Belépés
Borbély Lénárd lett a BÖSZ társelnöke
... Budapestre tervezett befogadóállomást a XIV. kerületben alakítsák ki.
A tanácskozáson szó esett arról, hogy az alkoholt is árusító nemzeti d...
2018-12-07 13:51:23
Ellenőrzik a XV. kerületi dohányboltok környékét
...
A közlemény szerint az ellenőrzést azért indították, mert a lakókat zavarják az üzleteknél kialakult kocsmai állapotok.
A jegyző nem gyakorolhatja szakhatósági jogkörét a nemzeti dohányboltok felett, ezért a közterület-felügyelet munkatársait bízta meg az ellenőrzéssel - írták.
A felügyelők az ellenőrzés első napján kétszer húszezer, egyszer tízezer forintos bírságo...
2018-12-05 13:01:36
David Goodhart brit újságíró a Brexit utáni új politikai törésvonalba helyezi el a francia sárgamellényeseket
... identitásukat egy adott helyhez való tartozás határozza meg és kevésbé tanultak. A hely, ahol élnek meghatározza az életmódjukat, az értékeiket. Az elmúlt évtizedek gyors társadalmi változásai zavarják őket, periférián érzik magukat, úgy érzik, a hatalom nem foglalkozik velük és az a benyomásuk, hogy az életük értelmét vesztette - hangsúlyozta a brit gondolkodó.
Úgy látja, h...
2018-11-29 23:07:26
EU-csúcs - Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához
... Királyság és az Európai Unió között. Arra a kérdésre, hogy nagyobb kompromisszumra lenne szükség, a miniszterelnök kijelentette, az Európai Néppártban (EPP) abban állapodtak meg, hogy nem zavarják az EU Brexit-ügyi főtárgyalója, Michel Barnier munkáját.
Orbán Viktort arról is kérdezték, hogy pártja, a Fidesz tagja marad-e az EPP-nek. A kormányfő erre azt válaszolta, "mi vagyu...
2018-09-19 17:52:51
Főtáv: megkezdődött a budapesti hőgyűrű kiépítése
... kerület, majd a szomszédos városrészek számára. A kivitelezési munkálatok Budán és Pesten több helyszínen egyszerre kezdődtek meg.
Az Erzsébet hídon zajló munkálatok a forgalmat nem zavarják majd, mert a vezetékeket a hídszerkezet alatt vezetik végig. Többször előfordulhat azonban kisebb-nagyobb forgalomkorlátozás a munkák ütemétől függően, de ezek időzítésében törekednek ar...
2018-09-19 07:04:54
Enneagram - Ötös Archetípus Szintjei
... mellékzöngékkel.
Fő indítékai: Alkalmas és kompetens akar lenni, tudást és készséget akar minél tökéletesebben elsajátítani. Fel akarja fedezni a valóságot, arra vágyik, hogy mások ne zavarják és hogy egyre kevesebb dologra legyen szüksége.

(Don Richard Riso / Russ Hudson - Az Enneagram bölcsessége)

"Mi folyik itt?"

Jelzők:

* A gond...
2018-09-10 14:40:21
Időjárás-jelentés
... valószínű csapadék. Éjszakára a záporok fokozatosan megszűnnek, a legtöbb helyen kiderül az ég; több helyen párássá válik a levegő, foltokban köd képződik. Csütörtökön a napsütést gomolyfelhők zavarják, főként a Dunától keletre alakulhat ki néhány helyen zápor, esetleg zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, szélerősödés csak zivatar környezetében fordulhat elő.
A leg...
2018-09-05 15:30:48
Enneagram - Egyes Archetípus Szintjei
...(Don Richard Riso / Russ Hudson - Személyiségtípusok)

Egyes - Reformer
Bűnök:
Mentális: Neheztelés
Asztrális: Düh
Lényegi Minőségek - Erények:
* Tökéletesség
* Nyugalom

Az Egyes archetípus rövid személyiségrajza

Egészséges:

Lelkiismeretes, erős személyes meggyőződései vannak: mélyen érzi, mi helyes és mi hely...
2018-09-05 00:00:04
Szeptember 3-ától újra a teljes vonalon jár a 4-es és a 6-os villamos
... pótlóbusz jár a reggeli villamos-üzemkezdetig, onnantól viszont a teljes vonalon a villamosok közlekednek. További aszfaltozási és útburkolatfestési munkák még lesznek, de ezek már nem zavarják majd a villamosforgalmat.
A nagykörúti Európa legforgalmasabb villamosvonala, amelyen nonstop a közlekedés. A június 16-án kezdődött felújítás során a BKV az Oktogon és a József utca k...
2018-08-18 11:35:49
Hírmorzsák - AugusztusHÍRMORZSÁK - JÚLIUS


Mottó

"Mindig, mindent adjál oda hazádnak.
A világnak nincs semmiféle értelme hazád nélkül.
Ne várj jót a hazától, s ne sopánkodj, ha megbántanak
a haza nevében. Mindez érdektelen. Egyáltalán se...
2018-08-01 18:30:27
1 2 3 ...15 16 ..23 24 ..29 30 31 
Címkék: Borbély Lénárd, David Goodhart, Ötös Archetípus Szintjei, Egyes Archetípus Szintjei, Európai Unió, Európai Néppártban, Michel Barnier, Orbán Viktort, Richard Riso, Russ Hudson, Lényegi Minőségek, határvédelem jogához, budapesti hőgyűrű, teljes vonalon, 6-os villamos, közlemény szerint, ellenőrzést azért, lakókat zavarják, üzleteknél kialakult, nemzeti dohányboltok, ellenőrzés első, adott helyhez, elmúlt évtizedek, életük értelmét, brit gondolkodó, miniszterelnök kijelentette, kormányfő erre, szomszédos városrészek, kivitelezési munkálatok, hídszerkezet alatt, munkák ütemétől, záporok fokozatosan, legtöbb helyen, napsütést gomolyfelhők, villamosok közlekednek, nagykörúti Európa, június 16-án, világnak nincs, haza nevében, személyiségrajza, befogadóállomást, legforgalmasabb, mellékzöngékkel, kompromisszumra, miniszterelnök, villamosvonala, tökéletesebben, lelkiismeretes, környezetében, meggyőződései, gyakorolhatja, tanácskozáson, ellenőrzéssel, identitásukat, kivitelezési, megkezdődött, előfordulhat,
© 2013 TVN.HU Kft.