Belépés
Esti szentmise Déva 08.18
... meg a kormányok, ha az édesanyák nem vállalnak gyereket és utána mind...
2020-08-22 17:09:17
Esti szentmise Déva 0818
... meg a kormányok, ha az édesanyák nem vállalnak gyereket és utána mindent félretéve nem kezdik el gyermekeik bölcs, szeretettel való nevelését, akkor közösségeink, maga a társadalom menthetetlenül szétesik.
Az együttlétünket ma is, mint augusztus folyamán minden nap vidám játékkal zárjuk, melyre nagy szeretettel hívunk, várunk benneteket, Csaba t.

Videó http...
2020-08-18 16:01:34
Enneagram - Egyes Archetípus Szintjei
...(Don Richard Riso / Russ Hudson - Személyiségtípusok)

Egyes - Reformer
Bűnök:
Mentális: Neheztelés
Asztrális: Düh
Lényegi Minőségek - Erények:
* Tökéletesség
* Nyugalom

Az Egyes archetípus rövid személyiségrajza

Egészséges:

Lelkiismeretes, erős személyes meggyőződései vannak: mélyen érzi, mi helyes és mi hely...
2019-01-29 11:47:16
Igazságot Magyarországnak!
... "szentet", s marad helyében a “profán",

akkor elveszejtünk minden olyan értéket, amely összekapcsolja az egyik embert a másikkal, magyart a magyarral,

s menthetetlenül elidegenedünk, elmagányosodunk úgy, hogy közben észre sem vesszük, hogy vannak testvéreink, hasonló nyelven beszélők körülöttünk,

országhatárokon belül és túl...
2018-06-03 21:45:44
Szegőfi Ákos: A veszélyes listák titokban készülnek
... minősíthetetlenül rossz cikk egycsapásra országosan ismertté. A reakciók humor-eleme, az "Én miért nem vagyok rajta a listán" típusú megnyilvánulások előremutatóak, mert a nagy nemzetmentésben menthetetlenül pátoszossá váló propaganda egyik leggyengébb pontja épp a komédia és a szatíra. Léteznek azonban olyan listák, amiken nem egykönnyen nevetünk.

Út a gonoszság felé: ...
2018-05-31 21:52:39
Orbánc szedi áldozatait Magyarországon
... hiányát. Célja - a magyar társadalom tönkretétele és kiszipolyozása - elérése érdekében más kórokozókat, például Policus Streptococcusokat is felhasznál. Az ország egyes területei menthetetlenül Orbánc által megfertőzött területek lettek. Megtisztításukra egyesek radikális módszereket sürgetnek. Jelenleg úgy tűnik, hogy külföldi humanitárius beavatkozásra lesz szükség.
Orbánc...
2018-05-31 18:40:40
Szeretet, nyugati nihilizmus és forradalmi optimizmus
... magukat.

A szabadság azon fellobbanásait azoknál, akiknek még van valami képzelőereje, akik egy igaz és természetes világról álmodnak, hamar kioltják.

Aztán minden gyorsan, menthetetlenül elvész. Ez egy horrorfilmnek tűnhet, de a nyugati életnek ez a realitása.

Egy ilyen környezetben én csak néhány napig tudok létezni. Ha rá kényszerülök legfeljebb...
2017-04-10 21:43:14
Zonda Attila: Boldogság
... amikor utoljára láttam, a tanítók tanítóinak a tanítója, de inkább a főnöke volt. A nacionál-kommunista diktatúra annyira kiemelte, felemelte, hogy azóta is teljesen maga alatt van. Menthetetlenül.
Egyszer a Székely Nemzeti Tanács aktivistái éppen akkor jelentkeztek be kaputelefonján a villájába, amikor nála voltam. Ők a szabad székely országért aláírásgyűjtéssel harcoltak m...
2016-05-09 06:37:05
Mi áll a tanulási zavarok hátterében?
... tudomást venni...

Az információs társadalom korában olyan hatalmasra duzzadt az elsajátítandó ismeretmennyiség, hogy ha valaki nem tanul meg rendesen olvasni, számolni menthetetlenül lemarad. A legtöbb szakmához legalább középiskolát kell végezni, bonyolult gépeket kell üzemeltetni, eligazodni az adózási, vállalkozási szabályok között, a számítógép kezeléséről nem i...
2016-04-24 19:47:29
Migráció mint csodafegyverMIGRÁCIÓ MINT CSODAFEGYVER


Migráció mint csodafegyver

A 20-adik század csodafegyvere az atombomba volt, a 21-ediknek a mesterséges népvándorlás. Lényege: szegény Dél és Délkelet foglald el, vedd el és ülj bele a készbe ami a dőzsölő Nyugaté.

Hogy jött...
2016-02-15 20:30:12
1 2 3 .8 .12 .15 16 
Címkék: Egyes Archetípus Szintjei, Igazságot Magyarországnak, Szegőfi Ákos, Zonda Attila, Richard Riso, Russ Hudson, Lényegi Minőségek, Policus Streptococcusokat, Székely Nemzeti Tanács, MIGRÁCIÓ MINT CSODAFEGYVER, veszélyes listák, tanulási zavarok, társadalom menthetetlenül, egyik embert, reakciók humor-eleme, nagy nemzetmentésben, gonoszság felé, magyar társadalom, ország egyes, szabadság azon, horrorfilmnek tűnhet, nyugati életnek, ilyen környezetben, tanítók tanítóinak, főnöke volt, szabad székely, információs társadalom, elsajátítandó ismeretmennyiség, legtöbb szakmához, számítógép kezeléséről, 20-adik század, atombomba volt, mesterséges népvándorlás, dőzsölő Nyugaté, megtisztításukra, megnyilvánulások, ismeretmennyiség, személyiségrajza, magyarországnak, országhatárokon, nemzetmentésben, elmagányosodunk, menthetetlenül, fellobbanásait, kiszipolyozása, együttlétünket, magyarországon, lelkiismeretes, összekapcsolja, kaputelefonján, beavatkozásra, elsajátítandó, elidegenedünk, horrorfilmnek, csodafegyvere,
© 2013 TVN.HU Kft.