Belépés
A közel-keleti keresztények használatába kerül az egykori ..
... magyar kormány a Hungary Helps Program keretében immár negyedik éve nyújt életmentő segítséget a hitük miatt üldöztetést szenvedő keresztény közösségeknek szerte a világon. A magyar támogatásnak köszönhetően valósultak meg a szír ortodox egyház szíriai, iraki, jordániai és libanoni humanitárius projektjei is, melyek hosszú távon biztosítják a helyi keresztény közösségek szülőföldö...
2020-12-16 20:55:49
Szijjártó: a magyar gazdaság sikerét a magyar emberek munkája jelenti
... okozta járvány időszakában valamennyi munkahelyüket megőrizve termékfejlesztésbe kezdtek, a néhány hónapos megtorpanást követően pedig már újra teljes kapacitással termelnek.
A támogatásnak köszönhetően egy korszerű üzemet építenek telephelyükön, növelik kapacitásukat, technológiai fejlesztést hajtanak végre és kínálatukat bővítve krékerek, ízesített termékek, illetve magpas...
2020-07-29 07:06:53
Nyitrai: tíz év alatt megduplázódott a fogyatékosságügyi szervezetek támogatása
... törvénymódosítást.
Kósa Ádám fideszes európai parlamenti képviselő, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének (Sinosz) elnöke szintén jelelve közölte, hogy a megemelt állami támogatásnak köszönhetően az érdekvédelmi szervezetek bővíteni tudják szolgáltatásiakat és javul az érdekvédelem minősége is.
Megköszönte a kormánynak, hogy a koronavírus-járvány miatt elrende...
2020-07-17 12:21:37
Harmincnégy tévés produkció gyártását támogatja az NFI
...
A Televíziós Döntőbizottság 100 millió forint értékű támogatást szavazott meg tíz animációs és több mint 160 millió forintot huszonnégy ismeretterjesztő film gyártására.
A támogatásnak köszönhetően több népszerű animációs sorozat újabb epizódjai készülhetnek el, köztük a Cigánymesék (rendezők: Balajthy László - Tóth-Pócs Roland), a Cipelő cicák (rendező: Bárdos Csaba), ...
2020-07-17 10:51:29
Szijjártó: a magyar gazdaság a magyar emberek munkája révén válhat sikeressé
... a munkahelyeket védő vállalkozások támogatása áll. A Hungarian Table Top Kft. 453 millió 618 ezer forintos beruházásához a magyar állam 226 millió 809 ezer forinttal járul hozzá. A támogatásnak köszönhetően a gyárban kapacitásbővítés történik, amely a költséghatékonyabb termeléshez járul hozzá - ismertette a miniszter.
Szijjártó Péter úgy fogalmazott: "a magyar emberek munkáj...
2020-07-10 14:01:55
Soltész: négyszázmillió forintos pályázat nemzetiségi beruházásokra
... sajtótájékoztatón bejelentette azt is, hogy a múlt évi 70 millió forintos kormányzati támogatáson felül további 280 millió forinttal segíti az állam az intézmény bővítését.
A támogatásnak köszönhetően az óvodát, általános iskolát és gimnáziumot is magában foglaló intézményben a középfokú oktatás bővítését szolgáló beruházás valósulhat meg 2021 szeptemberéig.
Az államtitk...
2020-07-07 15:41:47
Májusban csökkentek a személyi jövedelmek és nőttek a személyi kiadások az Egyesült Államokban
... alapján.
Míg a személyes jövedelmek 10,8 százalékos áprilisi növekedésea járványvédelmi intézkedések terheinek enyhítésére a magánszemélyeknek készpénzben nyújtott szövetségi támogatásnak köszönhetően a mindenkori legnagyobb lett az Egyesült Államokban, az áprilisról májusra bekövetkezett 4,2 százalékos csökkenés viszont több mint hét éve a legnagyobbnak bizonyult.
A sz...
2020-06-26 15:32:42
A Herendi Porcelánmanufaktúra 118 millió forintot kapott munkahely megőrzésére
... Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára az ezt bejelentő szerdai herendi sajtótájékoztatón elmondta: a Herendinek nyújtott támogatásnak is köszönhetően a társaság közel 700 munkavállalója megkapta a teljes fizetését a veszélyhelyzet alatt.
Az államtitkár ismertette: a járványhelyzet nyomán kialakult gazdasági neh...
2020-06-24 12:41:56
Szijjártó: a versenyképességi program állami támogatása 169 milliárd forintra emelkedett
... Tatabánya Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a gumiabroncsok gyártásával foglalkozó vállalat 2008-ban kezdte meg működését, termékeinek 98 százalékát a külpiacokra szállítja. A mostani támogatásnak köszönhetően nagy teljesítményű gumiabroncsok gyártására alkalmas gyártósort épít ki, ezáltal bővíteni tudja termelési kapacitásait és javítja versenyképességét is.
Droblyen Csab...
2020-06-10 13:02:30
Szijjártó: a vállalatok beruházásaikkal már az új világgazdasági korszakra készülnek
... precíziós ragasztás-technikai megoldásokat gyárt már 17 éve Magyarországon, elsősorban az autóipari cégek számra. Még 2017-ben kezdték meg a második gyár építését Ercsiben, a most kapott támogatásnak köszönhetően be tudják fejezni a munkálatokat. Ezen felül pályázatukban a meglévő mintegy 80 dolgozó és a céggel kapcsolatban álló 80 alvállalkozó megtartását és a foglalkoztatottak s...
2020-06-03 12:42:20
1 2 3 ...15 16 .22 23 ..29 30 31 
Címkék: Egyesült Államokban, Herendi Porcelánmanufaktúra, Hungary Helps Program, Kósa Ádám, Nagyothallók Országos Szövetségének, Televíziós Döntőbizottság, Balajthy László, Tóth-Pócs Roland, Bárdos Csaba, Hungarian Table Top Kft, Szijjártó Péter, Technológiai Minisztérium, Tatabánya Kft, Droblyen Csab, közel-keleti keresztények, magyar gazdaság, magyar emberek, fogyatékosságügyi szervezetek, személyi jövedelmek, személyi kiadások, versenyképességi program, vállalatok beruházásaikkal, hitük miatt, magyar támogatásnak, szír ortodox, helyi keresztény, néhány hónapos, támogatásnak köszönhetően, korszerű üzemet, megemelt állami, érdekvédelmi szervezetek, érdekvédelem minősége, munkahelyeket védő, magyar állam, gyárban kapacitásbővítés, intézmény bővítését, középfokú oktatás, személyes jövedelmek, magánszemélyeknek készpénzben, mindenkori legnagyobb, áprilisról májusra, legnagyobbnak bizonyult, társaság közel, teljes fizetését, veszélyhelyzet alatt, államtitkár ismertette, járványhelyzet nyomán,
© 2013 TVN.HU Kft.