Belépés
Brexit - Elutasította a londoni alsóház a kilépés feltételeiről szóló megállapodást
... Párt (DUP), amelynek eseti külső támogatására a kisebbségben kormányzó Konzervatív Pártnak szüksége van, már jelezte, hogy a szerda este 7 órára kitűzött bizalmi szavazáson a kormányt támogatja.
A Downing Street szóvivője kedd este jelezte, hogy Maynek nem áll szándékában lemondani.
Theresa May közölte: ha kormánya szerdán bizalmat kap, ő egyeztetéseket kezd pártbeli kol...
2019-01-15 22:53:10
Brexit - Sajnálatát fejezte ki Juncker a kiválási megállapodás brit alsóházi elutasítása miatt
... eredményét. Véleménye szerint a megállapodás visszautasítása nem jelent automatikusan rendezetlen kiválást.
Mint közölte, Hollandia é...
2019-01-15 22:23:06
Az Európai Bizottság minősített többségi szavazásra térne át az adópolitika egyes területein is
... például Írország máris tiltakozását fejezte ki.
Sajtóhírek szerint a tervezet ellen van Ciprus, Málta és Svédország is, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Portugália viszont támogatja.
Jean-Claude Juncker elnök kiemelte, hogy a jelenlegi szisztéma felett eljárt az idő, a globalizáció idején korszerű és ambiciózus adórendszerekre van szükség.
"Egyre világos...
2019-01-15 17:52:05
Elhelyezték a német Bürkle gépgyártó cég összeszerelő üzemének alapkövét Debrecenben
... az elmúlt csaknem két évtizedben a Xanga cégcsoport volt a fejlesztések motorja Debrecenben, amiért köszönetet mondott Herdon István vezérigazgatónak.
Jelezte: a város továbbra is támog...
2019-01-15 16:33:07
Tőzsde - Emelkedéssel indították a kereskedést a New York-i indexek
... gazdasági növekedés ösztönzésére. Az éves gazdaságpolitikai célokat kitűző tanácskozásról beszámoló kínai vezetők azt ígérték, hogy a monetáris politikája rugalmas, de stabil marad és támogatja a növekedést.
A JP Morgan Chase , amely a vártnál kisebb bevételt és nyereséget ért el a negyedik negyedévben, 1,73 százalékos mínuszban nyitott.
A Wells Fargo, az egyik legnagyo...
2019-01-15 16:02:10
MTA - Megkezdődött az akadémiai kutatóintézet-hálózat átvilágítása
... elnöke által létrehozott, tudósokból álló, 2018. november 16-án megalakult Kutatóhálózati Tudományos Elnöki Bizottság (KTEB) határozta meg - közölték, hangsúlyozva: az MTA továbbra is támogatja a kormányzatnak az ország kutatás-fejlesztési és innovációs teljesítményét fokozó erőfeszítéseit, de ez a cél csak az akadémia kutatóhálózatának megtartásával érhető el.
Az MTA elnöke...
2019-01-15 15:22:04
Hat napig lehet még jelentkezni a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra
... fontosságúnak tartja, hogy a pályakezdő, magasan képzett és idegen nyelveket beszélő tehetséges fiatalok a diplomaszerzés után vonzó lehetőségként tekintsenek a közigazgatásra. Ezt a célt támogatja a kormány által 2011-ben alapított, 2018-ban megújított Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram is. A programra az eddigi évekhez hasonlóan ismét nagy érdeklődés mutatkozik.
Az ösztö...
2019-01-15 15:11:54
Nagy értékű szoftvert adományozott az NI Hungary Kft. a Debreceni Egyetemnek
... alapította debreceni gyárát, azóta az egyetem és a cég sikeresen együttműködik a műszaki és a mérnökképzés területén.
Hozzátette: az NI a kezdetektől fogva számítástechnikai eszközökkel támogatja az egyetem közintézményeit, villamosmérnöki és műszaki képzését. A vállalat és a felsőoktatási intézmény együttműködése jó, a hallgatók az NI Hungary Kft.-nél szerezhetnek gyakorlat...
2019-01-15 14:52:30
Rasszista kijelentései miatt kizárták a kongresszusi bizottságokból Steve King képviselőt
... bizottsági helyek odaítéléséről - ülést tartott hétfőn este.
King a The New York Times című lapnak a napokban a bevándorlásról adott interjújában a többi között arról beszélt, hogy támogatja azokat a bevándorlókat, akik jogszerűen érkeznek az országba és teljes mértékben asszimilálódnak, mert ami szerinte minden másnál többet számít, az az amerikai kultúra, amely az Európábó...
2019-01-15 08:20:58
Az egész országban felfüggesztették a fogamzásgátlók finanszírozásának nehezítését Amerikában
...
Wendy Beetlestone szövetségi bíró a pennsylvaniai Philadelphiában - az állam beadványa nyomán - hétfőn este hozott döntést a minisztériumi rendelet felfüggesztéséről, egy nappal azt követően, hogy Kaliforniában Haywood Gilliam bíró hasonló döntést hozott 13 tagállam és a szövetségi főváros, Washington kérésére. Gilliam azonban csak a kérelmet benyújtó 13 államban és a főváros...
2019-01-15 07:04:12
1 2 3 .............1377 1378 .......2066 2067 .......2754 2755 2756 
Címkék: Európai Bizottság, Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra, Hungary Kft, Debreceni Egyetemnek, Steve King, Konzervatív Pártnak, Downing Street, Theresa May, Jean-Claude Juncker, Herdon István, Morgan Chase, Wells Fargo, Kutatóhálózati Tudományos Elnöki Bizottság, Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram, York Times, Wendy Beetlestone, Kaliforniában Haywood Gilliam, londoni alsóház, kilépés feltételeiről, kiválási megállapodás, adópolitika egyes, német Bürkle, kongresszusi bizottságokból, egész országban, fogamzásgátlók finanszírozásának, kisebbségben kormányzó, szerda este, kormányt támogatja, megállapodás visszautasítása, tervezet ellen, jelenlegi szisztéma, globalizáció idején, elmúlt csaknem, fejlesztések motorja, város továbbra, éves gazdaságpolitikai, monetáris politikája, vártnál kisebb, negyedik negyedévben, egyik legnagyo, akadémia kutatóhálózatának, diplomaszerzés után, célt támogatja, kormány által, eddigi évekhez, mérnökképzés területén, kezdetektől fogva, egyetem közintézményeit,
© 2013 TVN.HU Kft.