Belépés
Krónika 9. rész (határozathozatalok)
... el.
Az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulásról (ekho) szóló törvény módosításával 250 millióról 500 millió forintra emelkedhet az a bevételi határ, amelynek eléréséig az országos sportági szakszövetség, országos sportági szövetség első osztályú versenyrendszerében induló sportszervezet hivatásos sportolója választhatja az ekho szerinti közteherviselést.
Módosítot...
2018-12-12 13:42:01
Magyar színekben folytatja az amerikaiak olimpiai ezüstérmes rövidpályás gyorskorcsolyázója
...
A 23 éves sportoló a USA Today című tekintélyes amerikai napilap érdeklődésére megerősítette, hogy az Egyesült Államok sportági szövetségével folytatott vitája miatt döntött a váltás mellett.
Krueger 1000 méteren második volt a februári, phjongcshangi téli olimpián, így az amerikai rövidpályás gyorskorcsolyázók közül egyedüliként állhatott dobogóra. A bátyja, Cole Willia...
2018-05-01 15:31:56
Öttusa-vb - Sporttörténelmi vb lesz jövőre Budapesten
... projekt-menedzsere felidézte a Magyarországon eddig rendezett hét öttusa-világbajnokságot, majd reményét fejezte ki, hogy a jövő évi vb-n már használhatják az évtizedekkel korábban megálmodott sportági központot, és az új uszodának köszönhetően a Kincsem Park ad majd otthont mind az öt számnak.
Az öttusa többi száma közül a lovaglás, illetve a laser-run területe adott - azoka...
2018-03-12 13:20:24
Újszerű együttműködés a Magyar Paralimpiai Bizottság és a Magyar Vívó Szövetség között
...
Szabó László, az MPB elnöke a szerződés keddi aláírásakor úgy fogalmazott: a megállapodás úttörő az MPB szempontjából, s meggyőződése, hogy a többi sportági szakszövetség is követni fogja.
Csampa Zsolt, az MVSZ elnöke emlékeztetett arra: 2012-ben, amikor pályázott a vezető posztra, megfogadta, hogy szeretné a vívócsaládot egyben látni, a most aláírt stratégiai megállapod...
2017-11-14 16:23:14
MOB - Módosították az alapszabályt, Szabó Bence is elnökjelölt lehet
...
Ennek értelmében már nem csak az ötkarikás sportági szövetségek küldöttei választhatók a MOB vezető tisztségviselőjének.
Borkai Zsolt elnök decemberben az MTI-nek jelentette be, hogy a - jövő keddi - tisztújításkor újra harcba indul a posztért, a módosítással pedig Szabó Bence, korábbi MOB-főtitkár előtt is megnyílt a lehetőség, hogy elnökjelölt legyen. Az olimpiai bajno...
2017-04-24 16:53:07
Vizes vb 2017 - Hétszáz doppingellenőrzést végeznek a versenyek idején
... emellett már úgynev...
2017-04-10 19:43:35
Nincs gazdasági alapja a magyar futballnak
... létszámában és kiszolgálásában.

Visszaesést érez a klubok nemzetközi eredményességében - Magyarország UEFA koefficiense a 2015-ös 11-ről 2016-ban 9,875-re esett vissza -, továbbá a sportági imázs és népszerűség tekintetében.

Az OTP Bank Liga 12 sportvállalkozása 16,7 milliárd bevétel mellett 18,6 milliárd költséget könyvelt el, ami összességében közel kétmill...
2016-07-27 21:29:46
Kézilabda - Kocsis Máté: az elnökség igyekezett élni a bizalommal
... a támogatás óriási segítség a női Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének, valamint a strandkézilabda-világbajnokság megrendezésének kapcsán is.
"Az MKSZ az egyetlen országos sportági szakszövetség, amely önálló soron szerepel a központi költségvetésben, így a finanszírozásunk 2018 tavaszáig megoldott. A munkacsarnokok építését tekintve 40 létesítményre kapunk támogatást...
2016-05-20 16:22:48
Megállapodás a Testnevelési Egyetem, a TFSE és a Vasas SC között
... programok megvalósítására, az egyetemi szakok népszerűsítésére, fiatal edzők foglalkoztatására és a szakemberek továbbképzésére is. Ezen túlmenően komoly lehetőség lehet a Vasas és a TFSE sportági együttműködései folytán a közös csapatok versenyeztetése, és az ehhez kapcsolódó infrastruktúra-használat összehangolása is - írták.
"Rendkívül fontos a Testnevelési Egyetem számára...
2015-12-18 14:32:51
Offshore cég kereshet az óbudai focipálya-építésen
... edzőpályát szabványméretűvé alakítaná, továbbá egy utánpótlásközpontot, egy ötszáz fős fedett lelátót és egy új tanuszodát emelne. A klub társaságiadó-felhasználási kérelmet nyújt be két sportági szövetséghez.

A 30 százalékos önrész nagy részét (mintegy 500 millió forintot) az óbudai önkormányzat állja.

A fejlesztés legizgalmasabb eleme egy kispálya, melyet e...
2015-12-07 12:40:15
1 2 3 4 
Címkék: Magyar Paralimpiai Bizottság, Magyar Vívó Szövetség, Szabó Bence, Kocsis Máté, Testnevelési Egyetem, Vasas SC, Egyesült Államok, Cole Willia, Kincsem Park, Szabó László, Csampa Zsolt, Borkai Zsolt, Magyarország UEFA, Bank Liga, Bajnokok Ligája, amerikaiak olimpiai, versenyek idején, magyar futballnak, elnökség igyekezett, egyszerűsített közteherviselési, országos sportági, ekho szerinti, váltás mellett, amerikai rövidpályás, évtizedekkel korábban, öttusa többi, laser-run területe, szerződés keddi, megállapodás úttörő, többi sportági, vezető posztra, vívócsaládot egyben, most aláírt, ötkarikás sportági, módosítással pedig, olimpiai bajno, klubok nemzetközi, 2015-ös 11-ről, sportági imázs, támogatás óriási, egyetlen országos, központi költségvetésben, finanszírozásunk 2018, munkacsarnokok építését, egyetemi szakok, szakemberek továbbképzésére, közös csapatok, ehhez kapcsolódó, óbudai önkormányzat, fejlesztés legizgalmasabb, világbajnokságot, közteherviselési, közteherviselést, népszerűsítésére,
© 2013 TVN.HU Kft.