Belépés
Szijjártó: a kormány a beruházások támogatásával hozza helyzetbe a magyar vállalatokat
... létrehozását kezdi el a támogatás segítségével.
Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője (Fidesz) kiemelte: a Veszprém megyei Nemesvámos dinamikus fejlődéséhez a gazdasági környezetet az ilyen vállalkozások biztosítják, mint a VESZ-MONT Kft., a cég sikere a közösség sikere is. Mint mondta, az ilyen vállalkozásoktól lesz erős a magyar gazdaság.
A WAREMA PT Hungary ...
2020-06-12 12:01:56
Koronavírus - Százötven számítógéppel segíti a gyermekvédelemben élő tanulók digitális fejlődését a 4iG
...
A közlemény szerint a felajánlással a cég is csatlakozott az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által meghirdetett, a Digitális Jólét Program (DJP) koordinálásával megvalósuló Digitális Összefogás kezdeményezéshez.
Az eszközök Budapesten és az ország 19 megyéjében az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) koordinálásával és a Nevelőközösségek Nemzetközi Szöv...
2020-06-11 17:23:13
ITM: a kibocsátási értéket ötszörösen meghaladó a kereslet a Zöld Kötvényekre
... meg, bizonyítva, hogy Magyarország felelősen cselekszik a klímaváltozás káros hatásainak mérséklése érdekében. A kormány célja, hogy hosszú távon is biztonságos, fenntartható, zöld környezetet biztosítson a magyar családoknak - írták.
Az akciótervi lépések megvalósítása más területeken is a tervezett ütemben halad: június közepétől lehet pályázni a tisztán elektromos járműve...
2020-06-05 15:34:38
Koronavírus - Újabb települések hoztak korlátozó intézkedéseket húsvét idejére
...
Zugló polgármestere felszólította a zuglóiakat, csak a legszükségesebb esetben hagyják el otthonaikat, és külön kérte, hogy a négynapos ünnep alatt ne menjenek a Városligetbe, sem más parkba. Horváth Csaba egyelőre nem tervez további szigorításokat, ha a kormányrendeletben meghatározott szabályokat mindenki betartja.
Szombathelyen Nemény András polgármester szigorította ...
2020-04-10 19:12:35
Varga Judit: eljött a keresztény-konzervatív zöld politika ideje
... teljesítik a megállapodásokban vállalt kötelezettségeiket. Elsősorban az egyes államoknak kellene olyan saját környezetvédelmi szabályrendszert kidolgozniuk, amely figyelembe veszi a helyi környezetet és szükségleteket, valamint igazodik az adott ország fenntartható fejlődéséhez - véli.
"Ennek megvalósításához olyan európai megoldásra van szükségünk, amely nem az állampolgáro...
2020-01-27 14:51:34
MJVSZ: erősíteni kell a klímavédelem iránti elkötelezettséget!
...
Szita Károly közleményében azt írta, Magyarország nagyvárosainak továbbra is az a feladatuk, hogy megőrizzék az élhető környezetet a jövő generációinak.
A szövetség és általa a megyei jogú városok a jövőben is aktív szerepet akarnak vállalni a klímavédelemben, ezért csatlakoztak az Under 2 nemzetközi klímavédelmi együttműködéshez, azzal a vállalással, hogy 2050-re 80 szá...
2019-12-05 11:41:39
Varga Judit: versenyképességi feltétel a fejlett választottbírósági rendszer
... kereskedelmi választottbíróság iránt a bizalom az elmúlt 2 évben erősödött, a testület joggyakorlata kiforrott, az igazságügyi tárca pedig nyitott arra, hogy a támogató jogszabályi környezetet a működési tapasztalatok alapján tovább javítsa - hangsúlyozta a miniszter.
A Kúria elnöke úgy látja, hogy a szoros kapcsolataik ellenére az állami bíróságok és a választottbíróságok s...
2019-11-29 17:38:59
ITM-államtitkár: a korszerű belföldi üzemek a magyar növekedés legjobb példái
... technológiák alkalmazását és a magyar vállalkozások erősítését nevezte. György László mindezt azzal magyarázta, hogy hightech megoldások csökkentik a termelési költséget, és jobban kímélik a környezetet. Utóbbihoz hozzájárulhat, ha nemcsak a magyar tulajdonú, hanem az itt működő külföldi cégek is az otthonuknak tekintik az országot - hangsúlyozta.
Az államtitkár szerint a Mo...
2019-11-06 15:01:58
Palkovics: a korszerű technológiák teszik tartóssá a magyar növekedést
... Közép-Európa versenyképességi kilátásait minden eddiginél kedvezőbben ítélte, de hozzátette, hogy a térség kormányainak és gazdasági szereplőinek együtt kell megteremteni a támogató környezetet a digitalizáció kihasználásához. Marie-Theres Thiell hozzátette, hogy a technológiai átalakulás számtalan kihívást hozhat, ennek ellenére nem fenyegetésként, inkább lehetőségként kell rá te...
2019-10-31 22:12:15
WeVid néven magyar-izraeli járműipari vegyesvállalat megalakítását jelentették be Tel - Avivban
... kommunikációs rendszert.
Az eseményen ismertették a ZalaZone járműipari tesztpályát is, amelybiztosítani fogja az újonnan létrejött vegyesvállalat számára szükséges kutatási-fejlesztési környezetet.
Az egybegyűlteket köszöntötte Benkő Levente, Magyarország izraeli nagykövete, majd ismertette a magyar járműipari fejlesztések eredményeit, és elmondta, hogy Magyarországon ...
2019-10-27 21:02:30
1 2 3 ....18 19 ..27 28 ..35 36 37 
Címkék: Zöld Kötvényekre, Varga Judit, Ovádi Péter, VESZ-MONT Kft, WAREMA PT Hungary, Technológiai Minisztérium, Digitális Jólét Program, Digitális Összefogás, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nevelőközösségek Nemzetközi Szöv, Horváth Csaba, Szombathelyen Nemény András, Szita Károly, György László, Marie-Theres Thiell, Benkő Levente, beruházások támogatásával, magyar vállalatokat, kibocsátási értéket, klímavédelem iránti, korszerű belföldi, magyar növekedés, korszerű technológiák, magyar növekedést, támogatás segítségével, térség országgyűlési, gazdasági környezetet, ilyen vállalkozások, közösség sikere, ilyen vállalkozásoktól, magyar gazdaság, közlemény szerint, eszközök Budapesten, klímaváltozás káros, kormány célja, magyar családoknak, akciótervi lépések, tervezett ütemben, tisztán elektromos, legszükségesebb esetben, négynapos ünnep, megállapodásokban vállalt, egyes államoknak, helyi környezetet, adott ország, élhető környezetet, jövő generációinak, megyei jogú, testület joggyakorlata,
© 2013 TVN.HU Kft.