Belépés
Krónika 4. rész (interpellációk)
... hogy mi állt a háttérben, és a mi a biztosítéka annak, hogy ilyen többet nem fordulhat elő. Úgy látta: sorra kerülnek a nyilvánosság elé aggasztó információk. Elég nagy katasztrófa, hogy a térség élővilágát folyamatosan felemészti a szennyezés, a Bene-patakból teljesen kipusztultak a halak, a patak vize rendszeresen szürkére színeződik és habzik - jegyezte meg.
Pogácsás Tibo...
2019-12-02 17:42:45
Tőzsde - Erősödés az ázsiai piacokon
...
A térség vezető tőzsdéje, a tokiói 1 százalékos erősödéssel, 23 527 ponton fejezte be a napot. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 0,95 százalék pluszban zárt.
Az ausztrál tőzsde 0,24 százalék, a tajpeji pedig 0,12százalék emelkedéssel fejezte be a napot.
Néhány térségbeli ország börzéjén még folyik a kereskedés, Sanghaj 0,03 százalék, Hongkong 0,28 s...
2019-12-02 07:41:03
Új autópálya-csomópontot adtak át a Balatonnál
... Megújult a dél-balatoni vasútvonal, ősszel megindult az észak-balatoni vasútvonal korszerűsítése, villamosítása, és javul a Balaton kerékpáros elérhetősége.
Hozzátette: az észak-balatoni térség jobb megközelíthetőségét szolgáló, most átadott csomópont további, már megvalósult és tervezett fejlesztések kezdőpontjának is számít. Közelében kezdődik az M7-es idén és tavaly három ...
2019-11-29 13:39:14
Krónika 7. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... költségvetés tervezésekor a túrázás támogatására.
Fenyvesi Zoltán (Fidesz) a balatoni turizmus kedvező adatait ecsetelte. A Balaton-felvidék Budapest után a második leglátogatottabb térsége Magyarországnak, az idelátogatók többsége magyar turista - jegyezte meg. Idén az első kilenc hónapban 1,7 millió vendég 5,3 millió vendégéjszakát töltött a balatoni térség kereskedelmi sz...
2019-11-25 16:22:13
Környezetkárosítás miatt indult eljárás a visontai gázképződés ügyében
...
Czinege László a cég és az érintett hatóságok által a térség településvezetőinek szervezett tájékoztatón elmondta: az ügyről megjelent sajtóinformációkra alapozva szerdán és csütörtökön két hasonló tartalmú, környezetkárosítás miatt tett feljelentés érkezett a rendőrségre. Jelezte: az elfogultság látszatát is elkerülendő, kérelmére a vizsgálatot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei ...
2019-11-22 19:47:19
Az afrikai trópusi növények egyharmada a kihalás szélén áll
...
A növényfajok kipusztulása legjobban Nyugat-Afrikát, Etiópiát, Tanzánia egyes részeit és a Kongói Demokratikus Köztársaságot sújtja: ezek a térségek növényeik több mint 40 százalékát veszíthetik el. A veszélyeztetett fajok között fák, cserjék, gyógynövények és liánok is szerepelnek.
"A biodiverzitás számtalan hasznot hoz az embereknek, és ennek elvesztése veszélybe sodor...
2019-11-21 14:11:43
Szíria - Lavrov: Ankara biztosította Moszkvát, hogy nem újítja fel offenzíváját
... által terrorszervezetnek tekintett kurd milíciának ki kellett vonulnia Észak-Szíriában a határ menti sávból. Cavusoglu jelezte: amennyiben Törökország ily módon nem jut eredményre, és a térség "nem tisztul meg a terroristáktól", Ankara újraindítja a hadműveletet.
Az orosz külügyminiszter szerint az ankarai nagykövetet kedden úgy tájékoztatták, hogy félreértés történt, és törö...
2019-11-20 13:41:25
Szíria - Moszkva: a helyzet kiéleződéséhez vezethet az újabb török offenzívával való fenyegetés
... tartós fegyvernyugvás érdekében - záros határidőn belül ki kellett vonulnia Észak-Szíriában a határ menti sávból. Cavusoglu jelezte: amennyiben Törökország ily módon nem jut eredményre, és a térség "nem tisztul meg a terroristáktól", Ankara megteszi, ami szükséges, és újraindítja a hadműveletet az YPG ellen.
"Oroszország védelmi minisztériumában értetlenséget váltott ki Törö...
2019-11-19 15:42:54
Tőzsde - Vegyes mozgás Ázsiában
...
A térség vezető tőzsdéje, a tokiói, 0,53 százalékos gyengüléssel, 23 291 ponton zárt. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 0,23 százalék mínuszban fejezte be a napot.
Az ausztrál tőzsde irányadó mutatója 0,70 százalékkal, a tajpeji börze pedig 0,49 százalékkal erősödött hétfőhöz viszonyítva.
Reggel hét órakor még folyt a kereskedés néhány tőkepiacon a ...
2019-11-19 07:31:00
Török offenzíva - A török külügyminiszter szerint Washington és Moszkva nem tett eleget a megállapodásoknak Ész
... egyezmények megkívánnak. A tárcavezető arra szólította fel Washingtont és Moszkvát, hogy tegyen eleget vállalásának. Cavusoglu jelezte: amennyiben Törökország ily módon nem jut eredményre, és a térség "nem tisztul meg a terroristáktól", Ankara megteszi, ami szükséges, és újraindítja a hadműveletet az YPG ellen. Hozzátette, hogy más megoldás nincs, a terrorfenyegetettségtől mindenk...
2019-11-18 21:22:48
1 2 3 ...........................166 167 ..............249 250 .............331 332 333 
Címkék: Pogácsás Tibo, Fenyvesi Zoltán, Balaton-felvidék Budapest, Czinege László, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei, Kongói Demokratikus Köztársaságot, ázsiai piacokon, visontai gázképződés, afrikai trópusi, kihalás szélén, helyzet kiéleződéséhez, újabb török, török külügyminiszter, biztosítéka annak, térség élővilágát, patak vize, térség vezető, részvények szélesebb, ausztrál tőzsde, tajpeji pedig, dél-balatoni vasútvonal, észak-balatoni vasútvonal, észak-balatoni térség, túrázás támogatására, balatoni turizmus, második leglátogatottabb, idelátogatók többsége, első kilenc, balatoni térség, érintett hatóságok, ügyről megjelent, elfogultság látszatát, növényfajok kipusztulása, térségek növényeik, veszélyeztetett fajok, biodiverzitás számtalan, határ menti, orosz külügyminiszter, ankarai nagykövetet, tajpeji börze, kereskedés néhány, tárcavezető arra, minisztériumában, leglátogatottabb, külügyminiszter, veszélyeztetett, magyarországnak, terroristáktól, kiéleződéséhez, fegyvernyugvás, korszerűsítése,
© 2013 TVN.HU Kft.