Belépés
Kormányzati támogatással dolgozzák fel Szokolay Sándor zeneszerző hagyatékát
...
Fekete Péter kultúráért felelő államtitkár elmondta, hogy Szokolay Sándor hagyatéka négyszáz művet, írásokat, leveleket, publikációkat, valamint személyes tárgyakat és kéziratokat tartalmaz. Feldolgozását 2018-2019-ben a kormány 100 millió forinttal, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) összesen 10 millió forinttal támogatja.
Tisztesség, hit és bizalom, a magyar nép szolgál...
2018-12-07 19:52:56
Illegális bevándorlás - Francia-német javaslat: anyagi támogatással is kiváltható lenne a menedékkérők befogadá
...
A brüsszeli hírportál értesülései szerint az uniós belügyminiszterek előző napi tanácsülésén bemutatott javaslatok célja a dublini menekültügyi szabályozásról szóló, régóta holtpontra jutott tárgyalások újraindítása, hogy még a jövő évi európai parlamenti választások előtt megállapodás születhessen az ügyben.
A tervek szerint állandó jellegű kvótarendszert állítanának fe...
2018-12-07 16:02:11
Felavatták a Király Sportegyesület új épületét és pályarendszerét
...
Köszöntőjében Király Gábor 108-szoros válogatott kapus, a létesítmény névadó tulajdonosa elmondta, a bruttó egymilliárd forintos fejlesztés ötvenszázalékos kormányzati támogatással valósult meg. A parafa granulátumos, ízületkímélő, UEFA szabványméretű műfüves pályához egy kisebb gyakorló focipálya is tartozik. Az ezer négyzetméter alapterületű, körpanorámás, kétszintes épület...
2018-12-06 14:31:37
Rekordszámú kategóriában esélyesek Oscar-díjra a magyarok
... Nemzeti Filmalap szerdán az MTI-vel.
A Ruben Brandt, a gyűjtőt a legjobb egész estés animációs film Oscar-díjára nevezték. Milorad Krstic alkotása az első teljes egészében Filmalap támogatással készült animáció, amelynek amerikai forgalmazási jogait szintén a Sony Pictures Classics vette meg.
Kovács István Filmalap támogatással készítette el a Színház- és Filmművészeti ...
2018-12-05 11:31:16
PM-államtitkár: harmadával csökkent a mezőgazdasági halálos munkabalesetek száma
...
Az államtitkár kiemelte: a kampány uniós támogatással valósult meg.
A legtöbb balesetet traktorokkal és egyéb önjáró mezőgazdasági gépekkel okozták az elmúlt években, ezért ezeket az eszközöket kiemelten ellenőrzi a munkavédelmi hatóság - jelezte. A balesetek fő oka az ismerethiány, és az előírások be nem tartása.
A most zárult kampányhoz kapcsolódó országos munkav...
2018-12-04 12:21:21
Enneagram - Hatos Archetípus Szintjei /Egészséges/
... hogy mindig megtegyék, amit az élet megkövetel tőlük. Az egészséges Hatosok önállóságának az a lényege, hogy két lábbal állnak a földön, és szilárd kapcsolatban vannak azzal a fajta támogatással, ami csak az ember saját lelkének a legmélyéről fakadhat. Ez hangsúlyozottan nem ugyanaz, mint amikor valaki félelemből agresszívan reagál. A legegészségesebb Hatosok önállósága abból a fe...
2018-12-03 21:45:34
Zsidó emlékhelyek, létesítmények újulnak meg Kelet-Magyarországon
...
Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke az eseményen kiemelte, hogy uniós forrásból, kormányzati támogatással, összesen 1,4 milliárd forintból az ország öt településén zsidó vallási, kultikus és idegenforgalmi létesítmények újulnak meg, a munka a jövő év első harmadában kezdődik és várhatóan két évig tart.
Mint mondta, olyan, ho...
2018-12-03 18:16:59
Tudományos élményközpont létesül Székesfehérváron
... Zsuzsanna, a projektet megvalósító Echo Innovációs Műhely elnöke közölte, hogy a 300 négyzetméteres élményközpontnak otthont adó épületrészt 165 millió forintból, 120 millió forintos uniós támogatással újították fel. A Titkok Háza névre keresztelt élményközpont nyitórendezvénye a tervek szerint 2019 januárjában lesz - tette hozzá.
Cser-Palkovics András polgármester felhívta a...
2018-12-03 17:16:06
Andalúziában a szocialisták győzelmét jelentette be a választási bizottság
... vá...
2018-12-02 23:12:20
Sikeresen zárult a Széchenyi Tőkebefektetési Alap befektetése a bonyhádi autóipari cégbe
... társaságba, amely ezzel egyidőben 96 millió forint értékű privát tőkét is bevont. A tőkebevonás mellett a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) keretében a cég pályázati támogatással új telephelyre költözött, valamint új beruházásokat tudott megvalósítani, ezer négyzetméterrel bővítette gyártócsarnokát, valamint 8 nagy értékű berendezést is üzembe helyezett, ö...
2018-11-30 10:01:14
1 2 3 ...................238 239 ..........357 358 ..........476 477 478 
Címkék: Szokolay Sándor, Király Sportegyesület, Hatos Archetípus Szintjei, Széchenyi Tőkebefektetési Alap, Fekete Péter, Magyar Művészeti Akadémia, Köszöntőjében Király Gábor, Nemzeti Filmalap, Ruben Brandt, Milorad Krstic, Sony Pictures Classics, Kovács István Filmalap, Heisler András, Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének, Echo Innovációs Műhely, Titkok Háza, Cser-Palkovics András, menedékkérők befogadá, mezőgazdasági halálos, szocialisták győzelmét, választási bizottság, bonyhádi autóipari, brüsszeli hírportál, uniós belügyminiszterek, dublini menekültügyi, tervek szerint, létesítmény névadó, bruttó egymilliárd, parafa granulátumos, kisebb gyakorló, ezer négyzetméter, legjobb egész, első teljes, államtitkár kiemelte, kampány uniós, legtöbb balesetet, elmúlt években, eszközöket kiemelten, munkavédelmi hatóság, most zárult, élet megkövetel, egészséges Hatosok, fajta támogatással, ember saját, legmélyéről fakadhat, legegészségesebb Hatosok, eseményen kiemelte, projektet megvalósító,
© 2013 TVN.HU Kft.