Belépés
MSZP-DK-Párbeszéd: az újhorthyzmus írmagját is ki kell irtani
... hangsúlyozta: amíg "a Fidesz és szövetségese, a Mi Hazánk Mozgalom újhorthysta társadalmat épít", az MSZP és ellenzéki partnerei 2022-ben vissza akarják vezetni az országot európai, demokratikus, szociáldemokrata hagyományaihoz.
Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője Horthy Miklós bűnösségét hangsúlyozta, hozzátéve: rendszere meggyilkolt nagy művészeket, elüldözött tudó...
2019-11-16 11:51:16
Üzenet...
... Izrael Állammal kapcsolatos
aktivizmus csökkenése, Izrael Államot érintő kérdésekkel kapcsolatos apátia. A
hírekben rendszerint csak akkor szerepel a Közel-Kelet egyetlen demokratikus állama,
ha biztonságát különböző terrorista akciók veszélyeztetik, ennek kapcsán pedig
általánossá vált, hogy jogos védekezéséért éri elmarasztalás az országot.


A...
2019-10-08 07:15:31
Bundestag-elnök: Magyarország megérkezett, nem kompország többé
... "életbe vágó, és Európa jövőjét alapvetően meghatározó kérdés", hogy ez az erőösszpontosítás" "a birodalmi logika szerint", az önállóságát őrizni akaró erők legyűrésével, vagy pedig demokratikus módon, szabad akarattal és a közös érdekekre építve történik-e meg.
"Harminc év után jogos elégedettséggel tekintünk együttműködésünk eredményeire, az együtt elért sikerekre, és a mér...
2019-09-10 20:43:04
A németek fele fenyegetésnek tekinti az iszlámot
... hit azok között alacsonyab...
2019-07-11 09:51:37
Krónika 2. rész (napirend előtt: MTA, rendszerváltás, honvédelem, úzvölgyi temető)
... sírhelyre" egy szál világot helyezett el.
Úgy vélte: Orbán Viktor akkori beszédével ellentétben mára Oroszország "pincsikutyájává" tette Magyarországot.
Úgy fogalmazott: a demokratikus intézményrendszert formálissá tette, a választási rendszert saját érdekei szerint átalakította, a közigazgatás személyügyi szempontja pedig a Fidesznek való hűség lett.

Dömötör...
2019-06-18 11:21:45
MSZP: a Fidesz érdekeit szolgálja a médiatörvény aktuális módosítása
... kell állnia, e nélkül ugyanis nem különböznének a kormánypártiaktól. Azt mondta, a DK-t továbbra is pártja természetes szövetségesének tartja, "bármi...
2019-06-13 11:41:39
Fidesz-frakció: egyedül Gyurcsányék akarták beszántani az MTA-t és a hazai kutatásokat
...
A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben Arató Gergely sajtótájékoztatójára reagált. A Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezető-helyettese az MTA-t érintő törvényjavaslatot az akadémiai kutatóintézeteket "lenyúló" javaslatnak ítélte, ezért a DK annak visszavonását követeli.
A közlemény szerint a Gyurcsány-kormány gazdasági mi...
2019-06-12 16:06:05
Kövér: védekezni kell a mai európai liberális elit kommunizmus iránti nosztalgiájával szemben
... ország parlamenti csúcstalálkozóját negyedik alkalommal hívták össze a lengyel fővárosban. Idén az 1989. június 4-i első, részben szabad lengyelországi parlamenti választások és a demokratikus rendszerváltás kezdetének 30. évfordulója adott alkalmat a találkozó megrendezéséhez.
A konferencián ezért részt vesznek az egykori antikommunista ellenzék képviselői is. Magyarországo...
2019-06-05 14:01:53
Ukrán elnökválasztás - A nemzetközi szervezetek megfigyelői pozitívan értékelték a választást
...
Cereteli az EBESZ választásokkal foglalkozó testülete, a Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalának (ODIHR), az EBESZ Parlamenti Közgyűlésének és az Európa Tanács (ET) Parlamenti Közgyűlésének megfigyelői által készített előzetes értékelést ismertette az ukrajnai választásokról. Szavai szerint a 2019-es elnökválasztásokon Ukrajnában megfelelő verseny alakult ki, és ...
2019-04-22 20:12:01
Illegális bevándorlás - CSU-politikus: a migránsok vagy részei lesznek a társadalomnak, vagy el kell hagyniuk a
... jönnek, hogy "vagy részei lesznek ennek a társadalomnak, vagy el kell hagyniuk az országot". Mert - fűzte hozzá - ha ők itt maradnak, fennáll a veszélye annak, hogy egy napon a szabad és demokratikus rend nem létezik többé, helyébe lép egy másik, ahol például a nők jogai nem érvényesülnek úgy, mint jelenleg, ahol az egyenjogúság talán papíron létezik, de a gyakorlatban nem.
S...
2019-03-21 21:02:04
1 2 3 ..........37 38 ......56 57 ......74 75 76 
Címkék: Hazánk Mozgalom, Gréczy Zsolt, Horthy Miklós, Izrael Állammal, Izrael Államot, Orbán Viktor, Arató Gergely, Demokratikus Koalíció, Demokratikus Intézmények, Emberi Jogok Hivatalának, EBESZ Parlamenti Közgyűlésének, Európa Tanács, Parlamenti Közgyűlésének, újhorthyzmus írmagját, németek fele, médiatörvény aktuális, hazai kutatásokat, nemzetközi szervezetek, migránsok vagy, országot európai, birodalmi logika, önállóságát őrizni, közös érdekekre, együtt elért, szál világot, választási rendszert, közigazgatás személyügyi, nagyobbik kormánypárt, akadémiai kutatóintézeteket, közlemény szerint, lengyel fővárosban, demokratikus rendszerváltás, találkozó megrendezéséhez, konferencián ezért, egykori antikommunista, ukrajnai választásokról, veszélye annak, egyenjogúság talán, szociáldemokrata, együttműködésünk, pincsikutyájává, megrendezéséhez, nosztalgiájával, elégedettséggel, szövetségesének, rendszerváltás, elnökválasztás, antikommunista, lengyelországi, veszélyeztetik, magyarországot, hagyományaihoz,
© 2013 TVN.HU Kft.