Belépés
A cinkhiányról
... nem élvezik az étkezést, ugyanis nem érzik az ízeket és illatokat. Ezt pedig általában a cinkhiány okozza. Érdemes ezzel foglalkozni, mert a nem megfelelő táplálkozással csökken a tápanyagbevitel, ez pedig legyengíti az idős szervezetet, ami betegségeket generálhat.

A cinkhiány más érzéket is megzavarhat, például a hallást is. Egy kutatás során megállapították, hogy a c...
2018-05-25 08:10:07
Tápanyagbevitel, generációkon át......
...
2018-05-17 18:23:00
Tallóztam
... ebből.

6. Keresztes virágúak

Ilyen zölds...
2018-05-14 09:38:17
A cinkhiányról
... nem élvezik az étkezést, ugyanis nem érzik az ízeket és illatokat. Ezt pedig általában a cinkhiány okozza. Érdemes ezzel foglalkozni, mert a nem megfelelő táplálkozással csökken a tápanyagbevitel, ez pedig legyengíti az idős szervezetet, ami betegségeket generálhat.

A cinkhiány más érzéket is megzavarhat, például a hallást is. Egy kutatás során megállapították, hogy a c...
2018-04-28 09:35:00
otthon ápolás
... változik.

A szervezet folyadék- energia és tápanyagigénye nem egyszerűen lineáris kapcsolatban áll a testsúly alakulásával.

Felnőtthöz képest arányosan nagyobb energia- és tápanyagbevitel szükséges.

Szervezetük fenntartása mellett

Növekedésüket is biztosítani kell

Szervezet tartalékai kisebbek- könnyebben alakul ki malnutritio...
2018-03-23 19:24:55
A hideg láb probléma köre és kezelése
... periodikus lábmozgászavar, az idegkárosodás, a perifériás érbetegség, a cukorbetegség, a pajzsmirigy alulműködés, a Raynaud betegség, vagy az alacsony testhőmérséklet.

A tápanyagbeviteli problémák, túlzott alkoholfogyasztás, vagy nagymértékű dohányzás szintén hozzájárulhatnak a hideg láb problémájához.

Amennyiben lába kihűlése mellett egyéb tüneteket is ...
2018-03-08 11:41:52
Az emésztési zavarok elkerülhetőek
... divatos diétáktól!

Manapság sok nő valóságos megszállottja a különböző diétáknak. Megvonnak maguktól alapvető élelmiszereket, vagy egyoldalúan éteznek, ami sajnos kevesebb tápanyagbevitelt eredményez. Azonban, ha valaki BÁRMILYEN emésztési rendellenességgel rendelkezik, ezeket a fogyókúrás trendeket sürgősen kerülje el, mert csak ideig-óráig lesz hatásos, a jojó-effektu...
2016-10-16 13:51:43
Nobel-díj - Sejtkutatásért japán tudós kapja az orvosi elismerést
... túlműködni autofág rendszerét, akkor hozzájárul ahhoz, hogy sejtjei tovább éljenek. Az autofágiát az életmóddal legegyszerűbb szabályozni. Szerény és a fizikai aktivitáshoz mért tápanyagbevitel, valamint a rendszeres testmozgás bizonyítottan aktiválja az autofágiát.
Josinori Oszumi 1945. február 9-én született Fukuokában. 1974-ben a Tokiói Egyetemen szerzett Phd-fokozatot, m...
2016-10-03 12:52:24
A holland férfiak és a lett nők a legmagasabbak a világon - BŐVÍTETT (új: magyar adatok)
... környezeti hatások a felelősek.
A befolyásoló tényezők közé tartozik az egészségügyi ellátás minősége, a higiénia, a táplálkozás, az anya egészségi állapota és a terhesség alatti tápanyagbevitele.
Egyes kutatások alapján a magasabb embereknek hosszabb a várható élettartama és esetükben kisebb a szívproblémák kockázata. Néhány bizonyíték szerint azonban náluk magasabb biz...
2016-07-26 23:12:40
Ezt a 6 dolgot sose egyed!
... ebből.

6. Keresztes virágúak

Ilyen zöldség például a káposzta, vagy a brokkoli. Főként azoknál a...
2016-04-19 17:54:48
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Josinori Oszumi, Tokiói Egyetemen, emésztési zavarok, orvosi elismerést, holland férfiak, cinkhiány okozza, idős szervezetet, kutatás során, szervezet folyadék-, testsúly alakulásával, perifériás érbetegség, pajzsmirigy alulműködés, alacsony testhőmérséklet, tápanyagbeviteli problémák, különböző diétáknak, fogyókúrás trendeket, életmóddal legegyszerűbb, fizikai aktivitáshoz, rendszeres testmozgás, befolyásoló tényezők, egészségügyi ellátás, anya egészségi, terhesség alatti, magasabb embereknek, várható élettartama, szívproblémák kockázata, tápanyagbevitele, hozzájárulhatnak, tápanyagbevitelt, tápanyagbeviteli, tápanyagbevitel, megállapították, testhőmérséklet, élelmiszereket, táplálkozással, sejtkutatásért, lábmozgászavar, tápanyagigénye, szívproblémák, legmagasabbak, növekedésüket, idegkárosodás, elkerülhetőek, problémájához, cukorbetegség, megszállottja, bizonyítottan, legegyszerűbb, generációkon, cinkhiányról, betegségeket, egészségügyi, kapcsolatban, aktivitáshoz, alakulásával, biztosítani,
© 2013 TVN.HU Kft.