község ipari-gazdasági területén, amelyet beruházások, vállalkozás létesítésére alakított ki önkormányzat.
A projekt lehetősséget biztosít...
2018-11-08 12:21:19
Magyar Idők: amerikaiak buktatták le a Soros-egyetemet
... egyetem egy másik programot is elkezdett New Yorkban, a korábban kizárólag a magyar fővárosban folytatott nemzetközi kapcsolatok MA-képzésüket Budapest-New York-programmá alakították. Tájékoztatása szerint az utóbbi program nem a Barddal közös együttműködés, hanem a mesterképzéshez a CEU biztosít minden feltételt.
A lap összegzése szerint a CEUvalótlanul állította korábban, h...
2018-11-08 09:21:19
Őszi érettségi - Kezdődnek a szóbeli vizsgák
... bizottság előtt, több mint 4 ezer emelt szintű vizsgát tartanak majd.
A középszintű szóbeli érettségiket november 19. és 23. között rendezik.
AzOktatási Hivatal korábbi tájékoztatása szerint az írásbeliken ezt megelőzően 166 helyszínen mintegy 8 ezer érettségiző adott számot tudásáról.
Az írásbelik feladatlapjai és a hozzájuk tartozó javítási-értékelési útmutatók az...
2018-11-08 07:04:49
Baleset miatt lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat Budapesten
...
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a Határ út és Kőbánya-Kispest metróállomás közötti szakaszon zárták le a gyorsforgalmi utat.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) tájékoztatása szerint három autó ütközött össze, a fővárosból kifelé tartó sávban, a balesetben egy ember sérült meg....
2018-11-07 17:32:46
Három új vidékfejlesztési pályázatot hirdetett meg az agrártárca
... azoknak a pályázatait várják, amelyek szeretnék feldolgozni előállított termékeiket, ezzel jelentősen nagyobbhaszonra tenne szert a vállalkozásuk - fűzte hozzá.
Az államtitkár tájékoztatása szerint az élelmiszeripari pályázatra 2019. január 2-től nyújthatók be a támogatási kérelmek és elsősorban azoknak a cégeknek a jelentkezését várják, akik a szőlőtermesztésen túlmenően a ...
2018-11-07 14:51:39
Nyilvántartásba vettek egy európai polgári kezdeményezést a vegetáriánus és vegán élelmiszercímkék bevezetésérő
... kezdeményezők, arra szólítva fel az Európai Bizottságot, hogy tegyen javaslatot a nem vegetáriánus, vegetáriánus és vegán címkék kötelező alkalmazására.
A brüsszeli testület tájékoztatása szerint a nyilvántartásba vételről szóló szerdai határozat pusztán a javaslat jogi elfogadhatóságát érinti, ebben a tartalmát nem vizsgálták.
A regisztrációt követően egy év áll rendelk...
2018-11-07 13:21:43
Gránátnak nézett övcsat miatti adtak ki riasztást a barcelonai és a madridi főpályaudvarokon
...
A tévesnek bizonyult bombafenyegetés miatt mindkét állomást részlegesen kiürítették, a forgalmat pedig ideiglenesen korlátozták.
A katalán rendőrség tájékoztatása szerint reggel 8 óra körül kaptak bejelentést a barcelonai pályaudvar üzemeltetéséért felelős ADIF vállalattól, hogy a csomagszkenner gyanús, robbanószerkezetnek látszó tárgyat mutatott az egyik utas bőröndjébe...
2018-11-07 11:51:16
1 2 3 ............1258 1259 ......1887 1888 .......2515 2516 2517 
Címkék: Magyar Ring, Magyar Idők, Timo Laine, Egedi Renátó, Beka Murjikneli, MA-képzésüket Budapest-New York-programmá, AzOktatási Hivatal, Budapesti Közlekedési Központ, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Európai Bizottságot, ember Újkéren, fővárosi irodaépületben, szóbeli vizsgák, európai polgári, madridi főpályaudvarokon, egyszintes családi, kapuvári hivatásos, csepregi önkormányzati, lövői önkéntes, szervezők tájékoztatása, telt házas, finn Timo, programban helyet, korábbi nagyközépsúlyú, grúz Beka, hozzá kapcsolódó, község ipari-gazdasági, projekt lehetősséget, másik programot, korábban kizárólag, magyar fővárosban, utóbbi program, középszintű szóbeli, írásbelik feladatlapjai, hozzájuk tartozó, gyorsforgalmi utat, fővárosból kifelé, ember sérült, pályázatait várják, államtitkár tájékoztatása, élelmiszeripari pályázatra, támogatási kérelmek, jelentkezését várják, szőlőtermesztésen túlmenően, brüsszeli testület, nyilvántartásba vételről, javaslat jogi, regisztrációt követően,
© 2013 TVN.HU Kft.