Belépés
Kiss J. László: Angela Merkel valószínűleg nem tölti ki a jelenlegi parlamenti ciklust
... kancellári jelölésről, ezt követően pedig minden politikai tevékenységtől visszavonul. A Corvinus Egyetem tanára szerint ez egyfajta tudatosságra utal. A párt különböző intézményeiben, egyebek között a CDU/CSU parlamenti frakciójában a személycserék már megindultak. Az átmenetet a fokozatosságra való törekvés jellemzi, és ebben Merkel is részt vesz.
Azt azonban nem lehet megj...
2018-10-30 07:26:05
Illegális bevándorlás - LMP: a kormányoldal csak propagandacélokra használja a problémát
... emberek biztonságát, a migráció kezeléséből kihúzza magát, "kívülről zsűrizi" az európai politikát, miközben csupán a Néppárton belüli pozícióharcokkal foglalkozik.
A politikus a többi között egy balkáni előrejelző rendszer kialakítását sürgette. Rámutatott arra is: a honvédelmi és rendészeti bizottságban hetek óta nem kap választ a migrációs folyamat változásait firtató kér...
2018-10-29 13:12:17
Birkózó-vb - Két elégedett, egy elégedetlen kapitány
... második meccsén az idei Eb-győztes grúztól kapott ki, vitatható bíráskodás mellett.
Sike András többi versenyzője közül kiemelkedett a mindössze 19 éves Váncza István, aki a 63 kilósok között két szép győzelmet aratott, többek között az idei Eb-aranyérmest is legyőzve, míg Krasznai Máté szintén nyert egy meccset.
"Összességében természetesen elégedett vagyok, három érme...
2018-10-29 10:41:12
KSH: a szolgáltatások kibocsátási ára 0,6 százalékkal emelkedett a második negyedévben
... információs szolgáltatásokért 1,5, az információtechnológiai szolgáltatásokért 1,0 százalékkal kellett többet fizetni. Az elemzés kiemelte, hogy a forint gyengülése a legfontosabb tényezők között jelent meg az árak alakulásában.
A szállítás, raktározás nemzetgazdasági ágban megfigyelt szolgáltatások kibocsátási árai átlagosan 2,5 százalékkal emelkedtek az egy évvel korábbiak...
2018-10-29 10:31:15
Illegális bevándorlás - Babis: Európának meg kell védenie természetes határait
... partnereivel (Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) közösen ellenzi az illegális migránsok beengedését az Európai Unióba, s elutasítja a már itt lévők kötelező elosztását a tagállamok között.
Kérdésre válaszolva Andrej Babis alaptalannak minősítette azt a véleményt, hogy Csehország a migrációs probléma megoldásában nem lenne szolidáris az Európai Unió többi, alapvetően nyu...
2018-10-27 16:11:46
Illegális bevándorlás - Kósa: fokozott a készültség a déli határon
... déli határon, és pénteken 23 migránst fogtak el a magyar rendőrök a szerb-magyar határszakaszon. A rendőrség helikopterrel naponta kétszer járőrözik a határ teljes hosszában, és a többi között elektronikus eszközökkel figyeli, hogy van-e "szervezett mozgás" a határon.
Kósa Lajos kijelentette: személyesen is meggyőződtek arról, hogy a határ őrizete kiváló, a határ biztonságos,...
2018-10-27 14:51:43
A mosonmagyaróvári sortűz 62. évfordulójára emlékeztek
... azok ellen, akik Szibériába űzték ártatlanok ezreit, és elűzték a német nemzetiségi honfitársainkat csak azért, mert kollektív bűnösnek kiáltották ki őket" - jelentette ki.
A hősök között említette Kéri József ügyészt, aki a megtorlás időszakában nem vállalta a "véres vádló szerepét", amiért hét év börtönbüntetésre ítélték.
Emlékezni kell a később kivégzettekre is, akik...
2018-10-26 21:02:33
Gyurcsány: ebben az országban diktatúra lett
... felszólalásában jelezte, hogy nem településvezetőként, hane...
2018-10-26 20:42:22
Nem termesztenek mindenki számára elegendő zöldséget és gyümölcsöt a világon
... és környezetvédők által előnyben részesített egészséges étrenddel, és "lényeges eltérést" mutattak ki a zöldség- és gyümölcstermesztés, valamint a világ lakosságának jelenlegi szükséglete között.
"A jelenlegi globális mezőgazdasági rendszerben nem követhet mindenki egészséges étrendet" - idézte Evan Fraser professzort, a PLOS One tudományos folyóiratban megjelent tanulmány tá...
2018-10-26 17:52:18
Szobrot állítottak Fedák Sári színésznőnek szülővárosában, Beregszászon
... a hűség és a ragaszkodás a nemzethez, szülőföldhöz valódi érték, amelyből meríteni lehet, ami erőforrásként szolgál a mindennapok küzdelmeihez. A színésznő köszönetét fejezte ki a többi között a Bethlen Gábor Alapkezelőnek, hogy támogatta Fedák Sári szobrának - Mihajlo Kolodko ungvári szobrász alkotásának - az elkészítését.
Grezsa István kormánybiztos levélben méltatta a szob...
2018-10-26 16:12:12
1 2 3 4 5 ..............1468 1469 ........2202 2203 .......2935 2936 2937 
Címkék: Kiss, Angela Merkel, Fedák Sári, Corvinus Egyetem, Sike András, Váncza István, Krasznai Máté, Európai Unióba, Andrej Babis, Európai Unió, Kósa Lajos, Kéri József, Evan Fraser, PLOS One, Bethlen Gábor Alapkezelőnek, Mihajlo Kolodko, Grezsa István, jelenlegi parlamenti, kormányoldal csak, elégedetlen kapitány, szolgáltatások kibocsátási, második negyedévben, déli határon, mosonmagyaróvári sortűz, országban diktatúra, párt különböző, fokozatosságra való, migráció kezeléséből, európai politikát, többi között, balkáni előrejelző, migrációs folyamat, idei Eb-győztes, idei Eb-aranyérmest, elemzés kiemelte, forint gyengülése, legfontosabb tényezők, árak alakulásában, illegális migránsok, tagállamok között, migrációs probléma, magyar rendőrök, szerb-magyar határszakaszon, rendőrség helikopterrel, határ teljes, határ őrizete, határ biztonságos, német nemzetiségi, hősök között, megtorlás időszakában, később kivégzettekre, világ lakosságának, jelenlegi globális, mindennapok küzdelmeihez, színésznő köszönetét,
© 2013 TVN.HU Kft.