Belépés
Hívő élet
...,,A hívő életet mindig a nyugodt megelégedettség légköre lengi körül. Azt a mély békességet, amely az Isten szeretetébe vetett bizalomból táplálkozik, nem rombolhatják le a legrosszabb körülmények sem, mert az Örökkévaló Karok még mindig védenek, mindig 'irgalmából' élünk."

-Elisabeth Elliot-...
2019-05-25 15:24:25
Az oregánó hatásairól
... kialakulóban van.

- Az oregánóolaj hatékonyan kezeli a lábgombásodást és az ótvart, mivel mindkettőt a dermatophye gomba okozza, amit a bőr cukor és fehérjetartalmából táplálkozik.

- Az oregánóolaj természetes gombaölőtulajdonságokkal rendelkezik, tönkreteszi a gomba sejtfalát, így megszünteti a fertőzést.

- Az oregánóola...
2019-05-20 22:13:36
Jézus Krisztus
..."Jászolban fekszik, de a világot tartja fenn; emlőkből táplálkozik, de az angyalokat táplálja; pólyákba takarják, de halhatatlansággal ruház fel bennünket; tejjel tartják, de imádás hódol neki; nem talál helyet a szálláson, de templomot épít magának a hívők szívében - hogy ugyanis erős legyen a gyöngeség, gyönge lett, az Erősség."

- Ágoston -...
2019-05-18 13:14:08
A lélek abból táplálkozik, aminek...
...
2019-05-16 15:55:14
Ahol a lehetőségek véget érnek
... (1Pt 1,7) Gyakran évekig kell várnunk, míg ígéretei beteljesednek, és olykor várnunk kell, amíg az Úrhoz érkezünk. De hát ,,a nehézségek jelentik azt az eledelt, amellyel a hit táplálkozik" (Müller György).

,,Hit nélkül pedig senki sem lehet kedves Isten előtt" (Zsid 11,6). Ha vonakodunk Benne hinni, ezzel meghazudtoljuk Őt (1Jn 5,10), és hogyan lehetnének ked...
2019-04-29 08:56:14
Átadták a Bartók-Pásztory-díjakat
... szerint egykori tanítványa, Bella Máté missziójának tekinti az Y és Z generáció integrálását a komolyzenei életbe, s látszólag szerteágazó tevékenysége abból a felismerésből és igényből táplálkozik, miszerint másodpercek leforgása alatt kell megragadni a mai közönség figyelmét.
Onczay Csaba gordonkaművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Vonós Tanszékének tanára Konrád G...
2019-03-25 15:02:12
Terrorizmus - Szakértő: az Iszlám Állam globális hálózatát nem lehet egyszerre legyőzni
... mi lesz az Iszlám Állam harcosaival, Kaiser Ferenc azt válaszolta: lehet, hogy jön egy új szervezet, egy karizmatikusnak tűnő vezetővel...
2019-03-24 21:03:29
Eurobarometer: a magyarok az átlagnál pozitívabban viszonyulnak az Európai Unióhoz
... színben látják az EU-t.
Régiós összehasonlításban a magyarokénál csak Lengyelországban és Romániában kedvezőbb az EU megítélése.
A pozitív imázs legfőképpen a szabadságérzetből táplálkozik, amelyet az EU polgárai - köztük a magyarok is - az utazás, tanulás és munkavállalás szabadsága miatt éreznek. A negatívan vélekedők általában a túlságosan bürokratikus működést kifogá...
2019-02-27 14:41:31
Credo címmel mutatják be Juronics Tamás új darabját
... épülő gondolkodási folyamat eredménye. Hozzátette: az alkotás folyamatában mégis van valami misztikus, egy-egy darab nemcsak saját élményeiből, hanem az emberiség közös tudásából is táplálkozik.
A Credo főszereplője egy művészember, akinek meg kell küzdeni az alkotás folyamatával. A darab négy generáción keresztül meséli el egy család sorsát. Egy lakáson belül játszódó műben ...
2019-02-21 14:11:22
Európa Tanács: még mindig jelen van a rasszizmus, az antiszemitizmus és a gyűlöletbeszéd veszélye
... barbár és szörnyű megszentségtelenítését".
Kijelentette, a keddi rongálás úgy a Franciaországban, mint több más uniós tagállamban tapasztalható antiszemita megnyilvánulásokhoz táplálkozik, ami ellen minden kompromisszum nélkül küzdeni kell. Az Európa Tanács hű marad az eredeti célkitűzéséhez, az emberi jogok védelméhez - húzta alá a főtitkár.
Kedd délután csaknem nyolcva...
2019-02-19 17:02:54
1 2 3 ................108 109 ........163 164 ........216 217 218 
Címkék: Jézus Krisztus, Iszlám Állam, Európai Unióhoz, Juronics Tamás, Európa Tanács, Örökkévaló Karok, Müller György, Bella Máté, Onczay Csaba, Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Vonós Tanszékének, Konrád, Kaiser Ferenc, oregánó hatásairól, lélek abból, lehetőségek véget, átlagnál pozitívabban, gyűlöletbeszéd veszélye, hívő életet, nyugodt megelégedettség, mély békességet, legrosszabb körülmények, oregánóolaj hatékonyan, dermatophye gomba, oregánóolaj természetes, gomba sejtfalát, világot tartja, angyalokat táplálja, hívők szívében, nehézségek jelentik, komolyzenei életbe, karizmatikusnak tűnő, magyarokénál csak, pozitív imázs, szabadságérzetből táplálkozik, negatívan vélekedők, túlságosan bürokratikus, alkotás folyamatában, emberiség közös, alkotás folyamatával, darab négy, család sorsát, lakáson belül, keddi rongálás, eredeti célkitűzéséhez, emberi jogok, lengyelországban, franciaországban, karizmatikusnak, megelégedettség, antiszemitizmus, gordonkaművész, lábgombásodást, gyűlöletbeszéd, meghazudtoljuk,
© 2013 TVN.HU Kft.