Belépés
Zeller, az emberi szervezet tisztítója
... és tele van értékes rostokkal, amelyek nagyon hasznosak az egészségünkre nézve. Elsősorban az emésztésünkre van kedvező hatással, de olyan betegségektől is megóvhat bennünket, mint 2-es típusú cukorbetegség, szívbetegség vagy krónikus gyulladás.

A zeller sok vizet tartalmaz, de tápanyagokban is rendkívül gazdag, hiszen sok ásványi anyag és vitamin is megtalálható benne....
2020-09-22 22:56:26
Szuperkupa-meccs Budapesten
... eredetileg felajánlott hatezer helyett jelen állás szerint csak 1650 drukker kíséri el csapatát Budapestre.
A német kormány múlt szerdán kockázatos területnek minősítette Budapestet az új típusú koronavírus terjedése miatt. A kockázatos besorolás azzal jár, hogy az ilyen területről Németországba érkezőknek házi karanténba kell vonulniuk, értesíteniük kell a helyi egészségügyi...
2020-09-22 16:39:53
Gyógynövények 2-es típusú cukorbetegségben
... hasznos lehet cukorbetegeknek.

A görögszéna is segíthet csökkenteni a vércukorszintet. A görögszénamaggal kapcsolatban az a feltételezés is szárnyra kapott, hogy csökkentheti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulását. A magról az is bebizonyosodott, hogy a koleszterinszintet is csökkenteni tudja.

A gyömbér nemcsak az emésztési problémákat tudja orvosolni, hane...
2020-09-21 23:14:12
A fahéj gyógyhatásairól
... hormonunk az inzulin, amely szerepet játszik az anyagcsere szabályozásában. Azonban egyes embereknél inzulinrezisztencia is kialakulhat, amely megnöveli a metabolikus szindróma, illetve a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának a kockázatát. A fahéj jelentősen lecsökkentheti az inzulinrezisztencia kialakulását.

A fahéj megnöveli az inzulinérzékenységet és alacsonyabb v...
2020-09-21 22:52:01
Ételek jótékony egészségügyi hatásai
... egészségét, megnöveli szervezete energiaszintjét, és csökkenti túlsúlyát.

Fahéj
Kutatási eredmények szerint a fahéj védlmet nyújtkat a HIV kialakulása ellen, javítja a kettes típusú cukorbetegségben szenvedők glükóz és lipid szintjeit, segít az Alzheimer-kór kialakulásának megelőzésében, és megállítja a multiple sclerosis káros hatásait.

Emellett a Pen...
2020-09-21 21:02:26
Otthoni praktikák elhízás ellen
... online BMI kalkulátort.

Az elhízás nem csak a túlsúly miatt jelent gondot. Ez az állapot érzékennyé és hajlamossá teszi az embert olyan komoly egészségügyi problémákra, mint a 2-es típusú cukorbetegség, a magas vérnyomás vagy a szívbetegségek.

Nagyon fontos változtatni az életstíluson és legyőzni ezt a problémát. Ezzel egy időben pedig alkalmazhatunk bizonyos...
2020-09-20 23:09:49
A bél egészségét könnyű tönkretenni
... küzdhetünk, görcsölhet a gyomrunk és puffadhat a hasunk. A stressz a bélflóra egyensúlyát is felboríthatja, így ha feszültek vagyunk, ha túlpörgetett életet élünk, vagy alapvetően ideges típusúak vagyunk, akkor érdemes megtanulnunk a stresszt kezelni. Ebben egyes gyógynövények is a segítségünkre lehetnek.

Egy felnőtt embernek napi legalább 7-8 óra alvásra van szüksége a...
2020-09-17 16:48:45
Facebook, támogatási üzenetmappa...
... esetén.
KÖZÖSSÉGI ALAPELVEK
Közösségi alapelveink megtekintése
További tudnivalók a Facebookon megengedett megosztási formákról, illetve hogy milyen típusú tartalmakat lehet jelenteni és eltávolíttatni.

Magyar · English (US) · Deutsch · Español · Português (Brasil)
Adatvédelem · Feltételek &#...
2020-09-17 16:47:19
Áfonya - a szívbetegség kivédésére
... bogyós gyümölcs nagyon jó hatással van az erek működésére, és a szem egészségét is védi. Korábbi kutatások azt is igazolták, hogy a fekete áfonya rendszeres fogyasztása során csökken a 2-es típusú cukorbetegség és a szívbetegség kialakulásának kockázata.

Egy kutatás során metabolikus szindrómában szenvedő betegeket vizsgáltak, olyan embereket, akik jelentős súlytöbblett...
2020-09-16 20:35:40
Vércukor értékek
... vették le a laboratóriumban a vizsgálathoz a vért. Sokszor előfordul, hogy az otthoni mérések 7-fél 8 óra között történnek, a laborvizsgálat viszont 8-9 óra között.
,,Bagoly" típusú (későn lefekvő, és emiatt későn kelő emberek) diabéteszeseknél is előfordul, hogy amikor 9 óra körül reggeliznek, magas lesz az éhgyomri vércukor értékük.
A probléma hátterében a &...
2020-09-15 16:21:56
1 2 3 ...................931 932 ..........1397 1398 .........1861 1862 1863 
Címkék: Szuperkupa-meccs Budapesten, KÖZÖSSÉGI ALAPELVEK, emberi szervezet, fahéj gyógyhatásairól, szívbetegség kivédésére, egészségünkre nézve, német kormány, kockázatos besorolás, ilyen területről, helyi egészségügyi, görögszénamaggal kapcsolatban, 2-es típusú, gyömbér nemcsak, emésztési problémákat, anyagcsere szabályozásában, metabolikus szindróma, fahéj jelentősen, fahéj megnöveli, fahéj védlmet, kettes típusú, multiple sclerosis, túlsúly miatt, állapot érzékennyé, embert olyan, magas vérnyomás, időben pedig, bélflóra egyensúlyát, stresszt kezelni, segítségünkre lehetnek, felnőtt embernek, erek működésére, szem egészségét, fekete áfonya, szívbetegség kialakulásának, kutatás során, otthoni mérések, laborvizsgálat viszont, éhgyomri vércukor, probléma hátterében, cukorbetegségben, diabéteszeseknél, görögszénamaggal, energiaszintjét, gyógyhatásairól, szabályozásában, laboratóriumban, vércukorszintet, cukorbetegeknek, bebizonyosodott, lecsökkentheti, laborvizsgálat, kialakulásának, eltávolíttatni,
© 2013 TVN.HU Kft.