Belépés
Férfi kézilabda BL - Nyolcadik alkalommal elődöntős a Veszprém
... lendületes játékkal a szünet előtt eldöntötték a továbbjutást.
A második felvonásban Nagy László megszerezte 900. gólját veszprémi színekben, a svéd Andreas Nilssont viszont térdfájdalmak miatt le kellett cserélni, ám később visszaállhatott. A játék képe nem változott jelentősen, a házigazdák egy 7-3-as szériával tovább növelték előnyüket, és magabiztosan győztek.
A Flen...
2019-05-04 19:22:03
Térdműtét vár a kézilabdázó Bartók Donátra
...
A német klub honlapjának beszámolója szerint a jobbátlövő térdfájdalmak miatt már a legutóbbi két bajnoki mérkőzést is kihagyta. Az alapos orvosi vizsgálatok megállapították, hogy porcleválás miatt operációra van szüksége.
Egyelőre nem lehet tudni, pontosan mennyi időt kell kihagynia Bartóknak, de az biztos, hogy több hétig nem játszhat.
A magyar válogatott legközel...
2019-03-19 22:35:31
Férfi kézilabda vb-selejtező - Matej Gaber biztosan nem játszhat a visszavágón
... hétig nem teheti ki magát komoly fizikai igénybevételnek. Veselin Vujovic szövetségi kapitány döntése értelmében a helyére Igor Zabic került a keretbe.
A balszélső Niko Medved térdfájdalmak miatt ugyancsak kikerült az előző világbajnokságon bronzérmes szlovén csapatból. Őt Matic Verdinek, a Szeged korábbi kapusát, Urh Kastelicet pedig Rok Zaponsek helyettesítheti.
A Kope...
2018-06-11 20:32:48
Lábfájás ellen
... orvoslás szerint, a lábak egészsége befolyásolja a szervezet egészségi állapotát. Ha a lábak állandó hidegnek vannak kitéve, ez nagyon káros lehet a szervezet számára.

Térdfájdalmak estén, sokat segíthet a masszírozás. Reggel, ébredést követően masszírozzuk 5 percen keresztül a fájó térdeket. Ezzel segítjük a vérkeringést és a térd hamarabb hozzájut a szükséges tápanyag...
2017-09-17 10:24:30
Portugál-magyar - Vida Mátéra sem számíthat Bernd Storck
...
"Körülbelül 3-4 hét múlva térhetek vissza a csapat edzéseire. Nagyon szomorú vagyok, hiszen végre - több hét térdfájdalmak miatti kihagyás után - a Dorog elleni kupavisszavágón már ismét pályára léphettem. Egyedül az boldogít, hogy magabiztos játékkal nyert a csapat. Bízom abban, hogy 2017-re minden, ami rossz történhetett velem, azt kipipálhatom és mihamarabb újra segítségér...
2017-03-05 21:57:45
Férfi kézilabda Bygma Kupa - Győzelemmel zárt a magyar válogatott
...
A mérkőzésen Bodó Richárd térdfájdalmak miatt nem lépett pályára. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a balátlövőre a hazatérést követően hétfőn MRI-vizsgálat vár, annak eredményétől függ, hogy ott lehet-e a jövő héten kezdődő franciaországi világbajnokságon.
Szegedi csapattársa, az eddig sérüléssel bajlódó jobbátlövő Balogh Zsolt a felkészülés során ezen a találkoz...
2017-01-08 20:03:03
lábgyakorlatok csipö erösitéshez:
... járáshoz. Amikor a bokák izmai feszülnek, vagy merevek a test más izmai vannak megterhelve, ez azonban különböző fájdalmakhoz vezethet. A merev bokaizmok miatt akár csípő, hát és térdfájdalmak is érzékelhetőek.

A bokaforgatás gyakorlatot a legjobb ha fekve végzed. Emeld fel az egyik lábad amilyen magasra tudod és 10 másodpercen keresztül körkörösen mozgasd a bokád. A má...
2016-12-04 17:31:47
Mészáros Rea sérülés miatt kikerült a női kézilabda-válogatott keretéből
... valószínűleg porcsérülést szenvedett. Helyére az érdi Szabó Laurát és a mosonmagyaróvári Dombi Lucát hívta be a keretbe Kim Rasmussen szövetségi kapitány.
Hétfőn Tomori Zsuzsanna térdfájdalmak miatt került ki a keretből, rá újabb műtét vár.
A magyar női válogatott kerete:
kapusok:
-------Bíró Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), Kiss Éva (Győri Audi ETO), Oguntoy...
2016-10-05 13:21:49
Neked is fáj, hogy kopik a csípőízület?
... tanulmányban a betegek 80 százaléka esetében már három héten belül kimutatható volt a hatása, 40 százalékuk csökkenteni tudta fájdalomcsillapító gyógyszere adagját.

Szakértő:
Térdfájdalmak esetében nagyon bíztatóak az eredmények. Még nem vizsgálták a csipkebogyó kifejezetten csípőizületre gyakorolt hatását, de feltételezhető, hogy hasonlóan működik.

...
2015-12-04 19:09:13
Neked is fáj a csípőd?
... a betegek 80 százaléka esetében már három héten belül kimutatható volt a hatása, 40 százalékuk csökkenteni tudta fájdalomcsillapító gyógyszere adagját.

Szakértő:
Térdfájdalmak esetében nagyon bíztatóak az eredmények. Még nem vizsgálták a csipkebogyó kifejezetten csípőizületre gyakorolt hatását, de feltételezhető, hogy hasonlóan működik.


A csípőízü...
2015-12-03 10:08:24
1 2 3 
Címkék: Bartók Donátra, Matej Gaber, Vida Mátéra, Bernd Storck, Bygma Kupa, Mészáros Rea, Nagy László, Andreas Nilssont, Veselin Vujovic, Igor Zabic, Niko Medved, Matic Verdinek, Bodó Richárd, Balogh Zsolt, Szabó Laurát, Dombi Lucát, Hétfőn Tomori Zsuzsanna, FTC-Rail Cargo Hungaria, Kiss Éva, Győri Audi ETO, kézilabdázó Bartók, magyar válogatott, szünet előtt, második felvonásban, svéd Andreas, játék képe, 7-3-as szériával, német klub, jobbátlövő térdfájdalmak, alapos orvosi, helyére Igor, balszélső Niko, előző világbajnokságon, lábak egészsége, szervezet egészségi, lábak állandó, szervezet számára, fájó térdeket, térd hamarabb, szükséges tápanyag, csapat edzéseire, mérkőzésen Bodó, magyar szövetség, hazatérést követően, jövő héten, eddig sérüléssel, felkészülés során, bokák izmai, merev bokaizmok, bokaforgatás gyakorlatot, egyik lábad, érdi Szabó, mosonmagyaróvári Dombi, csipkebogyó kifejezetten, világbajnokságon, mosonmagyaróvári, megállapították, kupavisszavágón, helyettesítheti, igénybevételnek, visszaállhatott,
© 2013 TVN.HU Kft.