Belépés
ITM: már kétszázezer embernek segít a munkahelyvédelmi bértámogatás
... a magyar gazdaságot, a káros hatásokat a kormány komplex intézkedési csomaggal mérsékeli, valamint az adó- és járulékkedvezményeken, a hatékonyságnövelő és versenyképesség-javító támogatásokon túl munkaerő-piaci intézkedésekkel is védi az elmúlt 10 év eredményeit.
A munkahelyvédelmi bértámogatási programban közel 14 ezer vállalkozás nyújtott be eddig kérelmet 200 ezer munkavá...
2020-07-17 09:01:42
Koronavírus - Macron: a francia gazdaságösztönző csomag legalább 100 milliárd eurós lesz
... csökkentésére.
"A gazdaságélénkítés prioritása lesz a fiatalság" - jelezte az elnök, emlékeztetve arra, hogy ősszel 700 ezer friss diplomás érkezik a munkaerőpiacra.
A már létező képzési támogatásokon felül "újfajta mechanizmusokat" is ígért Macron annak érdekében, hogy "ne a fiatal korosztály legyen az emelkedő munkanélküliség legfőbb áldozata". Ezek közül kiemelte azt ...
2020-07-14 18:23:01
Koronavírus - Kormányszóvivő: a járványveszély továbbra sem múlt el
... mindenki munkához tudjon jutni. A munka.hu oldalon minden foglalkoztatással kapcsolatos információ elérhető a munkahelyvédelmi és a munkahelyteremtő bértámogatásoktól kezdve a beruházás-támogatásokon át az egyes képzésekig - közölte.
Kitért arra is, hogy a munkahelyvédelmi bértámogatásnál a kormány augusztus 31-ig meghosszabbította a pályázati időszakot. Csak ezzel a program...
2020-05-30 21:13:13
Koronavírus - Bodó Sándor: már 137 ezer ember munkahelyét védi a bértámogatási program
... helyzetbe hozta a magyar gazdaságot, a káros hatásokat a kormány komplex intézkedési csomaggal mérsékeli, az adó- és járulékkedvezményeken, a hatékonyságnövelő és versenyképesség-javító támogatásokon túl munkaerő-piaci intézkedésekkel is védi az elmúlt 10 év eredményeit.
Az ITM államtitkára ismertette, hogy munkahelyvédelmi bértámogatási programban 10 500 vállalkozás nyújtott...
2020-05-29 13:22:07
AM: hétfőn nyílik az egységes kérelem beadófelülete
... kérelem eljárásrendjének keretében támogatást igényelni, illetve ezekkel kapcsolatban adatszolgáltatási kötelezettséget teljesíteni.
A termelők jelentős körét érintő közvetlen támogatásokon (például alaptámogatás, zöldítés) túl a kapcsolódó nemzeti támogatások, például átmeneti nemzeti anyatehén tartás támogatása, valamint a vidékfejlesztési program intézkedései - például ag...
2020-04-04 10:11:16
AM: tavaly mintegy 800 milliárd forint támogatás segítette a gazdálkodókat
... generáció egészséges táplálkozásának ösztönzését támogatják. Ezen intézkedésekre a 13,2 milliárd forintos uniós forrást 9,5 milliárd forintos hazai forrás egészítette ki.
A közvetlen támogatásokon túl a Vidékfejlesztési programban (VP) meghirdetett intézkedések végrehajtására 205,3 milliárd forintot folyósítottak. A programon belül kiemelt cél volt a kis és közepes vállalkozá...
2020-01-24 10:01:12
Novák: több mint 12 ezer család vette igénybe a Családvédelmi Akcióterv valamelyik támogatását
... családok támogatásának költségvetése lesz.
Az akciótervnek köszönhetően 2020-ban 162 milliárd fo...
2019-07-19 15:02:23
Nemzetközi porondra lép a pécsi férfi kosárlabdacsapat
... ahol tudta, segítette az egyesület munkáját. Bár a július végi sorsolásig nem tudhatjuk, hogy milyen kiadásai lesznek a nemzetközi szereplésnek, az önkormányzat kész a már meglévő támogatásokon felül extra forrásokkal segíteni a pécsi fiatalokat a rangos sorozatban" - tette hozzá a polgármester.
Vári Attila, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója úgy fogalmazott, az Eur...
2019-07-02 17:02:06
Befejeződött a kisbéri kórház felújítása
... az eszközök köre. A betegbiztonsági fejlesztések keretében kéz- és légfertőtlenítő berendezést helyeztek üzembe és egy új betegazonosító rendszert alakítottak ki.
A pályázati támogatásokon túl, önerős beruházásban betegszállításra használható liftet és napelemes rendszert telepítettek, valamint az épületre árnyékolókat szereltek fel.
A Batthyány Kázmér Szakkórház 164 ágy...
2019-07-02 15:11:46
Emmi: a tárca mentette meg a bezárástól a sajókazai Dr. Ámbédkar Gimnáziumot
... nehézségekkel küzd, és amennyiben nem kap azonnal további támogatást, márciusban kénytelen lesz bezárni.
"Ez a pénzügyi helyzet annak ellenére alakult ki, hogy a jogszabály alapján járó támogatásokon felül az intézményfenntartó jelentős, további állami támogatást kapott": mint minden magánintézmény, jogosult a bértömegalapú állami támogatásra, ezenfelül köznevelési szerződés ...
2019-04-25 14:49:31
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Bodó Sándor, Családvédelmi Akcióterv, Ámbédkar Gimnáziumot, Vári Attila, Pécsi Sport Nonprofit Zrt, Batthyány Kázmér Szakkórház, munkahelyvédelmi bértámogatás, francia gazdaságösztönző, járványveszély továbbra, bértámogatási program, egységes kérelem, pécsi férfi, kisbéri kórház, tárca mentette, magyar gazdaságot, káros hatásokat, kormány komplex, munkahelyvédelmi bértámogatási, gazdaságélénkítés prioritása, fiatal korosztály, emelkedő munkanélküliség, munkahelyteremtő bértámogatásoktól, egyes képzésekig, munkahelyvédelmi bértámogatásnál, kormány augusztus, pályázati időszakot, termelők jelentős, kapcsolódó nemzeti, vidékfejlesztési program, közvetlen támogatásokon, programon belül, akciótervnek köszönhetően, egyesület munkáját, július végi, nemzetközi szereplésnek, önkormányzat kész, pécsi fiatalokat, rangos sorozatban, eszközök köre, betegbiztonsági fejlesztések, pályázati támogatásokon, épületre árnyékolókat, pénzügyi helyzet, jogszabály alapján, bértömegalapú állami,
© 2013 TVN.HU Kft.