Belépés
Bodor Ádám: A Borbély és A részleg áll legközelebb a szívemhez
... átszőtt, a kortárs magyar irodalmat gyarapító szépírói életműve elismeréseként vehette át a Nemzet Művésze díjat az emberi erőforrások miniszterétől és az MMA elnökétől.
Az író a tévéműsorban kitért arra, hogy személyes elfogultságai vannak életműve felé, de ez időről-időre változik. Mint megjegyezte, A borbély című kis elbeszélése a második vagy a harmadik írása volt csupán,...
2019-11-07 10:52:08
Feljelentést tesz az Együtt Csintalan Sándor egyik kijelentése alapján korrupciógyanú miatt
...
Az ellenzéki párt a Lánchíd Rádiónál dolgozó Csintalan Sándor egy tévéműsorban tett, Simicska Lajosra vonatkozó kijelentéseire alapozza feljelentését.
Szigetvári Viktor utalt arra, hogy korábban az ATV Egyenes beszéd című műsorában Csintalan Sándor arról beszélt, két olyan embert ismert 1988 óta, akik magukra vették azt a feladatot, hogy egy párt felépítésében konkrét sz...
2015-02-12 11:31:56
Választás 2014 - Orbán: visszaszereztük az országot a magyaroknak
...
Az eredmények közül kiemelte az új alaptörvényt - amellyel megvetették a jövő alapjait -, a gazdasági összeomlás elkerülését és a korábban rosszul működő rendszerek, például az egészségügy, az oktatás, a gazdaság, az adósságkezelés és az adórendszer átalakítását.
Jelezte ugyanakkor, hogy még sok a tennivaló: az oktatásban például nincs ok elégedettségre, mert bár helyes,...
2014-03-27 06:04:22
Jogerősen is felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Gáspár Győzőt és társait
... végrehajtandó szabadságvesztést kér, nem a megtorlás a cél, hanem annak megelőzése, hogy akár ők, akár mások újabb bűncselekményt kövessenek el.
Kitért rá, az országos nézettségű tévéműsorban szereplő vádlottak akarva-akaratlanul példát mutattak, és negatív példát adtak: az átlagon felüli életszínvonaluk ellenére nem tettek eleget közteherviselési kötelezettségüknek.
A ...
2013-10-02 13:33:15
Magyar diplomáciai lépések várhatók a székely zászló ügyében
... ,,Erre azt válaszoltam, hogy amennyiben a székelyeknek ez a kívánságuk, akkor természetesen támogatom" - közölte a 180 percben.
E kijelentést követően a román tévéműsorban, mint a diplomata fogalmazott, időnként uszító hangnemben rátámadtak azzal, hogy ez a kijelentés a román alkotmánnyal és törvényekkel ellentétes, és az ilyen nyilatkozatokkal megsérti a nag...
2013-02-09 07:08:56
Fogy a magyar nép ...
... alaptalan. Mónus Áron magánvádló beszámítási képességét korlátozó vagy kizáró elmebetegségben nem szenved és nyilvánvalóan nem is szenvedhetett, nem mutathatta ennek jeleit a kérdéses tévéműsorban történt fellépése során sem."
Írókat akkor üldöztek ilyen formában Magyarországon, amikor Rákosi Mátyás volt "a magyar nép bölcs tanítója."

T.L.

...
2011-04-10 16:56:03
Orbán: nem kérdés ...
... hogy "mi nem a többség alkotmányát akarjuk megalkotni", hanem mindenkiét, ezt azonban konzultációval, nem pedig népszavazással lehet elérni - fűzte hozzá.

A kormányfő a tévéműsorban beszélt arról is, hogy a médiatörvény ügyét soha nem sorolta a problémás ügyek közé, hiszen ahhoz már hozzá lehetett szokni, hogy ha egy olyan területhez nyúlnak, mint a médiatörvény, az alk...
2011-03-31 01:33:52
Narancsos válasz a népességfog
... alaptalan. Mónus Áron magánvádló beszámítási képességét korlátozó vagy kizáró elmebetegségben nem szenved és nyilvánvalóan nem is szenvedhetett, nem mutathatta ennek jeleit a kérdéses tévéműsorban történt fellépése során sem."

Írókat akkor üldöztek ilyen formában Magyarországon, amikor Rákosi Mátyás volt "a magyar nép bölcs tanítója."

T.L.

Sikeresn...
2009-02-03 19:26:45
Jönnek a haszid zsidók!
... alaptalan. Mónus Áron magánvádló beszámítási képességét korlátozó vagy kizáró elmebetegségben nem szenved és nyilvánvalóan nem is szenvedhetett, nem mutathatta ennek jeleit a kérdéses tévéműsorban történt fellépése során sem."Írókat akkor üldöztek ilyen formában Magyarországon, amikor Rákosi Mátyás volt "a magyar nép bölcs tanítója."...
2009-02-02 16:41:15
1 
Címkék: Bodor Ádám, Együtt Csintalan Sándor, Gáspár Győzőt, Nemzet Művésze, Lánchíd Rádiónál, Csintalan Sándor, Simicska Lajosra, Szigetvári Viktor, Mónus Áron, Rákosi Mátyás, székely zászló, haszid zsidók, kortárs magyar, emberi erőforrások, tévéműsorban kitért, borbély című, második vagy, harmadik írása, ellenzéki párt, tévéműsorban tett, párt felépítésében, eredmények közül, jövő alapjait, gazdasági összeomlás, korábban rosszul, adórendszer átalakítását, oktatásban például, országos nézettségű, átlagon felüli, román tévéműsorban, diplomata fogalmazott, román alkotmánnyal, ilyen nyilatkozatokkal, kérdéses tévéműsorban, többség alkotmányát, tévéműsorban beszélt, médiatörvény ügyét, problémás ügyek, olyan területhez, börtönbüntetésre, közteherviselési, nyilatkozatokkal, elmebetegségben, visszaszereztük, életszínvonaluk, kijelentéseire, adósságkezelés, elismeréseként, elégedettségre, felfüggesztett, bűncselekményt, korrupciógyanú, népszavazással, magyarországon, konzultációval, szenvedhetett, végrehajtandó,
© 2013 TVN.HU Kft.