Belépés
Tőzsde - Emelkedéssel nyitottak a főbb európai piacok
... 432 képviselő szavazott, vagyis az alsóház 230 fős többséggel vetette el az Európai Unióval kötött alkut. Theresa May konzervatív párti miniszterelnök nem kíván lemondani, viszont az ellenzéki Munkáspárt bizalmatlansági indítványt terjesztett be a kormány ellen, és ezt az alsóház már szerdán tárgyalja is.
Londoni elemzői vélemények szerint még mindig annak van a legnagyobb e...
2019-01-16 09:31:12
A német alkotmányvédelem ellenőrzés alá veszi a legnagyobb ellenzéki pártot
...
A BfV keddi közleménye szerint nyilvános adatok előzetes elemzése alapján a párt egészét a további ellenőrzést igénylő esetek (Prüffall) közé sorolták be, a párt ifjúsági szervezetét (Junge Alternative - JA) és egyik platformját, az A szárny (Der Flügel) elnevezésű szerveződését pedig a gyanús esetek (Verdachtsfall) közé.
Thomas Haldenwang, a BfV elnöke a döntést indokol...
2019-01-15 17:22:39
Rekord adóbevételekkel fogadta el költségvetési tervezetét a spanyol kormány
... rendelkezik a tervezet elfogadásához szükséges 176 fős parlamenti többséggel. A becslések szerint eddig körülbelül 156 támogató szavazatra számíthat.
Mivel a tervezetet a legnagyobb ellenzéki erőnek számító konzervatív Néppárt (PP), valamint a negyedik legnagyobb frakcióval rendelkező Állampolgárok (Ciudadanos) liberális középpárt is elutasítja, az csak a spanyol parlament ka...
2019-01-11 20:02:31
DK: a miniszterelnök megfutamodott a valódi kérdések elől
... miniszterelnök most is újságírókat tiltott ki a sajtótájékoztatóról, saját "mikrofonállványainak" mondta el az előre megírt propagandaszövegeket - tette hozzá.
Kifogásolta, hogy ellenzéki képviselőként nem engedték be a sajtótájékoztatóra, hogy meggyőződhessen arról, az újságírók valóban feltehetik a kérdéseiket.
A kormányfő szerinte nem válaszolt például arra, miért vás...
2019-01-10 14:52:25
LMP: a miniszterelnök mellébeszélt
... meg. Ahogy az európai politikai elit, úgy Orbán Viktor is megmaradt a súlyos kérdés tüneti kezelésénél, nem tárta fel a valódi okokat, és nem adott hatékony megoldást rá - értékelt az ellenzéki politikus.
Az ország szuverenitásának védelmével kapcsolatban Keresztes László Lóránt úgy fogalmazott: az akkor lehetne hatékony, ha az ország erős lenne, 2010 óta azonban minden szem...
2019-01-10 13:51:51
Brexit - Felmérés: a parlamenti képviselők zöme elégedetlen May Brexit-tárgyalásaival
... ugyanis az az indítvány is átment, amely a költségvetési törvényhez fűzött módosításokkal célozza a brit EU-tagság megállapodás nélküli megszűnésének megnehezítését.
A legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt szerdán közölte, hogy ha a Brexit-megállapodás a jövő heti alsóházi szavazáson elbukik, bizalmatlansági indítványt terjeszt be a konzervatív kormány ellen.
Theresa Ma...
2019-01-09 16:43:04
A DK megkapta a Miniszterelnökség és a Gundel közötti szerződést
... megbízott miniszteri biztos, aki közölte velük, hogy a látogatáshoz 72 órával korábban be kell jelentkezniük, a szerződést pedig közérdekű adatigénylés útján kérhetik ki.
Szerdán a két ellenzéki politikus újra megjelent az épületnél, arra hivatkozva, hogy képviselőként nem kell korábban bejelentkezniük a belépéshez. Ismét Fodor Gergely fogadta őket, aki közölte, bár hozzájuk ...
2019-01-09 14:22:49
Jobbik: elfogadhatatlan a rendőri bérek mértéke
... tizennégy évet töltött a szakmában, 237 ezer forintos nettó fizetést.
Közölte azt is: a nettó minimálbér értéke legfeljebb 38 százalékkal növekedett 2010 óta.
A politikus a közös ellenzéki EP-lista állításról szóló szocialista párti felvetésről kérdésre leszögezte: a Jobbik nem kapcsolódik közös listához, közös üzeneteket azonban meg kell fogalmaznia az ellenzéknek, a t...
2019-01-08 14:12:22
A kormány ellen tüntetnek Budapesten, a Kossuth térre vonulnak
...
A Facebookon az "Országos tüntetés a rabszolgatörvények ellen" címmel meghirdetet demonstrációhoz ellenzéki pártok, szakszervezetek és civil szervezetek csatlakoztak.

A menet elején a Magyar Szakszervezeti Szövetség molinóját vitték, amellyel a munka törvénykönyvének módosítása ellen tiltakoznak.
A többi között "nem leszünk rabszolgák" és "fideszmafia" rigmu...
2019-01-05 15:11:28
A munka törvénykönyvének módosítása ellen tüntettek Pécsen és Szombathelyen
...
Pécsen az LMP szervezett villámcsődületet a Barbakánnál több más ellenzéki párt részvételével. Keresztes László Lóránt, az LMP társelnöke a többi között arról beszélt, hogy a kormánypártok mindent megtagadtak, amit egykor képviseltek, mindennel szembe fordultak, amiért egykor harcoltak és eladták az ország függetlenségét az oroszoknak.
Ander Balázs, a Jobbik alelnöke be...
2019-01-05 12:03:46
1 2 3 ....................124 ..........186 ..........247 248 
Címkék: Európai Unióval, Theresa May, Junge Alternative, Thomas Haldenwang, Orbán Viktor, Keresztes László Lóránt, Theresa Ma, Ismét Fodor Gergely, Magyar Szakszervezeti Szövetség, Ander Balázs, főbb európai, német alkotmányvédelem, legnagyobb ellenzéki, spanyol kormány, miniszterelnök megfutamodott, valódi kérdések, miniszterelnök mellébeszélt, parlamenti képviselők, rendőri bérek, kormány ellen, munka törvénykönyvének, ellenzéki Munkáspárt, párt egészét, további ellenőrzést, párt ifjúsági, gyanús esetek, döntést indokol, tervezet elfogadásához, becslések szerint, negyedik legnagyobb, spanyol parlament, előre megírt, újságírók valóban, kormányfő szerinte, európai politikai, súlyos kérdés, valódi okokat, ellenzéki politikus, ország szuverenitásának, akkor lehetne, ország erős, költségvetési törvényhez, brit EU-tagság, jövő heti, konzervatív kormány, szerződést pedig, nettó minimálbér, közös ellenzéki, menet elején, többi között, kormánypártok mindent, ország függetlenségét, szuverenitásának, törvénykönyvének,
© 2013 TVN.HU Kft.