Belépés
Derzsi Sándor- Mikor az ember szembenéz
... Szeben...
2019-08-12 15:51:50
Igen, mindig gyönyörű a Nő amikor szeret
... a Nő amikor szeret, amikor képes kedvességgel, türelemmel és szeretettel fordulni mind Önmaga, mind mások felé! Igen, mindig gyönyörű a Nő amikor élvezi és szereti a testét, jóízűen táplálkozik, önfeledten táncol, szenvedélyesen ölel, csókol és szeretkezik! Igen, mindig gyönyörű a Nő amikor magabiztos és tisztában van az értékeivel! Igen, mindig gyönyörű a Nő amikor csilingelő han...
2019-08-04 21:32:24
Bartók zenéjére is improvizálnak Szombathelyen a 20. Lamantin Jazz Fesztiválon
... koncertjével kezdődik, vasárnap a Weöres Sándor Színházban a Lamantin Klubban, hétfőn pedig ugyanitt lép a színpadra a Sárik Péter Trió, amelynek improvizatív zenéje Bartók Béla műveiből táplálkozik.
Talán egyik zeneszerző sem volt akkora hatással a mai dzsesszre, mint Bartók a zongoradarabok trióra hangszerelve még karakteresebben szólnak, a nagyzenekari művek és a népdalfel...
2019-06-17 16:02:43
Pünkösdi néphagyományokat elevenítenek fel táncegyüttesek Budapesten
... viseleteket felvonultató pünkösdi király és királynőválasztás tánckép lesz.
A 16-17. századra visszavezethető néphagyományt bemutató koreográfia az archaikus, eredeti elemekből táplálkozik, és egyes jelenetekben a mintegy kétszáz táncos különleges energiájú előadása ad drámai hangsúlyt a darabnak.
A produkcióban többek között zempléni, mátyusföldi, ipolysági szlovák és m...
2019-06-08 13:11:14
Hívő élet
...,,A hívő életet mindig a nyugodt megelégedettség légköre lengi körül. Azt a mély békességet, amely az Isten szeretetébe vetett bizalomból táplálkozik, nem rombolhatják le a legrosszabb körülmények sem, mert az Örökkévaló Karok még mindig védenek, mindig 'irgalmából' élünk."

-Elisabeth Elliot-...
2019-05-25 15:24:25
Az oregánó hatásairól
... kialakulóban van.

- Az oregánóolaj hatékonyan kezeli a lábgombásodást és az ótvart, mivel mindkettőt a dermatophye gomba okozza, amit a bőr cukor és fehérjetartalmából táplálkozik.

- Az oregánóolaj természetes gombaölőtulajdonságokkal rendelkezik, tönkreteszi a gomba sejtfalát, így megszünteti a fertőzést.

- Az oregánóola...
2019-05-20 22:13:36
Jézus Krisztus
..."Jászolban fekszik, de a világot tartja fenn; emlőkből táplálkozik, de az angyalokat táplálja; pólyákba takarják, de halhatatlansággal ruház fel bennünket; tejjel tartják, de imádás hódol neki; nem talál helyet a szálláson, de templomot épít magának a hívők szívében - hogy ugyanis erős legyen a gyöngeség, gyönge lett, az Erősség."

- Ágoston -...
2019-05-18 13:14:08
A lélek abból táplálkozik, aminek...
...
2019-05-16 15:55:14
Ahol a lehetőségek véget érnek
... (1Pt 1,7) Gyakran évekig kell várnunk, míg ígéretei beteljesednek, és olykor várnunk kell, amíg az Úrhoz érkezünk. De hát ,,a nehézségek jelentik azt az eledelt, amellyel a hit táplálkozik" (Müller György).

,,Hit nélkül pedig senki sem lehet kedves Isten előtt" (Zsid 11,6). Ha vonakodunk Benne hinni, ezzel meghazudtoljuk Őt (1Jn 5,10), és hogyan lehetnének ked...
2019-04-29 08:56:14
Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat
... szerint egykori tanítványa, Bella Máté missziójának tekinti az Y és Z generáció integrálását a komolyzenei életbe, s látszólag szerteágazó tevékenysége abból a felismerésből és igényből táplálkozik, miszerint másodpercek leforgása alatt kell megragadni a mai közönség figyelmét.
Onczay Csaba gordonkaművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Vonós Tanszékének tanára Konrád G...
2019-03-25 15:02:12
1 2 3 ................109 110 ........163 164 ........217 218 219 
Címkék: Derzsi Sándor-, Lamantin Jazz Fesztiválon, Jézus Krisztus, Weöres Sándor Színházban, Lamantin Klubban, Sárik Péter Trió, Bartók Béla, Örökkévaló Karok, Müller György, Bella Máté, Onczay Csaba, Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Vonós Tanszékének, Konrád, ember szembenéz, oregánó hatásairól, lélek abból, lehetőségek véget, zongoradarabok trióra, nagyzenekari művek, mintegy kétszáz, produkcióban többek, hívő életet, nyugodt megelégedettség, mély békességet, legrosszabb körülmények, oregánóolaj hatékonyan, dermatophye gomba, oregánóolaj természetes, gomba sejtfalát, világot tartja, angyalokat táplálja, hívők szívében, nehézségek jelentik, komolyzenei életbe, néphagyományokat, megelégedettség, visszavezethető, karakteresebben, táncegyüttesek, lábgombásodást, zongoradarabok, szenvedélyesen, meghazudtoljuk, gordonkaművész, felismerésből, néphagyományt, zeneművészeti, beteljesednek, improvizálnak, szombathelyen, nagyzenekari, integrálását, elevenítenek, improvizatív, koncertjével, kedvességgel, kialakulóban,
© 2013 TVN.HU Kft.