Belépés
Mol: már három egymást követő évben bekerült a vállalat Dow Jones fenntarthatósági indexbe
...
Az éves fenntarthatósági elemzés eredményeképpen a Mol a kutatás és kitermelés (upstream), valamint az integrált olaj- és gázipari cégek világrangsorában a legjobb 15 százalék közé került fenntarthatósági teljesítménye alapján, és az egyetlen feltörekvő európai vállalat az indexben - hívták fel a figyelmet.
A tájékoztatás szerint 1999-es alapítása óta a Dow Jones fenntar...
2018-09-13 19:32:23
Dízelbotrány - A Volkswagen bocsánatot kért az állatkísérletek miatt
... dízelbotrány 2015-ös kirobbanása után vette át a vezérigazgatói feladatokat.
Az igazgatóság keddi ülésén magára vállalta a történtek miatti felelősséget Thomas Steg, a társaság fenntarthatósági ügyekért, külkapcsolatokért és kormányzati kapcsolatokért felelős vezetője, és felajánlotta, hogy távozik tisztségéből.
Ezt a döntést "tiszteletben tartom" - mondta Matthias Müll...
2018-01-30 16:05:01
A McDonald's új állategészségügyi elvárásokat fogalmazott meg globális piaci felé
... között a mintagazdaság minősítést.
Felidézték, hogy a baktalórántházai fejlesztés célja egy olyan modern és innovatív gazdaság felépítése volt, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatósági elvárásokra, mint a biodiverzitásra, az energiafelhasználásra, a hulladékgazdálkodásra, az állategészségügyre és az állatjóléti szempontokra, valamint a szociális- és emberi erőforrás-f...
2017-11-03 17:25:44
NGM: 22 milliárd forint értékben jelentek meg gazdasági és fenntarthatósági fejlesztési pályázatok
...
Ismertette: a zöld város kialakítását 13,5 milliárd forinttal támogató felhívással a kijelölt akcióterületen található zöldfelületek és a hozzájuk kapcsolódó önkormányzati tulajdonban lévő, sokszor használaton kívüli, de akár jövedelemtermelésre alkalmas infrastruktúraelemek megújítását szeretnék elérni.
A barnamezős területek rehabilitációját célzó felhívás 4,6 milliárd...
2017-02-23 14:02:29
Környezetbarát nyomdát alakított ki a Xerox Magyarország
... bekerült a Zöld Nyomda díjazottjai közé. Az elismerést papír-­, nyomda-­ és csomagolásipari cégeknek adják a Nyomdavilág szakmai folyóirat szerkesztői, kiemelt figyelmet szentelve a fenntarthatósági szempontoknak, illetve a környezetkímélő technológiák alkalmazásának a nyomdai megbízások végrehajtásánál.
A társaság közölte továbbá: a jövőben egyéb erőfeszítéseket tesznek, hog...
2016-11-03 19:32:09
ENSZ-társaság: magyar cégek is részt vehetnének a globális problémák megoldásában
... vállalatokkal történő kapcsolatépítéssel is támogatja a célok megvalósulását a Magyar ENSZ Társaság.
Közölték: a vállalatoknak több szempontból is jelentős szerepük lehet a fenntarthatósági célok megvalósulásának elősegítésében, például olyan eszközök, technológiák elterjesztésével, amelyek segítik a tömegek információhoz jutását vagy növelik a termelés hatékonyságát, továbbá...
2016-10-26 16:52:03
Fővárosi Közgyűlés - Módosíthatják az olimpiai helyszínkiválasztási javaslatot
... erősítését szolgálják a következőképpen: a versenyhelyszínek esetében a módosított terv biztosítja, hogy az összes javaslat megfelel a legoptimálisabb utóhasznosítási, valamint fenntarthatósági igényeknek. Ha nincs megfelelő utóhasznosítási lehetőség, akkor az új létesítmény ideiglenes megoldással való megépítése javasolt.
A megvalósíthatóság érdekében csökkentenék a megvásá...
2016-09-22 15:12:21
Paralimpia 2016 - Telekommunikációs segítség a magyar paralimpikonoknak
... sokkal nehezebb volt számukra a kvalifikáció, mint az ép úszóknak, de jókedvűen, bizakodva várják a riói megmérettetést.
Szomolányi Katalin, a Magyar Telekom Nyrt. vállalati fenntarthatósági központjának vezetője ismertette, hogy a cég Hello holnap! névvel egy speciális, kedvezményes díjcsomagot biztosít a fogyatékkal élők és segítőik számára, s ennek kidolgozása során több o...
2016-08-31 12:02:02
Az OTP kapta a Zöld Béka-díjat a legjobb fenntarthatósági jelentésért
... győztes Mol-csoport és Magyar Telekom pályázatát, illetve a Magyar Villamos Művek, a Tesco és a Telenor jelentéseit is.
Az elismerést idén 13 országban ítélik oda a legjobb...
2016-02-15 10:41:24
Több mint 3,5 milliárd forintból megújult a Csepeli Szabadkikötő
... csomópont igénybevételét, és egyúttal a főváros XXI. kerületének áruforgalmi terhelését is. A modernizált vasúti, közúti és vízi szállítási utakra támaszkodó új raktárakat pedig a fenntarthatósági szempontok figyelembevételével tervezték meg, üzemeltetésükhöz megújuló energiát is használnak - ismertette az igazgató.
Szalóki Flórián, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleke...
2015-10-14 14:23:25
1 2 3 
Címkék: Xerox Magyarország, Fővárosi Közgyűlés, Zöld Béka-díjat, Csepeli Szabadkikötő, Thomas Steg, Matthias Müll, Zöld Nyomda, Magyar ENSZ Társaság, Szomolányi Katalin, Magyar Telekom Nyrt, Magyar Telekom, Magyar Villamos Művek, Szalóki Flórián, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, állatkísérletek miatt, globális problémák, magyar paralimpikonoknak, legjobb fenntarthatósági, éves fenntarthatósági, integrált olaj-, egyetlen feltörekvő, tájékoztatás szerint, vezérigazgatói feladatokat, igazgatóság keddi, történtek miatti, társaság fenntarthatósági, mintagazdaság minősítést, baktalórántházai fejlesztés, olyan modern, fenntarthatósági elvárásokra, állatjóléti szempontokra, zöld város, kijelölt akcióterületen, hozzájuk kapcsolódó, barnamezős területek, elismerést papír-­, fenntarthatósági szempontoknak, környezetkímélő technológiák, nyomdai megbízások, társaság közölte, jövőben egyéb, célok megvalósulását, vállalatoknak több, fenntarthatósági célok, tömegek információhoz, termelés hatékonyságát,
© 2013 TVN.HU Kft.