Belépés
Varga Mihály: több mint hétmilliárd forintra pályázhatnak a zöld cégek
... kormány a környezetvédelmi célok mellett a magyar mikro-, kis- és középvállalkozásokat is segíteni kívánja a zöldgazdasághoz kapcsolódó beruházásaik támogatása révén - tette hozzá a tárcavezető.
AGazdaságvédelmi és innovációs program (Ginop) keretében megjelent konstrukció segíti az önálló termékek fejlesztését és a beszállítói értékláncban előre lépni képes feldolgozóipari ...
2020-08-03 07:11:07
Koronavírus - Gulyás: stagnál Magyarországon a fertőzöttek száma
...
A tárcavezető elmondta, a néhány hete bevezetett intézkedések, mint például a határon belépők szigorúbb ellenőrzése vagy a külföldi országok kategóriákba sorolása, helyesek és beváltak.
Emlékeztetett, hogy a kormány heti rendszerességgel dönt - az Operatív Törzs javaslata alapján - az esetleges módosításokról, így a külföldi országok besorolásának megváltoztatásáról is.|...
2020-08-02 07:31:09
Szijjártó: Pásztor István megérdemli a kinevezést!
...
A tárcavezető azt írta, sok kompromisszum és még több munka vezetett odáig, hogy Szerbia és Magyarország kapcsolatai a gyűlölködésből történelmi barátsággá alakultak át.
Soha nem voltak ilyen jók a kapcsolataink, mint most, és ennek nemcsak a két ország a haszonélvezője, hanem mindenekelőtt a vajdasági magyar közösség - emelte ki.
"A magunk részéről mindent megteszü...
2020-08-01 15:51:47
Összeöntötték a Magyarok Kenyere programban felajánlott búzát Szarvason
... vagyunk" - jelentette ki.
Reményét fejezte ki, hogy minden megszegett kenyér után az embereknek eszébe jut az a sok munka és verejték, amit a gazdák végeznek és ejtenek.
A tárcavezető szerint a magyaroknak nemcsak egymás mellett elpergő búzaszemeknek kell lenniük, hanem kenyérnek is, azaz az egyes emberből a közösség részéve kell válniuk.
Potápi Árpád János nemzetpo...
2020-07-31 18:42:46
Koronavírus - Megint ezer fölötti új fertőzöttet regisztráltak Ukrajnában
... országban.
Makszim Sztepanov egészségügyi miniszter szokásos napi tájékoztatóján kiemelte, hogy előző nap rekordszámú, 261 Covid-19-beteget kellett az országban kórházba szállítani. A tárcavezető a héten már aggodalmának adott okot a kórházak leterheltségének gyors növekedése miatt.
Elmondta még, hogy az egészségügyi dolgozók közül újabb 78 kapta el a vírust, körükben má...
2020-07-31 12:32:49
Koronavírus - Gulyás: a cél a második hullám megelőzése (1. rész)
... Katalin kajak-kenu sportközpontnak új helyszínt keresnek, ahol közmegelégedésre működhet, egyik lehetőségként említette a Velencei-tavat. Az érintettekkel még egyeztetnek - jelezte a tárcavezető.
Arról is határozat született, hogy a főváros IX. kerületében épülő kézilabdacsarnokot a Ferencvárosi Torna Club tulajdonába adják.
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő arról sz...
2020-07-30 14:41:39
Amerikai igazságügyi miniszter: a portlandi zavargásoknak nincs közük George Floyd halálához
... elsősorban a több amerikai nagyvárosban jelenleg dúló erőszakra adott szövetségi válasz volt napirenden, a törvényhozók a miniszter egy sor más ügyben elfoglalt álláspontjáról is faggatták a tárcavezetőt.
Bevezető nyilatkozatában William Barr szólt a rasszizmusról és a rendőri erőszakról folyó országos vitáról, s hangsúlyozta, hogy "az erő mindenfajta túlzó alkalmazása elfog...
2020-07-29 07:25:11
Koronavírus - Spanyolországban az elmúlt három hétben megháromszorozódott a fertőzöttek száma
... függ össze nagyobb családi rendezvényekkel, illetve éjszakai szórakozóhelyekkel, vagyis olyan helyzetekkel, amikor az emberek lazítanak az egészségügyi előírások betartásán.
A tárcavezető a szabályok szigorú követésére szólított fel annak érdekében, hogy ellenőrzés alatt lehessen tartani a kialakult gócokat.
Tájékoztatása szerint jelenleg 201 járványgócot tartanak szám...
2020-07-20 20:12:44
Varga Judit: fontos megjeleníteni Közép-Európa sajátos jogfejlődési nézőpontját
... létrehozásának terve, amelyet Magyarország is feltétlenül támogat. Hagyományosan nagyon jó az igazságügyi együttműködés a két ország között, mint ahogy más területeken is - tette hozzá a tárcavezető.
Ennek első lépéseként Varga Judit lengyel hivatali kollégájával, Zbigniew Ziobróval a Mádl Ferenc Jogi Összehasonlító Intézet és a Lengyel Jogi Intézet közötti együttműködési meg...
2020-07-20 17:53:00
Szijjártó: Magyarország és Izrael mindig számíthat egymásra
...
A tárcavezető megbeszélést folytatott Gabi Askenazi izraeli külügyminiszterrel, majd közös sajtótájékoztatójukon kiemelte: Magyarország továbbra is kiáll Izrael mellett, amellett, hogy igazságos és kiegyensúlyozott hozzáállást tanúsítsanak a nemzetközi szervezetek az országgal szemben. Magyarország sosem fog támogatni Izraellel szemben előítéletes határozatokat - fűzte hozzá....
2020-07-20 16:52:11
1 2 3 .............314 315 ......472 473 .......628 629 630 
Címkék: Varga Mihály, Pásztor István, Magyarok Kenyere, George Floyd, Varga Judit, Operatív Törzs, Potápi Árpád János, Makszim Sztepanov, Ferencvárosi Torna Club, Szentkirályi Alexandra, William Barr, Zbigniew Ziobróval, Mádl Ferenc Jogi Összehasonlító Intézet, Lengyel Jogi Intézet, Gabi Askenazi, zöld cégek, fertőzöttek száma, második hullám, portlandi zavargásoknak, elmúlt három, környezetvédelmi célok, magyar mikro-, zöldgazdasághoz kapcsolódó, önálló termékek, beszállítói értékláncban, tárcavezető elmondta, néhány hete, határon belépők, külföldi országok, kormány heti, esetleges módosításokról, gyűlölködésből történelmi, vajdasági magyar, magunk részéről, embereknek eszébe, gazdák végeznek, tárcavezető szerint, magyaroknak nemcsak, egyes emberből, közösség részéve, országban kórházba, kórházak leterheltségének, egészségügyi dolgozók, több amerikai, rendőri erőszakról, emberek lazítanak, egészségügyi előírások, szabályok szigorú, kialakult gócokat, igazságügyi együttműködés, tárcavezető megbeszélést,
© 2013 TVN.HU Kft.