Belépés
Átadták a Wamsler SE új üzemcsarnokát Salgótarjánban
... fejlesztés, beruházás valósult meg Magyarországon, és 2400 új munkahely is létrejött.
Nincs olyan megye, amelyben ne valósult volna meg ilyen típusú támogatás - tette hozzá.
A tárcavezető a magyar gazdaság eredményeit ismertetve hangsúlyozta: az elmúlt évek következetes gazdaságpolitikája eredményes volt, a növekedés szerkezete kiegyensúlyozottabbá vált, az államadósság ...
2019-10-03 16:28:19
Varga Mihály: a magyar gazdaságnak felzárkózási pályán kell maradnia
... beruházási értékű új gyáregységének avatásán elmondta, a kabinet célkitűzése szerint a növekedésnek legalább két százalékponttal magasabbnak kell lennie az európai átlagnál.
A tárcavezető szavai szerint számos hibás döntés okozza azt, hogy Európa nem tud élni az adottságaival annak ellenére, hogy ezek lehetővé tennék a mostaninál jobb gazdasági teljesítmény elérését.
"A ...
2019-08-01 19:54:51
Donald Trump védelmébe vette az Epstein-ügy miatt támadott Alex Acosta munkaügyi minisztert
... Yorkban.
Donald Trump a Fehér Házban - mielőtt megkezdte tárgyalásait a katari emírrel - újságíróknak dicsérte Acostát. "Nagyon jó munkaügyi miniszter" - mondta, és dicsérte a tárcavezető eredményeit a munkanélküliség csökkentésében. Hozzátette azonban: jobban örült volna, ha Acosta annak idején másként kezeli az Epstein-ügyet, bár - mint mondta - több ügyész is részt vett a...
2019-07-09 20:12:00
PM: a magyar gazdaság az uniós átlag fölött teljesít, a kritikák politikai jellegűek
... megalapozott és nem tükrözi a valóságot, hiszen a vonatkozó jogszabályi környezet nem változott az elmúlt évhez képest, amikor is nem fogalmaztak meg ilyen jellegű ajánlást - mutatott rá a tárcavezető megemlítve, hogy mindez nem lehet a gazdaságpolitikai párbeszéd alapja.
A pénzügyminiszter kiemelte: Magyarország szintén aggályosnak tartja, hogy az Európai Bizottság nem vett...
2019-07-09 16:11:33
EU-tisztújítás - Gulyás: sem Timmermans, sem Weber nem alkalmas a bizottság élére
... megválasztott vezetőkre", ezért nem alkalmas arra, hogy konszenzust teremtsen a tagállamok között, és jó, hogy egyértelművé vált: a szükséges többség nincs meg mögötte.
Manfred Weberről a tárcavezető azt mondta: a néppárti politikus azt nyilatkozta, hogy a magyarok szavazatával nem kíván a bizottság elnöke lenni, ami "olyan sértés a magyar választópolgárokkal szemben, függetl...
2019-07-03 16:51:50
Origo - Kásler: jelentős lépések következnek az egészségügyben dolgozók anyagi megbecsüléséért
... finanszírozási rendszerének átalakítása, amelyet úgy kell megvalósítani, hogy az intézmények közben el tudják látni alapvető feladataikat a betegellátás színvonalának emelésével - mondta a tárcavezető.
Kásler Miklós közölte, sokféle irányból kell közelíteni ehhez a problémához, az átalakítás nem történhet meg egyetlen lépésben.
Megjegyezte, hogy a teljesítményarányú fina...
2019-03-12 10:04:47
PM: az orosz befektetők is értékelik a magyar gazdaság növekedését
...
A Pénzügyminisztérium (PM) csütörtöki közleménye szerint a tárcavezető a tanácskozásokat követően kiemelt gazdasági és kereskedelmi partnernek nevezte Oroszországot. Moszkva jelentősége az energiabiztonságban meghatározó, ám az orosz-magyar együttműködésben a mezőgazdaság és az élelmiszeripar, a gyógyszeripar, a vízgazdálkodás és a turizmus is húzóágazat - tette hozzá.
...
2019-02-21 18:21:46
Klimkin: marslakóknak több esélyük van megfigyelőnek lenni az ukrán elnökválasztáson, mint oroszoknak
...
A tárcavezető arra reagált, hogy előző nap az orosz külügyminisztérium közölte: Oroszország elküldi jelöltjeit az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) választásokkal foglalkozó testületének, a Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalának (ODIHR) rövid távú ukrajnai választási megfigyelő missziójába.
Előzőleg már Moszkva elállt attól, hogy az OI...
2019-02-14 15:42:56
Háromszorosára bővült a balatonfüredi orvosdiagnosztikai eszközöket gyártó cég területe
... keretében olyan beruházásokat támogat, amelyek új technológiák bevezetésével emelik a vállalat versenyképességét, növelve a költségvetés számára is mérhető adó- és járulékbevételeket. A tárcavezető kitért arra is, hogy a támogatott fejlesztéseknek köszönhetően összesen 2345 új munkahely jön létre az országban.
Varga Mihály rámutatott, hogy az egészségiparban, és ennek részeké...
2019-01-18 13:31:34
Hazugságvizsgálattal cáfolta érintettségét az emberrablás ügyében a volt szlovák belügyminiszter
... belpolitikai válság idején is erőteljesen hallatta hangját, már a találkozó előtt azt mondta a sajtónak: elveszítette bizalmát Denisa Saková jelenlegi belügyminiszter iránt, mert úgy érzi, a tárcavezető akadályozza a vietnami férfi elrablásának kivizsgálását.

Andrej Kiskát ezért a kijelentéséért több bírálat is érte, mások mellett a legfőbb ügyész részéről, aki az állam...
2018-08-07 22:57:21
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: Wamsler SE, Varga Mihály, Donald Trump, Alex Acosta, Fehér Házban, Európai Bizottság, Manfred Weberről, Kásler Miklós, Európai Biztonsági, Együttműködési Szervezet, Demokratikus Intézmények, Emberi Jogok Hivatalának, Denisa Saková, Andrej Kiskát, magyar gazdaságnak, magyar gazdaság, uniós átlag, kritikák politikai, bizottság élére, egészségügyben dolgozók, orosz befektetők, ukrán elnökválasztáson, emberrablás ügyében, volt szlovák, elmúlt évek, növekedés szerkezete, kabinet célkitűzése, növekedésnek legalább, európai átlagnál, tárcavezető szavai, adottságaival annak, mostaninál jobb, katari emírrel, tárcavezető eredményeit, munkanélküliség csökkentésében, vonatkozó jogszabályi, elmúlt évhez, tárcavezető megemlítve, gazdaságpolitikai párbeszéd, pénzügyminiszter kiemelte, tagállamok között, szükséges többség, néppárti politikus, magyarok szavazatával, bizottság elnöke, intézmények közben, betegellátás színvonalának, tanácskozásokat követően, orosz-magyar együttműködésben, tárcavezető arra,
© 2013 TVN.HU Kft.