Belépés
Spurgeon - Június 25
... sem képes rá.

Az ördög olykor szörnyen megrángatja és megtámadja Isten gyermekeit, hogy kárt okozzon nekik, de sohasem ragadhatja ki őket a pásztor kezéből.

Korábbi társaik zaklatása és régen elkövetett bűneik emléke újra és újra támadják őket nehéz, ravasz támadásokkal. De azt mondja az Üdvözítő: "Senki sem ragadhatja ki őket az én kezemből."

Ebbe...
2022-06-24 07:02:09
A görögdinnye egészségvédő hatásairól
... hogy az artériás lerakódás mennyisége is felére csökkent a dinnyét fogyasztó csoportban.

Emellett ezen egerek 30 százalékkal kevesebbet híztak, mint a kontroll csoportban lévő társaik. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a görögdinnye citrullin tartalmának köszönhetően kiváló hatással van testünk egészségre.

Bár a táplálkozáskutatók továbbra is ta...
2022-06-20 14:38:50
Keresem az Istent
... irigy lelket
És egy darab koncot, mely fölött pereltek.
Mutogatták vígan egymás szennyét, foltját,
Boldog kárörömmel egymást megcsufolták
Rátapostak durván gyöngébb társaikra,
Hogy kihúnyjon bennök az isteni szikra,
Szidták, tépték egymást, mint az utonállók -
Nem! Amit kerestem, nem találtam nálok!
Hova menjek? Lábam ingadozva lépet...
2022-05-18 16:13:54
Tréfás matekversek
... jegyre."





Haraszti Szabolcs: PPRIMEK


Számok,
Kik mások.
Nem szabdalhatók,
Nem egyeznek más jeggyel!
Velük biz társaik darabolhatók.
Különcül csak önmagukkal oszthatók s eggyel!"


...
2022-05-09 20:00:31
Hangyainvázió ellen - természetesen
... vattakorong segítségével törölgesd át a felületet. A hangyák nem szeretik a citrusillatot, ráadásul a citromlé fe...
2022-05-07 16:32:40
A shiitake gomba jótékony hatásai
... patkányok, amelyek nagy dózisban kaptak shiitake gomba őrleményt (a magas zsírtartalmú diéta mellett) 35 százalékkal kevesebb súlyt szedtek fel, mint a közepes és kis dózisú shiitake gombát kapó társaik. Az előbbi (vagyis nagy dózis shiitake gombát kapó) csoportnál jelentősen csökkent a teljes zsírtömeg is, és kevesebb zsír raktározódott el a szervezetben.

A kutatók a k...
2022-04-11 15:29:30
Az egészségünket az is meghatározza, milyen emberek vagyunk
... esélye!

A kutatási eredmények azt mutatják, hogy az extrovertált emberek sokkal jobb immunrendszerrel rendelkeznek, mint a magányos, befelé forduló, az emberi kapcsolatokat nem kereső társaik. Akik több időt töltenek másokkal, kisebb eséllyel kapnak el olyan betegségeket, mint a megfázás vagy az influenza.

Azok az emberek, akik túlságosak kedvelik önmagukat é...
2022-03-18 22:26:52
A balkezesség és az intelligencia
... mindennapokban.

Egy kutatásba jobb- és balkezes embereket vontak be. A vizsgálati eredmények azt mutatták, hogy a balkezesek sokkal jobban teljesítettek a kognitív teszteken, mint a jobbkezes társaik. Egy másik vizsgálatba jobb- és balkezes diákokat vizsgáltak, mintegy 150 ezer fiatalt vontak be a kutatásba. Ez a tanulmány azt is megállapította, hogy a balkezesek nemcsa...
2021-12-22 22:13:11
Banánnal a szív egészségéért
... tartalmaz, illetve emészthető szénhidrátokban is gazdag, melyek csak kevés kalóriát tartalmaznak. Mivel csak természetes cukrok vannak benne, ezek lassabban szívódnak fel, mint a mesterséges társaik. Ezért ez a táplálék a szóbeszéddel ellentétben nem emeli meg drasztikusan a vércukorszintet.

A banán rendkívül gazdag rostokban, így könnyen eltelít, csökkenti az étvágyat ...
2021-12-06 20:58:26
Elefántbeszéd.......
... bizonyítékát, melyek csak nagyon kevés állatnál figyelhetők meg. ,, Amikor az ember megfigyeli az elefántok rendkívüli viselkedését, miközben a családjukhoz tartozókat vagy közeli társaikat üdvözlik . . . , vagy amikor megszületik egy új családtag . . . , nehéz nem arra gondolni, hogy mennyire mély érzésekkel teszik ezt, melyeket leginkább olyan szavakkal lehetne leírni, mint...
2021-12-04 15:46:49
1 2 3 ..........................161 162 .............241 242 .............321 322 323 
Címkék: Haraszti Szabolcs, görögdinnye egészségvédő, shiitake gomba, szív egészségéért, ördög olykor, pásztor kezéből, artériás lerakódás, dinnyét fogyasztó, kontroll csoportban, kutatók arra, következtetésre jutottak, görögdinnye citrullin, darab koncot, isteni szikra, magas zsírtartalmú, teljes zsírtömeg, kutatási eredmények, extrovertált emberek, emberi kapcsolatokat, megfázás vagy, kutatásba jobb-, vizsgálati eredmények, balkezesek sokkal, kognitív teszteken, jobbkezes társaik, másik vizsgálatba, balkezesek nemcsa, mesterséges társaik, szóbeszéddel ellentétben, banán rendkívül, ember megfigyeli, elefántok rendkívüli, családjukhoz tartozókat, immunrendszerrel, szénhidrátokban, vércukorszintet, következtetésre, mindennapokban, megállapította, raktározódott, intelligencia, egészségünket, hangyainvázió, elefántbeszéd, természetesen, teljesítettek, kapcsolatokat, citrusillatot, betegségeket, rendelkeznek, bizonyítékát, extrovertált, viselkedését, meghatározza, drasztikusan, szóbeszéddel, köszönhetően, egészségvédő,
© 2013 TVN.HU Kft.