Belépés
Stollár Fanny: jövőre a top 50 a cél
... szerint rendben halad az "átállása" a korosztályos szintről a felnőtt élteniszbe, és úgy érzi, fizikailag, illetve mentálisan is sokat képes még fejlődni.
"A jövő évből talán a márciusi amerikai tornákat várom a leginkább, kedvenc borításom pedig nincs, mindegyik felületen jól érzem magam" - tette hozzá.
A magyar játékos több éves egyesült államokbeli felkészülés után, i...
2018-12-14 10:01:44
Hasogdzsi-ügy - Demokrata párti törvényhozók januárban új meghallgatásokat terveznek az ügyben
...
Gina Haspel zárt körben tájékoztatta a képviselőket, csakúgy, mint néhány nappal ezelőtt a szenátorokat mindarról, amit az amerikai hírszerzés tud a szaúdi újságíró, Dzsamál Hasogdzsi október 2-i meggyilkolásáról Szaúd-Arábia isztambuli főkonzulátusán.
Mivel a tájékoztató bizalmas volt, a törvényhozók nem nyilatkoztak róla, csupán annyi szivárgott ki, hogy véleményük az...
2018-12-12 21:06:00
NYT: a Marriottot ért kibertámadás kínai hackerekhez köthető
...
A nyomozásra rálátó két, meg nem nevezett forrás szerint a támadók ezenkívül egészségbiztosítókat és további több millió amerikai állampolgár adatait szereztek meg. A hírforrás szerint a gyanúsítottak a kínai állambiztonsági minisztériumnak, az állam által ellenőrzött polgári hírszerzésnek dolgoznak.
A NYT értesülése szerint Donald Trump amerikai elnök kormánya Kína kere...
2018-12-12 14:12:07
Elkészítette első szelfijét az InSight űrszonda a Marson
... NASA tudósai 22 helyszínből választották ki a landolás helyét, az Elízium-síkságot, amely egy sík térség a marsi egyenlítőtől északra.
Az egymilliárd dolláros (286 milli...
2018-12-12 10:41:46
Donald Trump szerint az emberek "fellázadnának", ha őt alkotmányos eljárással eltávolítanák
...
Trump a Fehér Ház Ovális irodájában fogadta a londoni székhelyű hírügynökség munkatársait. A mintegy félórás interjú során a többi között a Hasogdzsi-ügyről, az amerikai-szaúdi viszonyról, a jemeni háborúról, és az alkotmányos eljárás keretében történő esetleges eltávolításáról beszélt.
"Nehéz eltávolítani valakit, aki semmi rosszat nem csinált, és aki országunk történe...
2018-12-12 07:06:26
Illegális bevándorlás - Rendőrökre támadtak Németországban egy menedékkérőket befogadó állomáson
... őrizetbe vett személyek eritreai állampolgárságúak, egyebek mellett súlyos garázdaság és gyújtogatás gyanúja miatt indítottak eljárást ellenük.
A bajorországi Bambergben egy volt amerikai katonai lakótelepen építettek ki menedékkérőket befogadó állomást, amely augusztus óta a megérkezés, a döntés és a visszatérítés jelentésű német szavak kezdőbetűi alapján AnkER (magyarul: ho...
2018-12-11 17:15:33
Kiállították Törökországban a híres "Cigánylány" mozaikegyüttes több mint fél évszázad után hazakerült hiányzó
... felemelésével találtak rá az alkotás megmaradt részére. A régészek már akkor felismerték, hogy a mozaik egy nagyobb egész része és a többi darab hiányzik. 2012-ben derült fény rá, hogy az amerikai egyetemen kiállított alkotások a "Cigánylány" mozaikegyüttes további részei.
Több mint öt év egyeztetés után idén május 15-én írta alá a megállapodást a török kulturális és idegenfo...
2018-12-09 17:42:46
Az amerikai szövetségi ügyész börtönbüntetést kér Michael Cohenra, Donald Trump volt ügyvédjére
... Robert Mueller vezette különleges bizottsággal és - ahogyan a beadványban olvasható - "hasznos" információkkal segítette a vizsgálatokat az oroszok befolyásolási kísérleteiről a 2016-os amerikai elnökválasztás idején, de "kiadós" börtönbüntetést kért a volt ügyvédre.
Az ügyész részletesen felsorolta a Cohen által elkövetett bűncselekményeket, köztük az adó-, és banki csalást...
2018-12-08 07:05:08
Áder: a klímaváltozás nem csak veszély, lehetőség is
... A megelőzés, a nagyobb baj elkerülése érdekében időben döntéseket hozunk, vagy a döntéseket elodázzuk? - tette fel a kérdést a köztársasági elnök. Az államfő végül Barack Obama...
2018-12-07 13:31:55
Amerikai importvámok - Berlin nem kifogásolja a német autógyártó cégek vezetőinek egyeztetését Donald Trumppal
... transzatlanti együttműködés révén 15 millió munkahely jött létre az EU-ban és az Egyesült Államokban.
Ulrike Demmer helyettes kormányszóvivő a német autóipari vállalkozások széleskörű amerikai tevékenységét kiemelve érthetőnek nevezte, hogy a cégvezetők közvetlenül az amerikai kormányzat vezetőivel folytatnak egyeztetéseket. Hozzátette: örömteli, hogy a cégvezetők jó hangulat...
2018-12-05 20:42:22
1 2 3 ...............366 .......549 ........731 732 
Címkék: Stollár Fanny, Donald Trump, Kiállították Törökországban, Michael Cohenra, Donald Trumppal, Gina Haspel, Dzsamál Hasogdzsi, Fehér Ház Ovális, Robert Mueller, Barack Obama, Egyesült Államokban, Ulrike Demmer, menedékkérőket befogadó, amerikai szövetségi, német autógyártó, korosztályos szintről, felnőtt élteniszbe, jövő évből, márciusi amerikai, magyar játékos, szenátorokat mindarról, amerikai hírszerzés, szaúdi újságíró, tájékoztató bizalmas, nyomozásra rálátó, támadók ezenkívül, hírforrás szerint, kínai állambiztonsági, állam által, landolás helyét, marsi egyenlítőtől, egymilliárd dolláros, londoni székhelyű, mintegy félórás, többi között, amerikai-szaúdi viszonyról, jemeni háborúról, alkotmányos eljárás, bajorországi Bambergben, volt amerikai, visszatérítés jelentésű, alkotás megmaradt, nagyobb egész, többi darab, amerikai egyetemen, török kulturális, beadványban olvasható, oroszok befolyásolási, 2016-os amerikai, volt ügyvédre, ügyész részletesen, döntéseket elodázzuk, köztársasági elnök,
© 2013 TVN.HU Kft.