Belépés
Koronavírus - Egymilliárd eurós segélycsomagot állított össze a kelet-európai vállalatoknak az EBRD
... hálózatokba, illetve gazdasági teljesítményük közvetlenül függ a kínai gazdaságétól.
Az EBRD tavaly összesen 10,1 milliárd eurót juttatott hitelek és befektetések formájában működési térségének; ez éves rekord volt. A bank egy évvel korábban 9,5 milliárd euró finanszírozással támogatta tevékenységi régióját.
Az EBRD-finanszírozásban részesített egy évvel korábban 9,5 mil...
2020-03-13 22:03:21
Az elmúlt öt év volt a Föld legmelegebb fél évtizede
... csupán 2016-ban jegyeztek fel, akkor a globális átlaghőmérséklet 1,2 Celsius-fokkal haladta meg az iparosodás kora előtti szintet, igaz abban az évben erős volt a Csendes-óceán egyenlítői térségének erős felmelegedését okozó El Nino légköri jelenség.
Az elmúlt öt év volt továbbá a Föld eddigi legmelegebb fél évtizede. A különösen érintett területek közé tartoztak Ausztrália, ...
2020-03-11 17:04:10
Illegális bevándorlás - Erdogan a nácikhoz hasonlította a görög határrendészeket
... A török elnök arra is felhívta a figyelmet, hogy az Európába tartó migránshullám az időjárás javulásával már nem csak Görögországra fog korlátozódni, hanem kiterjed a Földközi-tenger térségének egészére.
A török vezetés február végén jelentette be, hogy már nem tartja vissza az Európába vágyó migránsokat, holott a Brüsszel és Ankara közötti 2016-os megállapodás ezt rögzítette...
2020-03-11 12:32:19
Müncheni konferencia - Német védelmi miniszter: a Nyugatnak szakítania kell a tétlenkedéssel és a panaszkodássa
... formában is. Ezt mutatja az ukrajnai Krím félsziget nemzetközi joggal ellentétes bekebelezése Oroszországba és az iszlamista terrorizmus támadásainak sora, a szíriai háború, az Indiai-óceán térségének egyes részeire bejelentett jogtalan területi igények és a nukleáris fegyverek terjesztése.
A Nyugat ellenfelei cselekvőképesek, tettre készek, a katonai erő alkalmazásától sem r...
2020-02-15 23:29:53
Giro d'Italia - Révész Máriusz: a kerékpározás népszerűsítését is szolgálja a verseny
... szerint idén a három esélyes magyar versenyző közül legalább egy bejuthat a résztvevők közé - vélekedett Révész Máriusz.
Papp Gábor szintén arról beszélt, Hévíznek és a Nyugat-Balaton térségének is óriási lehetőség a Giro arra, hogy elkápráztassa a turistákat és a sportkedvelőket. A város ma Magyarország második legkedveltebb turisztikai célpontja, tavaly 1,3 millió vendégéjs...
2020-01-22 14:01:39
EBRD: rekordot döntött a működési térségnek nyújtott tavalyi finanszírozás
... programokra az EBRD 2019-ben 4,6 milliárd eurót fordított.
A csütörtöki beszámoló szerint az EBRD tavaly összesen 10,1 milliárd eurót juttatott hitelek és befektetések formájában működési térségének; ez éves rekord. A bank egy évvel korábban 9,5 milliárd euró finanszírozással támogatta tevékenységi régióját.
Az EBRD-finanszírozásban részesített egyedi programok száma is ...
2020-01-16 14:21:33
Befejeződött az üdülőterület korszerűsítése a Körös-torokban Csongrádon
...
A Hármas-Körös és a Tisza összefolyása Csongrád térségének fontos turisztikai attrakciója. A Körös-torok tengerpartra emlékeztető homokpadja, sokak szerint a legszebb folyó menti strand az egész országban.
A beruházás a Körös-torok egyedülálló természeti adottságaira alapozva elősegíti, hogy az üdülőterület egy egységes arculattal rendelkező komplex turisztikai attrakció...
2019-12-24 07:04:39
Jahn Ferenc kórház: folyamatos a sebészeti ellátás
... idejüket töltő kollégákkal, ugyanakkor megkezdte az egyeztetést más sebész szakorvosokkal is - olvasható a főigazgató közleményében.
Tudatta azt is, hogy az intézmény Pest déli térségének és az azt környező településeknek meghatározó kórháza, 1278 betegággyal. Osztályai közül a sebészeti, a szülészeti, a nőgyógyászati, a fül-orr-gége, a fej-, nyaksebészeti, a neurológiai, az ...
2019-12-16 20:40:33
Áder: Európa kiemelt érdeke, hogy Egyiptomban biztonság legyen
... együttműködést szorgalmazott a nemzetközi kapcsolatok építésében. Közös érdeknek nevezte egy nemzetközi álláspont kialakítását a terrorizmus elleni küzdelemben.
Megvitatták Egyiptom térségének helyzetét is, kitérve Líbia és Szíria ügyére - tudatta. Kijelentette: a nemzetközi közösségnek ezen területek problémáinak rendezése érdekében is nagyobb erőfeszítéseket kell tennie....
2019-11-28 21:40:58
Új vasúti menetrend lép életbe december 15-én
... köszönhetően 17-34 perccel csökken a menetidő. Budapest és Szombathely között is kétóránként közlekednek majd a Bakony IC vonatok.
Az új, ütemes menetrend eredményeként megvalósul Győr és térségének közvetlen vasúti összeköttetése a Balatonnal: a Győr-Celldömölk-Keszthely-Balatonsze ntgyörgy viszonylatban kétóránként napi hét pár InterRégió vonat fog közlekedni.
Rövideb...
2019-11-22 19:16:16
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ...44 45 46 
Címkék: Révész Máriusz, Körös-torokban Csongrádon, Jahn Ferenc, Papp Gábor, Megvitatták Egyiptom, Bakony IC, kelet-európai vállalatoknak, nácikhoz hasonlította, görög határrendészeket, kerékpározás népszerűsítését, működési térségnek, üdülőterület korszerűsítése, sebészeti ellátás, kínai gazdaságétól, évvel korábban, globális átlaghőmérséklet, iparosodás kora, évben erős, különösen érintett, török elnök, időjárás javulásával, török vezetés, ukrajnai Krím, iszlamista terrorizmus, szíriai háború, nukleáris fegyverek, három esélyes, résztvevők közé, csütörtöki beszámoló, legszebb folyó, egész országban, egységes arculattal, főigazgató közleményében, intézmény Pest, nemzetközi kapcsolatok, nemzetközi álláspont, terrorizmus elleni, nemzetközi közösségnek, átlaghőmérséklet, finanszírozással, finanszírozásban, határrendészeket, népszerűsítését, sportkedvelőket, cselekvőképesek, erőfeszítéseket, településeknek, teljesítményük, felmelegedését, együttműködést, korszerűsítése, alkalmazásától, segélycsomagot,
© 2013 TVN.HU Kft.