Belépés
Tejfeldolgozó üzemet adtak át Petőfiszálláson
... könnyebb, mint eddig - együttműködésekkel tehető csak sikeressé. Ezért indítottak a termelői összefogások finanszírozására a Vidékfejlesztési program keretében egy 26 milliárd értékű támogatási lehetőséget, amelyet 2020-ban újra nyitnak majd.
Lezsák Sándor, a térség fideszes országgyűlési képviselője reményét fejezte ki, hogy a petőfiszállási gazdák példáját mások is követik ...
2019-12-13 19:12:11
Jövővédelmi csomagot terjeszt a parlament elé a Jobbik
... egyik elemként említette "bérlakások tömegének építését", valamint azt, hogy ezeket a piaciár feléért, harmadáért használhassák a magyar fiatalok.
Második elemként egy lakhatási támogatási rendszert említett, amelyben a jelenleg túlságosan magas lakbérek megfizetéséhez segítenék hozzá az érintetteket. Harmadikként a cafeteria lakhatási célú elemeinek visszaállítását és adómen...
2019-12-13 18:47:13
Átadták a Johannita Segítő Szolgálat gyermektáborának fejlesztéseit Terényben
... hátrányos helyzetűek reintegrációját infrastrukturális fejlesztésekkel segítő pályázatot írtak ki, amelynek országos keretösszege mintegy 4,5 milliárd forint. Ebből a pénzből Terény és a támogatási programban szintén részt vevő Mórahalom összesen 200 millió forintot nyert.
Az államtitkár közlése szerint a támogatásból valósulhatott meg a tábor energetikai korszerűsítése, a na...
2019-12-05 14:22:09
Az édességgyártók 10 milliárd forint feletti forgalomra számítanak decemberben
... fejlesztési stratégiában megfogalmazott céloknak megfelelően szintén dinamikusan nőtt. Az ezzel párhuzamosan emelkedő beruházási kedv a növekvő támogatásoknak is köszönhető. Míg a korábbi támogatási időszakokban nem jutott forrás az élelmiszeriparnak, addig 2014-től több mint 300 milliárd forint áramlott az ágazatba részben hazai, részben uniós forrásból.
Az államtitkár szeri...
2019-12-05 12:52:23
Csütörtöktől adhatók be a támogatási kérelmek a Magyar Multi Program II. és III. pályázati felhívásaira
...
A "Magyar Multi Program II. - A kiemelt növekedési potenciállal bíró kis- és középvállalkozások megerősítése, értékhozzáadó tevékenysége és piacbővítési lehetőségeinek fejlesztése" és a "Magyar Multi Program III. - A kiemelt növekedési potenciállal bíró feldolgozóipari kis- és középvállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása" című pályázati felhívások a Gazdaságfejleszté...
2019-12-05 07:10:55
Meghirdették az idei Magyar innovációs nagydíj pályázatot
... hétszer gyorsabban nőtt az árbevétele, a nyeresége pedig évente átlagosan nyolcszor nagyobb lett, mint azoké, amelyek nem kaptak támogatást.
Az eredmények azt jelzik, hogy érdemes a támogatási rendszerben markánsan megjeleníteni a kutatás-fejlesztést, illetve az innovációt - mutatott rá az NKFIH elnöke.
A Magyar innovációs nagydíj mellett ipari, informatikai, agrár és kö...
2019-12-04 15:41:00
AM: új korszakot nyit az agráriumban az öntözésről szóló törvény elfogadása
... továbbá hogy Európában elsőként fogadták el Magyarországon a Digitális Agrár Stratégiát, amely az élelmiszertermelésben rejlő lehetőségek hatékony kihasználását mozdítja elő. Idén új támogatási jogcímeket vezettek be az ágazatban, egyebek közt a tenyészbikák támogatására, szárítmány előállítók részére és a méhészet számára biztosítva forrásokat - sorolta.
Jó hírnek nevezte, h...
2019-12-04 12:31:56
Enyhítették az egervári várkastély felújításán nyerészkedők büntetését
... Bartalné Mentes Judit, a törvényszék szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogyaz elsőrendű vádlott - korábbi közlés szerint a település egykori polgármestere - 2012 novemberében kötött támogatási szerződést a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel a várkastély turisztikai fejlesztésére. Az épület 2. emeleti bútorainak elkészítésére a másodrendű vádlottal szerződött.
A bútorokkal ...
2019-12-02 19:52:17
Csaknem 212 milliárd forint agrártámogatási előleget fizettek ki a gazdálkodóknak idén ősszel
... pénzügyi stabilitását és likviditását.
A gazdák több mint 169 milliárd forint értékben kaptak közvetlen támogatásokat, amelyeken belül a két legnagyobb tétel az egységes területalapú támogatási jogcím és a zöldítési támogatás volt. Előbbi 125 629 termelőhöz jutott el, mintegy 118 milliárd forint összegben, utóbbit pedig 94 331 jogosult kapta meg, 28,9 milliárd forint értékben...
2019-12-02 17:52:24
Krónika 2. rész (napirend előtt: klímaváltozás, egészségügy, migráció; eskütétel)
... nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára azt emelte ki: jó döntés volt megteremteni a nemzetiségek parlamenti képviseletét, aminek eredményeként útmutató jellegű támogatási rendszert sikerült kialakítani, e népcsoportokkal közösen.
Célnak a nemzetiségek és a határon túli magyarság megmaradását nevezte az államtitkár, az önkormányzatiság, az oktatás...
2019-12-02 16:02:16
1 2 3 .............339 340 .......509 510 .......678 679 680 
Címkék: Johannita Segítő Szolgálat, Magyar Multi Program II, Lezsák Sándor, Magyar Multi Program III, Digitális Agrár Stratégiát, Bartalné Mentes Judit, Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel, támogatási kérelmek, idei Magyar, öntözésről szóló, egervári várkastély, gazdálkodóknak idén, termelői összefogások, térség fideszes, petőfiszállási gazdák, piaciár feléért, magyar fiatalok, lakhatási támogatási, jelenleg túlságosan, cafeteria lakhatási, pénzből Terény, támogatási programban, államtitkár közlése, támogatásból valósulhatott, tábor energetikai, ezzel párhuzamosan, növekvő támogatásoknak, korábbi támogatási, ágazatba részben, államtitkár szeri, kiemelt növekedési, nyeresége pedig, támogatási rendszerben, tenyészbikák támogatására, méhészet számára, törvényszék szóvivője, település egykori, várkastély turisztikai, másodrendű vádlottal, gazdák több, egységes területalapú, zöldítési támogatás, nemzetiségek parlamenti, határon túli, finanszírozására, gyermektáborának, vidékfejlesztési, önkormányzatiság,
© 2013 TVN.HU Kft.