Belépés
Szíria - Erdogan: Ankara biztonsági övezetet alakit ki a szíriai-török határ mentén
... Erdogan jelezte, hogy a zóna kialakításával kapcsolatban logisztikai és anyagi támogatásra számít az Egyesült Államok vezette koalíciós erők részéről. Ez az övezet az ott élő emberek biztonságát szavatolja, amely így a Szíriából kiinduló migrációt is akadályozza - emlékeztetett végül a török elnök.
Ankara és Washington azután kapott össze újból, hogy John Bolton, az amerikai ...
2019-01-15 13:01:29
Szijjártó: Az ENSZ ugyanazt a hibát követi el a migrációs csomaggal, mint az EU a kvótákkal
... térség számára komoly biztonsági kockázatot jelent, azonban hét EBESZ-tagállam és két partner ország elutasítja a globális migrációs kompaktot, azaz kilenc ország a saját polgárainak biztonságát helyezi előtérbe - mutatott rá Szijjártó Péter. Egyúttal kérte a többi EBESZ-tagállamot: vegyék fontolóra, hogy valóban akarnak-e a migráció kedvező hatásairól szóló kampányokra, migránsok...
2018-12-06 15:56:46
Orbán: a visegrádi csoport jelenti Európa jövőjét
... kormány nem kívánt az emberek feje felett dönteni, ezért kikérte véleményüket, s annak figyelembe vételével politizál. "A migráció nemzetbiztonsági kérdés is, és én a magyar emberek biztonságát nem engedem veszélyeztetni" - fejtette ki a miniszterelnök.
Orbán Viktor elmondta: Andrej Babis cseh kormányfőben jó partnerre talált, akinek érdekes gondolatai vannak és akivel nagyon...
2018-11-30 22:42:01
Krónika 5. rész (kérdések)
... (Jobbik) azt kérdezte, hogy mikor köt stratégiai partnerségi megállapodást a kormány a Dunaferrel, mert ez segíthetné a térség gazdasági fejlődését és garantálhatná sok ezer kétkezi munkás biztonságát.
Menczer Tamás, a Külgazdasági- és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára azt mondta: a Dunaferr tulajdonosi hátter...
2018-11-19 15:39:35
ITM-államtitkár: útfelújítási hullám várható Magyarországon
... Hozzátette, a kivitelezés keretében hat gyalogátkelőhelyet jelöltek ki, a régi vasbeton korlátokat acél szalagkorlátokra cserélték, hatékonyabbá tették a vízelvezetést, növelve a közlekedés biztonságát.
Szászfalvi László (KDNP), a térség országgyűlési képviselője a környék lakói és a vállalkozások szempontjából történelmi jelentőségű eseménynek nevezte az útszakasz átadását.|...
2018-10-10 17:32:39
Krónika 10. rész (viták, napirend után)
... állnának át, és pénzügyi szempontból is veszélyt jelent a projekt, mert az soha nem fog megtérülni.
Varga-Damm Andrea (Jobbik) szerint a javaslat csak szavakban szolgálja az ország biztonságát és "bűzlik" attól, hogy nem képes a célt elérni. Hozzátette: a javaslat a korrupció melegágya.
A szerzői jogról, a magyar édesvízi akvakultúrás haltermelésről szóló, Eurofish elnev...
2018-10-01 20:24:41
Krónika 4. rész (kérdések)
...
Fidesz: továbbra is számíthatnak-e a kormány támogatására az autóipar hazai szereplői?

Simon Róbert Balázs fideszes képviselő a győri Audi-gyár 25 éves fennállása kapcsán azt kérdezte a külgazdasági és külügyminisztertől, hogy számíthatnak-e a kormány támogatására a következő időszakban is az autóipar hazai szereplői.
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügym...
2018-09-24 15:03:53
Szíria - Párizs szerint Idlíb ostroma esetén a dzsihadisták Európa biztonságát fenyegethetik
...
"Van egy biztonsági kockázat abból a szempontból, hogy ebben a térségben található nagyon sok, elsősorban az al-Kaidához tartozó dzsihadista, a számuk 10-15 ezer körül lehet, és akik a jövőben kockázatot jelenthetnek a biztonságunkra" - mondta kedden a francia diplomácia vezetője a BFM hírtévének. Köztük "néhány tucat" francia állampolgár is lehet a tárcavezető szerint.
...
2018-09-11 20:13:16
Szijjártó: az európai közösség ereje az erős tagállamokon alapszik
... volt olyan uniós vezető, aki biztonsági kihívásnak nevezte volna a migrációt" - szögezte le. Ha viszont a migrációt "nem nevezzük biztonsági veszélynek, képtelenek leszünk földrészünk biztonságát megőrizni" - figyelmeztetett.
Beszélt arról, hogy az EU-ban két felfogás érvényesül: az egyik uniós szinten a multikulturális társadalom mellett száll síkra, a másik a tagállamokra b...
2018-09-05 12:50:14
V4-Ausztria - A migráció és az uniós költségvetés volt a téma a parlamenti elnökök találkozóján
...
Kövér László, az Országgyűlés elnöke a tanácskozást követően az MTI-nek elmondta: a korábbi, migrációval kapcsolatos, a nemzetek biztonságát szem előtt tartó álláspont megerősítése mellett arról tárgyaltak, hogy szükség lenne a menekültek és a gazdasági bevándorlók kilétét meghatározó szűrőállomások felállítására az unió határain kívül.
Közölte: a 2021 és 2027 közötti id...
2018-06-22 15:32:57
1 2 3 ....16 17 ..24 25 ..32 33 
Címkék: Egyesült Államok, John Bolton, Szijjártó Péter, Orbán Viktor, Andrej Babis, Menczer Tamás, Szászfalvi László, Varga-Damm Andrea, Simon Róbert Balázs, Kövér László, szíriai-török határ, hibát követi, migrációs csomaggal, visegrádi csoport, dzsihadisták Európa, európai közösség, erős tagállamokon, uniós költségvetés, parlamenti elnökök, zóna kialakításával, török elnök, globális migrációs, saját polgárainak, többi EBESZ-tagállamot, migráció kedvező, emberek feje, migráció nemzetbiztonsági, magyar emberek, térség gazdasági, kivitelezés keretében, régi vasbeton, közlekedés biztonságát, térség országgyűlési, környék lakói, vállalkozások szempontjából, útszakasz átadását, javaslat csak, ország biztonságát, célt elérni, korrupció melegágya, szerzői jogról, magyar édesvízi, kormány támogatására, autóipar hazai, győri Audi-gyár, következő időszakban, biztonsági kockázat, térségben található, al-Kaidához tartozó, számuk 10-15, jövőben kockázatot, francia diplomácia, tárcavezető szerint, egyik uniós,
© 2013 TVN.HU Kft.