Belépés
Szijjártó: Európa biztonsága ma már Afrikában kezdődik
... Nigéria után immár Kongóban, Etiópiában és Ugandában is támogatja a keresztény közösségek, a keresztény menekültek életkörülményeinek javítását.
Újságírói kérdésekre válaszolva a tárcavezető arról tájékoztatott, hogy a kormány részéről senki nem vesz részt a magyar helyzettel foglalkozó, jövő heti európai parlamenti vitán.
"Választási kampány van, meghagyjuk a színjátéko...
2019-01-22 14:11:35
Újratárgyalnák a román legfelsőbb bíróság utóbbi öt évben lezárt pereit, az ellenzék szerint ez burkolt amneszt
... beszélt arról, hogy a kormány sürgősségi rendelettel akar jogorvoslati lehetőséget teremteni a "törvénytelenül" létrehozott öttagú bírói tanácsok által elítélt vádlottaknak.
A tárcavezető hétfői sajtótájékoztatóján azt hangsúlyozta, hogy ezzel a rendkívüli perújítási lehetőséggel az ügyészek is élhetnek a felmentett vádlottak esetében. Toader szerint a sürgősségi rendelet ter...
2019-01-21 11:51:23
Illegális bevándorlás - Az exklávék határkerítéseinek átalakítására készül Spanyolország
... belügyminisztériumi tanulmányra, amelyet még az előző, konzervatív néppárti kormány készített, és amely megállapította, hogy "ezeknek a véres eszközöknek nem volt elrettentő hatásuk".
A tárcavezető nem tért ki az új kerítésszakaszok biztonsági jellemzőire, de az elmondta, hogy a cserét rövid távon, azaz erre az évre tervezik, párhuzamosan számos technológiai fejlesztéssel. Pé...
2019-01-18 16:43:22
Lavrov: Putyin Merkel kérésére engedélyezte a Kercsi-szoros hajózhatóságának megfigyelését
... kifogásolta, hogy az ukrán vezetés úgy döntött, diplomáciai képviseletein nem nyit szavazóköröket Oroszországban - ahol pedig becslések szerint 2-3 millió ukrán állampolgár él. Az orosz tárcavezető szerint ezzel Kijev a fennálló hatalom javára kívánja befolyásolni az eredményt.
Lavrov elmondta, hogy Ukrajna szerette volna kizárni az oroszokat az Európai Biztonsági és Együttm...
2019-01-18 15:11:38
Szijjártó: megakadályozzuk, hogy Brüsszel végrehajtsa az ENSZ migrációs csomagját
...
A tárcavezető kiemelte: tavaly Spanyolországban megduplázódott az illegális határátlépések száma, Törökországban 50 százalékkal több illegális bevándorlót fogtak el, mint 2017-ben, és Cipruson is duplájára nőtt az érkezések száma. Emellett a görög-török szárazföldi határon is folyamatosan emelkedik az érkezők száma - tette hozzá.
Úgy vélte, az ENSZ globális migrációs cso...
2019-01-18 10:11:23
Szlovénia nem von be más országot a Koper-Divaca vasútvonal építésébe
...
A tárcavezető elmondta: a közel négyszáz oldalas dokumentumról a kormány a jövő héten tárgyal. Hozzátette: nem lát rá okot, a kabinet miért ne hagyná jóvá a projektet, amelyet majd csak ezt követően mutatnak be a nyilvánosságnak, és amelyet még a beruházást felügyelő bizottságnak is jóvá kell hagynia.
Bratusek ugyanakkor nem tért ki a projekt árára, amelyről a Finance c...
2019-01-17 18:52:14
Varga Mihály: több mint 10 százalékkal nőtt az állampapírok állománya
... Mihály. Hozzátette, hogy ezzel a mennyiséggel az egész évre tervezett 583 milliárd forintos állománybővülést 22 százalékkal teljesítette túl az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
A tárcavezető az adatokat ismertetve elmondta: a 7515 milliárd forintos lakossági állampapír-állomány legnagyobb részét, 42 százalékát az egyéves futamidejű állampapírok teszik ki, az inflációkövető ...
2019-01-15 09:51:27
Egységes hulladékfeldolgozást hoz létre Oroszország
... várható.
Közölte, hogy Arhangelszk megyében jelenleg egy olyan új szeméttárolót építenek ki, amelybe évente 500 ...
2019-01-14 18:52:55
A gdanski főpolgármestert megkéselő férfinál korábban lelki betegséget diagnosztizáltak
... kórházába szállították, ötórás, késő éjjel befejeződött műtétje után állapota továbbra is nagyon súlyos.
A kórházat hétfőn felkereste Lukasz Szumowski egészségügyi miniszter is. A tárcavezető Tomasz Stefaniak kórházigazgatóval délben közös sajtóértekezletet tartott, melyen elmondták: Adamowicz állapota továbbra is nagyon súlyos, felépülése "bizonytalan". "Harcolunk" - fogalm...
2019-01-14 13:31:45
Szijjártó Péter Minszkben: Magyarország érdeke a Kelet és a Nyugat együttműködése
... nálunk nagyobb hatalomnak az lenne az érdeke, hogy ezt tegyük, hanem mert ez a mi érdekünk. Ez Magyarország politikai, gazdasági és mindenekelőtt biztonsági érdeke is" - jelentette ki a tárcavezető.
Szijjártó Péter szerint a magyarok világosan megtanulták azt, hogy ha a Kelet és Nyugat között konfliktus van, akkor azon Közép-Európa országai általában veszítenek. "Mi ezt az i...
2019-01-14 12:11:39
1 2 3 ................204 205 ........306 307 ........407 408 409 
Címkék: Putyin Merkel, Varga Mihály, Szijjártó Péter Minszkben, Európai Biztonsági, Államadósság Kezelő Központ, Lukasz Szumowski, Tomasz Stefaniak, Szijjártó Péter, román legfelsőbb, ellenzék szerint, exklávék határkerítéseinek, állampapírok állománya, gdanski főpolgármestert, keresztény közösségek, keresztény menekültek, tárcavezető arról, kormány részéről, magyar helyzettel, kormány sürgősségi, tárcavezető hétfői, rendkívüli perújítási, felmentett vádlottak, sürgősségi rendelet, véres eszközöknek, cserét rövid, évre tervezik, ukrán vezetés, orosz tárcavezető, fennálló hatalom, tárcavezető kiemelte, illegális határátlépések, érkezések száma, görög-török szárazföldi, érkezők száma, tárcavezető elmondta, közel négyszáz, jövő héten, kabinet miért, beruházást felügyelő, projekt árára, egész évre, adatokat ismertetve, 7515 milliárd, egyéves futamidejű, kórházat hétfőn, tárcavezető Tomasz, magyarok világosan, diagnosztizáltak, hajózhatóságának, kerítésszakaszok, spanyolországban, állománybővülést,
© 2013 TVN.HU Kft.