Belépés
Csodálatos freskót találtak a római Santi Bonifacio e Alessi
... Viggianinak egy sor templomot át kellett kutatnia, mire eredményt ért el.
A freskó a 12. században készült. Jelenleg látható része 90 centiméter széles és több mint négy méter magas, a többi, még fallal takart részt ugyanennyire becsülik. A művészettörténész szerint ez is rejt még meglepetéseket.
A freskó színei ma is élénkek: a háttér fekete, az alakok köpenye vakító ci...
2019-07-19 21:43:06
Férfi kézilabda SEHA Liga - A Tatabánya is indul
... pénteken készítették el, és a két magyar csapat elkerülte egymást.
A szeptembertől decemberig tartó csoportkör után a hatosok első két helyezettje közvetlenül a negyeddöntőbe kerül, a többi négy-négy csapat pedig februárban keresztbejátszással dönti el a továbbjutást. A párharcok két mérkőzésből állnak, a márciusi negyeddöntők szintén, az idényt pedig áprilisban a négyes dönt...
2019-07-19 16:41:52
Kilenc ország hallgatói vettek részt az Audi Hungaria és a győri egyetem fejlesztő programjában
... tudjanak fejleszteni.

Az elnökhelyettes elmondta azt is, hogy a négyhetes program végén a hallgatók ötletei működtek a gyakorlatban. Ez az eredmény megerősíti az Audit, ugyanakkor a többi vállalat számára is pozitív példát mutat arra, hogy a nyílt innovációs koncepció életképes tud lenni - mondta.
Hanula Barna, az egyetem Audi Hungaria Járműmérnöki Kar dékánja arr...
2019-07-19 15:21:57
Gulyás: külföldről nem lehet majd szennyvíziszapot behozni
... hozzájárulási adó és ha jövőre marad a költségvetési tartalékból, akkor azt gazdaságélénkítésre fordítják.
Értékelése szerint a költségvetéshez benyújtott baloldali módosító javaslatok a többi között növelték volna az személyi jövedelemadót, vagy 250 milliárd forintot szedtek volna be karbonadóból. Az adócsökkentés költségvetése a kormánypárti többségnek köszönhető - rögzítet...
2019-07-18 15:51:35
EU-tisztújítás - Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoport: a néppárti frakció kitart Hidvéghi mellett
... posztjára, aki "nyílt és átlátható párbeszédet folytat a civil társadalom szervezeteivel". Az aláírók között szereplő Magyarországi Európa Társaságot és Civil Kollégium Alapítványt, valamint a többi külföldi "független" szervezetet mind Soros György alapítványai támogatják - emelték ki.
A képviselőcsoport felháborítónak nevezte, hogy az aláíró civil szervezetek semmibe veszik...
2019-07-15 22:52:19
Fenyő-gyilkosság - Az ügyészség perújítást kezdeményezett P. Tamás ügyében
... Fenyő-gyilkosság háttere, a felbujtó személye akkor még ismeretlen maradt.
A nyomozás során 2017-ben merültek fel új bizonyítékok, melyek alapján sikerült azonosítani a bűncselekmény többi elkövetőjét - közölte júniusban a rendőrség.
A rendőrség a Fenyő-gyilkosság ügyében tavaly Gy. Tamás volt úszószövetségi elnököt, médiavállalkozót és P. Tamást is gyanúsítottként hal...
2019-07-15 10:31:07
Vizes-vb - Dávid és Gács 29. lett a szinkronúszó párosok technikai versenyében
...
A 45 duót felvonultató mezőnyből 35. helyen szólították a magyarokat, akik egy rendkívül pörgős hegedűszólóra mutatták be gyakorlatukat, amely alatt a csapat többi tagja a lelátón minden egyes mozdulatot hangos sikoltással üdvözölt. A bíráknál a produkció 75,8968 pontot ért.
"Magasabb, mint amit a budapesti szuperdöntőben kaptunk, ugyanakkor korábban volt már jobb is az ...
2019-07-12 13:31:40
Forgalomba helyezték Kína első saját gyártású jégtörőjét
... maximális sebessége 15 csomó, 2-3 csomós sebességgel haladva pedig 1,5 méter vastag jégpáncél áttörésére képes előre- és hátramenetben egyaránt.
A 4500 tonna teher szállítására képes hajót a többi között a sarkvidéki jégtakarók, a légköri és környezeti viszonyok, továbbá a tengerfenék és halászati források vizsgálatához használják majd.
Kínának eddig egy jégtörője volt,...
2019-07-11 09:11:18
BL-selejtező - Rebrov: meg fogjuk állni a helyünket
... sajtótájékoztatóján az ukrán szakember, aki kifejtette: csapatának nem kell tartania az ilyen meccsektől.
Rebrov kitért a kapuskérdésre, mint fogalmazott, minden döntés az övé, de természetesen a stáb többi tagja ad neki javaslatokat és segít a döntésben. Hozzátette, nagyon örül a konkurenciaharcnak, mert szerinte ez a csapat javára válik.
Az előző szezonokban Dibusz Dén...
2019-07-09 17:41:52
Otthon Centrum: több új lakás épül Budapesten
... egymillió forint feletti fajlagos átlagár az I., II., V., VI. és a XII. kerületben jellemző. Négyzetméterenként 500 ezer forintos lakásár jellemző a XXIII. kerületben a kínált új lakásokra, a többi külső pesti kerület árfekvése négyzetméterenként 560-800 ezer forint közötti.
Az Otthon Centrum felmérése alapján a megyei jogú városokban 319 társasházi lakásprojekt volt elérhet...
2019-07-09 17:32:01
1 2 3 ..............541 542 .......812 813 .......1081 1082 1083 
Címkék: Santi Bonifacio, SEHA Liga, Audi Hungaria, Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoport, Otthon Centrum, Hanula Barna, Audi Hungaria Járműmérnöki Kar, Magyarországi Európa Társaságot, Civil Kollégium Alapítványt, Soros György, Dibusz Dén, római Santi, győri egyetem, néppárti frakció, ügyészség perújítást, szinkronúszó párosok, művészettörténész szerint, freskó színei, háttér fekete, alakok köpenye, szeptembertől decemberig, hatosok első, negyeddöntőbe kerül, többi négy-négy, márciusi negyeddöntők, idényt pedig, négyes dönt, elnökhelyettes elmondta, négyhetes program, hallgatók ötletei, eredmény megerősíti, többi vállalat, nyílt innovációs, egyetem Audi, költségvetési tartalékból, költségvetéshez benyújtott, többi között, személyi jövedelemadót, adócsökkentés költségvetése, kormánypárti többségnek, civil társadalom, aláírók között, többi külföldi, képviselőcsoport felháborítónak, aláíró civil, felbujtó személye, nyomozás során, bűncselekmény többi, rendkívül pörgős, csapat többi, lelátón minden, budapesti szuperdöntőben,
© 2013 TVN.HU Kft.