Belépés
Koronavírus - Betiltják a kutya- és macskahús fogyasztását a dél-kínai Sencsenben
... számos fejlett országban, valamint Hongkongban és Tajvanon is tilos, amint azt a modern emberi civilizáció megköveteli."
A kormányzat közleményében a továbbra is fogyasztható állatok között a marhát, a sertést, a birkát, a szamarat, a nyulat, valamint a baromfit, illetve a galambot és a fürjet sorolja fel. A tiltás alól kivételt jelentenek továbbá a vízi állatok, köztük a tek...
2020-04-02 09:32:32
Koronavírus - A normalitáshoz való visszatérés nagyon lassú lesz az olasz polgári védelem felelőse szerint
... védelem alatt vannak.
"Mi olaszok mindezt talán még nehezebben éljük meg, hiszen uraljuk a teret, a szabadban az utcákon éljük életünket, szeretjük és keressük a társaságot, barátok között és családban is átöleljük, csókoljuk egymást. A járvány távolságtartásra kényszerített" - mondtaAgostino Miozzo.
A kijárási korlátozás és az összes többi óvintézkedés a tervek szerin...
2020-04-01 18:03:33
Koronavírus - Van, ahol kérik, van, ahol tiltják a kerti hulladék égetését vidéken
... égetni bel- és külterületen csak áprilisban és novemberben lehet, de vasárnap és munkaszüneti napokon tilos.
Sopronban március 1. és április 30., valamint október 1. és november 30. között szabad belterületen növényi hulladékot égetni.
Pécsen a jogszabályok tavaly május óta nem adnak lehetőséget kerti hulladék égetésére. A kerti, illetve zöldhulladék kezeléséről vagy h...
2020-04-01 18:03:19
Koronavírus - XXI. Század Intézet: Magyarország bűnbak lett
... csoportjai arra összpontosították energiáikat, hogy elítéljék a magyar kormányt, amiért állítólag diktatúrát készül bevezetni - hangsúlyozta Frank Füredi.
Elemzésében kitért a többi között a The Washington Post kommentátorának és a The Guardian "pletykakommentátorának" ezzel kapcsolatos megnyilvánulásaira, amelyek a többi között "tőrőlmetszett diktatúra" létrejöttéről írnak.|...
2020-04-01 16:32:43
Koronavírus - Több száz órányi hanganyagot tett ingyenessé a Magyar Katolikus Rádió
... magyar és külföldi irodalmi művek feldolgozását, felolvasását, valamint meséket lehet hallgatni - közölte a Magyar Katolikus Rádió szerdán az MTI-vel.
A látogatók megtalálják a többi között a Gárdonyi Géza Egri csillagok című művéből készült 39 részes hangjátékot, Mikszáth Kálmán Beszterce ostroma című regényének hangjátékváltozatát vagy Móra Ferenc meséit.
A gyűjtemény...
2020-04-01 14:32:16
Koronavírus - Spanyolországban százezer felett van a fertőzöttek száma
... korlátozás április 11-ig van érvényben.
Hétfőtől leálltak a nem létfontosságú ágazatok is, mint például az autóipar vagy az építőipar. Az április 9-ig ta...
2020-04-01 14:01:58
Koronavírus - Több mint 700 ezer Covid-19-esetet akadályozhattak meg Kínában a korlátozásokkal
... Vuhanon kívül ebben az időpontban. Úgy tűnik, a kínai korlátozások sikeresen szakították meg a fertőzések láncolatát, vagyis megakadályozták a kapcsolatot a fertőzöttek és a többi ember között" - mondta el Christopher Dye, az Oxfordi Egyetem professzora.
A kutatók egyedülálló adatkészletéből dolgoztak. Vizsgálták az esetjelentéseket, az emberek helyváltoztatási adatait és az ...
2020-04-01 13:31:59
Az élet igéje – 2020. április
... Jézus számára ez a látás új módja. A hittel meg tudod őt közelíteni, mélyen meg tudod érteni, és a szíved mélyén találkozhatsz vele. A hittel fel tudod fedezni őt két vagy három testvér között, akik az ő nevében egyesülnek, vagy az Egyházban, ahol folytatja életét. Jézusnak e szavai arra hívnak, hogy újítsd meg a hitedet, és ne várj támaszt vagy jeleket ahhoz, hogy előrehaladj a l...
2020-04-01 12:12:13
Jézus egyetlen vigasza a kereszt tövében álló Édesanyja
P. Cantalamessa 3. nagyböjti beszéde:
,,Mária az egyház tükörképe és előképe" - ezt a vezérelvet követte ez alkalommal is péntek délelőtti elmélkedésében a Pápai Ház szónoka, rámutatva, hogy életünk minden napján Jézus keresztje mellett kell állnunk, mint ahogy Mária és a szeretett tanítvány tette ezt.
Vertse Márta - Vatikán

Mária a Kálvá...
2020-03-31 19:27:18
Koronavírus - Újabb vidéki városokban lehet mobiltelefonnal közlekedési jegyet vásárolni
... személyi igazolványuk számának megadásával.
Kaposváron megszűnnek azok a helyi autóbuszjáratok, amelyeken már nincs utasforgalom, egyes vonalakon csuklós buszok közlekednek az utasok közötti biztonságos távolság megtartásáért; a módosítások április elsején lépnek életbe - közölte a Kaposvári Közlekedési Zrt.
A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet idejére...
2020-03-31 18:53:21
1 2 3 ...............1524 1525 .......2286 2287 ........3048 3049 3050 
Címkék: Század Intézet, Magyar Katolikus Rádió, Frank Füredi, Washington Post, Gárdonyi Géza Egri, Mikszáth Kálmán Beszterce, Móra Ferenc, Christopher Dye, Oxfordi Egyetem, Pápai Ház, Vertse Márta, Kaposvári Közlekedési Zrt, dél-kínai Sencsenben, normalitáshoz való, olasz polgári, kerti hulladék, fertőzöttek száma, élet igéje, kereszt tövében, modern emberi, kormányzat közleményében, fürjet sorolja, tiltás alól, vízi állatok, utcákon éljük, járvány távolságtartásra, kijárási korlátozás, összes többi, tervek szerin, jogszabályok tavaly, magyar kormányt, többi között, látogatók megtalálják, autóipar vagy, április 9-ig, kínai korlátozások, fertőzések láncolatát, többi ember, kutatók egyedülálló, emberek helyváltoztatási, szíved mélyén, egyház tükörképe, vezérelvet követte, szeretett tanítvány, helyi autóbuszjáratok, utasok közötti, módosítások április, helyváltoztatási, esetjelentéseket, spanyolországban, távolságtartásra, korlátozásokkal, autóbuszjáratok, adatkészletéből, mobiltelefonnal, kommentátorának,
© 2013 TVN.HU Kft.