Belépés
A szívem szakad bele
... szakad bele
ha olyan emberekről hallok
akik kevesebbért gürcölnek mint amit érnek
hogyan tudunk aludni éjszakánként
tudván hogy a rend...
2023-11-06 21:15:33
Házasság
... elsősorban a saját szexuális kiteljesedésedről szól. --A házasságod Istenről szól! Amíg ezt nem értjük meg, addig nem lesz megfelelő alapunk a házasságról való keresztény gondolkodáshoz. A társadalmunkat megrázó nagy vitákban meg kell kérdeznünk: "Hol dicsőül meg ebben Isten?". Soha nem elég azt mondani: "Én ezt akarom". Vagy: "Én így érzek, tehát ez a helyes". Azt kell kérdeznünk...
2023-07-31 07:17:23
Istenünk gyengéd irgalmassága
... annak, hogy veszélyben van. Ő csak cirkál a folyón, és ha megragadná a mentőkötelet, azzal megszakítaná a nyugodt utazását.
Az evezős csónakban ülő fickó sokakat képvisel a mai társadalmunkban. Sokan közülük egy adott vasárnap a templomban vannak. Az élet folyóján cirkálnak, és meglehetősen elégedettek azzal, ahogy a dolgok mennek. De nem veszik észre, hogy Isten szörnyű ítél...
2023-07-27 23:04:42
1. Tanuld meg elfogadni az életet Ha túl sokat aggódsz , -
... létfontosságú
A gyengék és sebezhetők meggyilkolása nagy bűn.
19. A gazdagság nem elérendő cél az életben
Ha mindenki csak azzal törődne, hogy tudna meggazdagodni, a társadalmunk nem lenne működőképes. Nincs az az ékszer a világon, ami megérné a megszállottságot.
20. Védd meg a becsületedet
Te vagy a saját magad legjobb barátja, a becsületed pedig a pajzso...
2023-03-28 09:14:41
Minél nyitottabb

Minél nyitottabb az elménk, minél jobban elfogadjuk az embereket úgy, ahogy vannak, és szakítunk a sztereotípiákkal, annál jobb lesz a társadalmunk.

Chris Pegula...
2023-03-18 22:42:53
Tegyünk rosszat, hogy jó következzék belőle?
... istentiszteleteinken. Nem fogunk beszélni bizonyos tanításokról, például a megtérésről, mert a nem hívők ezt sértőnek találják. Nem fogunk megemlíteni bizonyos bűnöket, amelyeket a társadalmunk elfogadott. Így elfogadhatóbbá tesszük a gyülekezetünket számukra".
Nem. Közvetlenül azelőtt, hogy Jézus felment a mennybe, ezt mondta tanítványainak (Máté 28:20):
"tanítva őket, ...
2022-12-18 21:55:12
Jó önzőnek lenni?
... önző legyél. Itt van, hogy miért. Az önzőség jobb kapcsolatokat teremt... Az önzőség javítja a mentális egészségedet... Az önzőség növeli az önértékelésed érzését."

Társadalmunk egésze kezdi ünnepelni az önzést. Egy másik idézet így hangzik:

,,Önzőnek lenni csak azt jelenti, hogy önmagadat helyezed előtérbe, és az önmagaddal való törődés nem rossz...
2022-11-28 18:19:15
Ha
... mindig egyedülálló?
Sok gyereked van: hányat szeretnél? Ki fogja etetni őket? Ez teljesen felelőtlenség.
Nincs gyereked: Meddő vagy, vagy mikor szeretnél?...
Ez a mi társadalmunk, és különösen az internet és a közösségi média.
Az embereknek mindig lesz miről beszélniük és kritizálniuk.
Ezért amíg boldognak érzed magad, minden más, főleg mások szava, menjen...
2022-11-18 08:14:22
Úgy megkérdezném
... Még mindig egyedülálló?
Sok gyereked van: hányat szeretnél? Ki fogja etetni őket? Ez teljesen felelőtlenség.
Nincs gyereked: Meddő vagy, vagy mikor szeretnél?
Ez a mi társadalmunk, és különösen az internet és a közösségi média.
Az embereknek mindig lesz miről beszélniük és kritizálniuk.
Ezért amíg boldognak érzed magad, minden más, főleg mások szava, menje...
2022-11-03 05:38:19
A feltámadás és az élet
... van Isten, akkor Ő el fogja fogadni őket. Lényegében azt hiszik, hogy a feltámadás és az élet nem Jézusban van, hanem önmagukban. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnének.

Mai társadalmunk nem szereti, hogy a Biblia és a keresztyénség azt tanítja, hogy Jézus az egyetlen út Istenhez. Úgy gondolják, hogy ez egy arrogáns állítás. Nem akarják, hogy ehhez tartsuk magunkat. Azt a...
2022-09-26 07:18:06
1 2 3 ...................62 63 ..........94 95 .........124 125 126 
Címkék: Chris Pegula, szívem szakad, saját szexuális, házasságról való, társadalmunkat megrázó, nyugodt utazását, evezős csónakban, adott vasárnap, templomban vannak, élet folyóján, dolgok mennek, saját magad, becsületed pedig, társadalmunk elfogadott, gyülekezetünket számukra, önzőség jobb, önzőség javítja, mentális egészségedet, önzőség növeli, önértékelésed érzését, másik idézet, önmagaddal való, közösségi média, embereknek mindig, arrogáns állítás, megszállottságot, sztereotípiákkal, gyülekezetünket, társadalmunkban, gondolkodáshoz, tanítványainak, elfogadhatóbbá, társadalmunkat, létfontosságú, felelőtlenség, tévedhetnének, meggyilkolása, önértékelésed, meggazdagodni, keresztyénség, kapcsolatokat, kritizálniuk, társadalmunk, éjszakánként, irgalmassága, egészségedet, megszakítaná, mentőkötelet, becsületedet, tanításokról, meglehetősen, megkérdezném, egyedülálló, következzék, közvetlenül, megtérésről, működőképes, kevesebbért, megemlíteni, elégedettek, házasságról, keresztény, önmagaddal, embereknek, elfogadjuk, beszélniük,
© 2013 TVN.HU Kft.