Belépés
Csirke mell , majonézzel
... .

Közben össze kockázom a tarját vagy sonkát . A majonézt a reszelt sajttal és tarjával össze kavarom . Le öntöm a tejet a húsról ,papírtörlővel kicsit le itatom a nedvességet róla . Egy tányérra teszek egy szelet húst , a majonézes töltelékből rakok a húsra és fel tekerem . Duplán panírozom . Forró olajban lassú tűzön sütöm .

Közben el készítem a rizibizi...
2011-04-05 14:48:35
Almás-hagymás-diós csirkemáj p
... elpárologni. Belekeverjük az almakockákat, a balzsamecetet. Amikor felforrt, levesszük a tűzről, a májat kivesszük a sütőből, és máris lehet tálalni.
Tálalás

A puliszkát a tányérok közepére adagoljuk, erre helyezzük a májakat, körülöttük elosztjuk az almás-hagymás-diós ragut.
...
2011-04-05 12:46:36
Alföldi rakott zsemlye -
... előre beáztatott mazsolát, a fahéjat, a diót. Az egészet elkeverjük, majd egy kivajazott tepsibe tesszük. Így a sütőbe tesszük, és készre sütjük. Miután kihűlt, egy kanál segítségével a tán...
2011-04-05 06:51:27
Egyszerű receptek ...
... függően 1-2 órát vehet igénybe). Menet közben gyakran átkavarom, ha nagyon sűrű a ragu, sörrel lazítok rajta. Amikor a husi megpuhult, sóval, borssal he...
2011-04-04 14:13:29
Kedd - menü ajánlat
... locsoljuk meg szójaszósszal. Pár percig pirítsuk őket együtt, majd tálalásig tegyük félre.

4. Vágjuk hosszú, vékony csíkokra a csirkemellet, sózzuk meg.

5. Két mélytányért készítsünk elő a panírhoz: az egyikbe csak sima lisztet tegyünk, a másik tányérba üssünk 2 egész tojás, sózzuk, adjunk hozzá tejet, és jól keverjük el. Tegyük bele a mézet, és ne sajnáljuk ...
2011-04-04 13:12:28
Pörkölt túrós csuszával
... szalonnával, és egy tálba tesszük. A pörköltet is szépen előkészítjük, hogy tálalható legyen, a tejfölt pedig szintén mellékeljük, hadd szedjen mindenki kedvére.

Ha tálaljuk, akkor a tányér 3/4 részére szedjünk túrós tésztát, a maradék 1/4 -re pedig pörköltet. A tésztát csurgassuk meg tejföllel és a pörköltet is szép vékonyan. Majd utolsó simításnak, csak a szépség kedv...
2011-04-03 11:49:34
Póréhagymakrémleves
... főni, sóval, borssal ízesítjük. Amikor szétfőtt, merülőmixerrel összeturmixoljuk, s a tejszínnel felöntve készre főzzük. Fontos, hogy a tejszín beleöntése után már ne *rotyogjon* a leves. Tányérba szedjük, tetejére enyhe ízű (pl. trappista) sajtot reszelünk, megszórjuk pírított zsemlekockával.

Ha a megfelelő mennyiségű póréhagymát és tejszínt beletesszük, nem lehet elro...
2011-04-03 11:22:03
Mai menű
... sózzuk,és belevágjuk a paprikát és paradicsomot. Mikor majdnem megpuhult
a burgonya, a levestésztát is beletesszük. Készre főzzük, majd a tejföllel behabarjuk. A reszelt sajtot tálalásnál a tányérba tesszük és a
forró levest rámerjük.


Indiai kacsa

Hozzávalók:

-1,3 kg kicsontozott bőr nélküli kacsa
-4 babérlevél
-2 teáskaná...
2011-04-03 07:28:21
Karalábé leves húsgombóccal recept
... gombócokat készítek belőle, majd beleforgatom lisztbe. (Ez utóbbi nem fontos, a lisztbe forgatás nélkül is egyben maradnak a gombócok, de valamiért így szoktam.) A gombócokat felsorakoztatom egy tányérra és ott várakoznak a levessel való egyesülésre. A meghámozott karalábét almareszelőn lereszelem. Egy evőkanál vajon kicsit párolom, felöntöm vízzel (kb. 3 liter), megsózom és amiko...
2011-04-02 23:03:18
x
... újból. Ezt többször is meg kell csinálni, hogy teljesen átfőjön.
Még, amikor a burgi fől, a hagymát kockára vágom, s zsíradékban üvegesre pírítom.
Ha kész a massza, hagymás zsíros tányérra veszek egy adagot, s gyors mozdulatokkal tepsibe szaggatom, ami szintén meg van kenve ezzel a hagymás zsírral. A jó dödölle mindig le van pírítva! S hogy ne égjen el a hagyma ezért n...
2011-04-02 17:26:28
1 2 3 ...................474 475 476 477 ..........712 713 ..........948 949 950 
Címkék: tarját vagy, reszelt sajttal, nedvességet róla, tányérra teszek, szelet húst, majonézes töltelékből, májat kivesszük, tányérok közepére, egészet elkeverjük, kivajazott tepsibe, sütőbe tesszük, kanál segítségével, husi megpuhult, egyikbe csak, másik tányérba, tálba tesszük, tejfölt pedig, tésztát csurgassuk, szépség kedv, tejszínnel felöntve, tejszín beleöntése, megfelelő mennyiségű, tejföllel behabarjuk, reszelt sajtot, tányérba tesszük, lisztbe forgatás, gombócokat felsorakoztatom, levessel való, meghámozott karalábét, evőkanál vajon, hagymát kockára, hagymás zsírral, hagyma ezért, összeturmixoljuk, felsorakoztatom, merülőmixerrel, zsemlekockával, balzsamecetet, papírtörlővel, mozdulatokkal, szójaszósszal, húsgombóccal, kicsontozott, előkészítjük, paradicsomot, belekeverjük, almakockákat, almareszelőn, csirkemellet, levestésztát, beleforgatom, segítségével, póréhagymát, mellékeljük, zsíradékban, meghámozott, mélytányért, elpárologni, szalonnával, beletesszük, töltelékből, nedvességet, egyesülésre, megszórjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.