Belépés
Átadták a felújított Hársfa-házat”.
... kellene lennie mint egy emberi test: ha az egyik tag szenved, akkor a többi tag is szenved. Ha az egyik tag örül, akkor a többi is örül. Egy szegény, idős, sérült ember nem probléma a társadalomnak, hanem testvérünk, a családunk tagja. Ez a ház ezt hirdeti és éli, mondta Székely János, aki megáldotta a felújított épületet.
Az amortizáció tette szükségessé a fejlesztést, ezt ...
2020-10-03 08:06:47
Halálos baleset miatt leállították a Miskolc-ralit
... kategóriában versenyző Dudás Gergő, Tóth Zsolt páros versenybalesetet szenvedett, és a sérülések következtében a navigátor tragikus módon életét veszítette.
Zsolt régóta tagja a rally társadalomnak, halála óriási veszteség mindannyiunk számára. Az MNASZ vezetősége, versenyzők, csapattagok és a ralis társadalom minden tagja együtt érez a versenyző hozzátartozóival, és ezúton i...
2020-08-15 21:08:21
Miskolc-rali - Halálos baleset, leállították a versenyt
... megsérült, hogy életét veszítette.
Dudás nem sérült meg komolyabban, de a mentőorvosok sokkos állapotban kezelték.
Tóth Zsolt 48 éves volt.
"Zsolt régóta tagja a ralis társadalomnak, halála óriási veszteség mindannyiunk számára" - írta Facebook-oldalán az MNASZ, amelynek tájékoztatása szerint a baleset körülményeit a rendőrség bevonásával még vizsgálják.
Az M...
2020-08-15 12:01:30
Államalapító Szent István-emlékérmet kap Müller Cecília
... kitüntetés 2004-es alapításakor a Szent István-i értékrend hangsúlyozása volt a cél, hogy olyan ember kapja a díjat, aki életével és tevékenységével is példát tud mutatni az egész magyar társadalomnak.
Örömét fejezte ki, hogy Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is a város legértékesebb civil díjaként említette az elismerést, ami Spányi Antal szerint azt jelen...
2020-08-14 10:42:00
Fehérorosz elnökválasztás - Lengyelország és a balti országok államfői a hatósági erőszak beszüntetését sürgeti
... békés megoldás elérésének, Fehéroroszország függetlensége és szuverenitása megerősítésének" érdekében.
A három pontban összefoglalt követelmények teljesítése esetén a nemzetközi társadalomnak nyitva kell állnia a Minszkkel folytatandó együttműködésre - olvasható a nyilatkozatban, mely szerint "az elszigeteltség egyetlen nemzet jólétét és fejlődését sem szolgálja".
Varsób...
2020-08-13 18:13:04
A Nébih két hét alatt egymillió forintnál is több halvédelmi bírságot szabott ki
... ládák, amelyekben fogási naplón kívüli, élő hal van.
Magyarország halgazdálkodási vízterületeinek halállománya nemzeti kincs, természeti érték és gazdasági erőforrás, amelyet a társadalomnak védenie és természetes megújulását elősegítenie kell. Megóvásához elengedhetetlen a jogszabályi előírások betartása - írták.
A Nébih Állami Halőri Szolgálata továbbra is várja a jogs...
2020-07-20 16:02:16
EU-csúcs - Macron: a gazdasági és társadalmi károkkal járó időszak több szolidaritást és odaadást igényel
... hétéves költségvetés és az ahhoz kapcsolódó, a koronavírus-járvány okozta gazdasági és társadalmi károk helyreállítását célzó csomag képes legyen lendületet adni az európai gazdaságnak, társadalomnak és a környezetvédelmi célkitűzéseknek.
Kompromisszumra, hogy a létrejövő megállapodás új önálóságot biztosítson Európának a technológia, az ökológia és az ipar területein. Valami...
2020-07-17 11:01:45
NB I. RangAdó díjátadó gála 2019/2020 év
... vezérigazgatója a díj átvételekor az M4 Sport stúdiójában elmondta, a klubnál nagy hangsúlyt fektetnek a Fair Play-re, mivel az ország legnépszerűbb egyesületeként felelősséggel is tartoznak a társadalomnak, edukációs szerepet is betöltenek. ,,Úgy gondolom, a Ferencvárosban most olyan a légkör, hogy nem véletlenül nyertük meg ezt a megtisztelő díjat."
A sportvezető...
2020-07-03 22:12:18
Krónika 9. rész (költségvetés)
... szférában.

DK: a főváros nem tudja piacosítani az értékpapírjait
Hajdu László (DK) azt mondta, hogy a jövő évi költségvetési javaslatról nem tudni, hogy az mit üzen a magyar társadalomnak.
Sok önkormányzatnak a kormány egyik kezével ad, de ugyanannyit el is von tőlük - jelentette ki a szolidaritási hozzájárulásra, a gépjárműadóra és a közműadóra utalva....
2020-06-29 19:02:49
A világ számára békét kérünk Jézus Krisztustól, ki ....
... a falu, a város szélén élő szegényekhez és a gyermekeket szedjük össze, neveljük szeretetre, békességre, mert ha nem, akkor is meg fognak nőni és sokkal több kárt fognak okozni a társadalomnak, mind amennyibe az ők becsületes felneveltetésük került volna!
A világ egy kis falu, az alul képzett, munkanélküli réteg előbb-utóbb a mi térségeinkben is ugyanígy el fog indulni és min...
2020-06-25 16:36:56
1 2 3 ........................149 150 .............224 225 ............298 299 300 
Címkék: Államalapító Szent István-emlékérmet, Müller Cecília, Jézus Krisztustól, Székely János, Dudás Gergő, Tóth Zsolt, Szent István-i, Cser-Palkovics András, Spányi Antal, Nébih Állami Halőri Szolgálata, Fair Play-re, Hajdu László, balti országok, hatósági erőszak, világ számára, emberi test, családunk tagja, felújított épületet, amortizáció tette, sérülések következtében, navigátor tragikus, rally társadalomnak, ralis társadalom, versenyző hozzátartozóival, mentőorvosok sokkos, ralis társadalomnak, baleset körülményeit, rendőrség bevonásával, egész magyar, város legértékesebb, három pontban, nemzetközi társadalomnak, elszigeteltség egyetlen, társadalomnak védenie, jogszabályi előírások, ahhoz kapcsolódó, európai gazdaságnak, környezetvédelmi célkitűzéseknek, létrejövő megállapodás, ipar területein, klubnál nagy, ország legnépszerűbb, megtisztelő díjat, magyar társadalomnak, kormány egyik, szolidaritási hozzájárulásra, közműadóra utalva, város szélén, gyermekeket szedjük, alul képzett, környezetvédelmi,
© 2013 TVN.HU Kft.