Belépés
Itt a tavasz, indul a szezonális allergia
... allergiára hajlamos személyek bélrendszerében gyulladás található. Az egészséges bélműködést elérhetjük, ha rendszeresen fogyasztunk probiotikumokat, prebiotikumokat és rostban gazdag táplálékokat. Probiotikumokat az erjesztett zöldségek tartalmaznak nagy mennyiségben, míg remek prebiotikumnak számít a például a pitypang és a fokhagyma.
Forrás : https://gyogyszernelkul....
2021-04-19 22:29:55
Kitűnő alvást támogatók
... szed valaki, hozzászokik a szervezete és amiatt emelni kell az adagon, hogy hatásos legyen, ez pedig nagyon megterheli a májat.

Akár a konyhánkban is lehetnek olyan szupertáplálékok, melyek hatásosak lehetnek az alvászavar megoldásában, mi most néhányat mutatunk közülük.

Az egyik ilyen nagyszerű táplálék az édesburgonya, amely tele van értékes vitaminokkal és...
2021-04-19 22:26:34
Szemünk egészségéért - természetesen
... nagyban befolyásolja a szemünk egészségét, a látásunk élességét, azonban mi magunk is sokat tehetünk annak érdekében, hogy ne kelljen látásproblémákkal szembesülnünk. A cikkben olyan táplálékokat sorolunk fel, melyek pozitívan hatnak a szemünk egészségére.

A sárgarépa nagyon sok béta-karotint tartalmaz, amely a szervezetünkben egy antioxidáns vitaminná, az A-vitaminná a...
2021-04-18 19:20:27
Egészségünkért-érdemes megfontolni
... Sokat sütnek és főznek és mindent egészséges alapanyagokból készítenek el, amivel sok antioxidánst, vitamint és ásványi anyagot, rostot visznek be a szervezetükbe. Ezek az egészséges táplálékok csökkentik a magas vérnyomás, a szív- és érrendszeri és más krónikus betegségek kialakulásának kockázatát.

Az olaszok szeretnek enni, de nemcsak bekapnak gyorsan valamit, hanem k...
2021-04-18 19:14:06
Depresszió elleni táplálékok
Az, hogy milyen ételeket veszünk magunkhoz, nagyban meghatározza a mentális egészségünket. Számos tanulmány számolt már be arról, hogy egyes táplálékok csökkenthetik a depresszió kialakulásának esélyét, illetve tünetei súlyosságát.

Egyes táplálékok hatással vannak az agyban termelődő ,,vegyi anyagokra", például a szerotonin termelődésére, amelynek kiemelkedő s...
2021-04-14 09:01:55
Az emésztőrendszer egészségének fenntartása egyszerűen
... tartalmaznak és negatívan befolyásolják az emésztőrendszer működését is.

Fontos, hogy mindig hidratáltak maradjunk. A víz méregteleníti a szervezetet, de kiemelkedő szerepe van a táplálékok lebontásában és a méreganyagok szervezetből történő kiürítésében is.

A rostos ételek rendszeres fogyasztása is megakadályozza az emésztőrendszeri problémák kialakulását, d...
2021-04-13 21:42:21
Megvédhetnek a bőrráktól, de azért használjunk naptejet!
... tartózkodni, de még a naptej használata mellett is csak óvatosan tartózkodjunk a napon délelőtt 10 és délután 4 óra között.

Vannak olyan antioxidánsok és antioxidánsokban gazdag táplálékok, amelyek nagyon hasznosak lehetnek a bőrünk számára. Természetesen ez nem azt jelenti, hogyha ezeket a táplálékokat fogyasztjuk, akkor nem vagyunk veszélynek kitéve, és akkor büntetle...
2021-04-10 23:05:43
A biotáplálkozás előnyei
... környezetbarát, ami nagyban hozzájárul bolygónk védelméhez és a klímaváltozás mértékének csökkenéséhez. A bioélelmiszerek egyre több ember számára elérhetők, ami nagyon lényeges, hiszen ezek a táplálékok számtalan előnyt jelentenek, melyek az egészségünket szolgálják.

Az organikusan termesztett növényeknek jobb az íze. Csak próbálja ki, kóstoljon meg egy átlagos, boltba...
2021-04-08 20:59:26
Krónikus pajzsmirigygyulladásra
... százaléka a bélrendszerben található, az egészséges működésére szükséges fókuszálni. Az egyik legfontosabb lépés, hogy fenntartsuk a bélflóra megfelelő e...
2021-04-07 00:03:31
A nők, az egészség és a vitaminok
... a káros hatású UV-sugarakkal szemben, akkor kitehetjük magunkat a bőrrák veszélyének.

A D-vitamin pótlása érdekében mindenképpen szükségünk van olyan D-vitamint tartalmazó táplálékok fogyasztására, mint például a gomba, de emellett ajánlott lehet kiegészítőket is fogyasztanunk.

A nőknek a halolaj rendszeres fogyasztására is szükségük lehet, hiszen sok omega-3...
2021-04-06 23:54:11
1 2 3 ......................73 74 ............110 111 ............146 147 148 
Címkék: szezonális allergia, emésztőrendszer egészségének, biotáplálkozás előnyei, egészséges bélműködést, erjesztett zöldségek, alvászavar megoldásában, egyik ilyen, szemünk egészségét, látásunk élességét, cikkben olyan, szemünk egészségére, sárgarépa nagyon, antioxidáns vitaminná, egészséges táplálékok, magas vérnyomás, olaszok szeretnek, mentális egészségünket, depresszió kialakulásának, agyban termelődő, szerotonin termelődésére, emésztőrendszer működését, táplálékok lebontásában, méreganyagok szervezetből, rostos ételek, emésztőrendszeri problémák, naptej használata, napon délelőtt, bőrünk számára, táplálékokat fogyasztjuk, klímaváltozás mértékének, bioélelmiszerek egyre, táplálékok számtalan, egészségünket szolgálják, organikusan termesztett, bélrendszerben található, egészséges működésére, egyik legfontosabb, bélflóra megfelelő, káros hatású, bőrrák veszélyének, halolaj rendszeres, szupertáplálékok, emésztőrendszeri, antioxidánsokban, emésztőrendszer, bélrendszerében, bioélelmiszerek,
© 2013 TVN.HU Kft.