Belépés
Helytelen korhatár-besorolások miatt bírságolt a médiatanács
... korhatár-besorolása miatt. A filmet a tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott kategória helyett a tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott kategóriába kellett volna sorolnia a szolgáltatónak, mivel többek között a megjelenített verbális és fizikai erőszakot tartalmazó jelenetek, szexuális utalások, valamint a halmozottan előforduló durva, trágár nyelvezet miatt az alkalmas a ...
2018-11-23 12:32:01
Krónika 2. rész (kérdések)
... 21 intézményben van hospice ellátás összesen mintegy 250 ágyon, emellett otthoni szakápolást is nyújtanak. Az említett alapítványnak is biztosítják azt a támogatást, amit a többi szolgáltatónak, a további támogatási kérésről pedig az egészségügyi államtitkár dönt - közölte.
Jobbik: felszámolják-e a 4-es út legveszélyesebb kereszteződését?
Lukács László György (Jobbik) az...
2017-11-06 13:42:17
Megbírságolta a Magyar Telekomot az NMHH
... elbánásra, a költségalapúság és díjak ellenőrizhetőségére, illetve a hozzáférésre és összekapcsolásra vonatkozó kötelezettségeinek. Ezért ideiglenes intézkedésével megtiltotta a szolgáltatónak, hogy a jövőben a Flip Otthon díjcsomagra előfizetői szerződést kössön, illetve hogy a már megkötött szerződések alapján szolgáltatást nyújtson.
A szolgáltató május 28-ától módosította ...
2017-08-25 14:32:20
Moszkva blokkolással fenyegette meg a Telegram üzenetközvetítő szolgáltatót
... reagált a számos hivatalos megkeresésre. A 2014. augusztus 1. óta bevezetett orosz szabályozás szerint minden olyan "információterjesztőnek" (blognak, közösségi oldalnak, üzenetküldő szolgáltatónak stb.), amelynek közönsége meghaladja a 3 ezer főt, nyilvántartásba kell vetetnie magát a hatóságnál.
Durov a VKontaye közösségi oldalon közölt válaszában "az államérdek szabotálásá...
2017-06-23 16:02:21
Krónika 2. rész (határozathozatalok)
... kezdeményezésére.
A módosítás a víziközmű-beruházások jobb minőségű megvalósítását is szolgálja - a rezsicsökkentés politikájának fenntartása mellett. A változtatás értelmében a szolgáltatónak a használati díjat elkülönített számlán kell tartania, az így képzett víziközmű-alapot pedig fejlesztésre kell fordítania.
A módosítás változtat azon a gyakorlaton, hogy a beruházá...
2017-05-30 10:32:22
NMHH: 30 milliós hírközlési bírság a UPC-nek
... egyetértett az NMHH álláspontjával, hogy csak kellően nagy - a jogsértésse...
2017-05-11 09:42:01
Vajon mi a fontosabb?
...a durván ötvenezres cigiszámlám, a néhány tízezres tankolásom, amit megiszok nem publikus de nem kevés. számolgatás nélkül is több a kormánynak juttatott összeg mint a többi szolgáltatónak befizetett számlám összege. wazze annyira jó polgár vagyok, ha leszoknák valamiről kötelezne a kormány a további használatra....
2017-01-03 19:12:11
Eddig a külföldiekkel fizettették a rezsicsökkentést, most m
... egyáltalán nem világos, hogy ezek elég fedezetet adnak-e a rezsicsökkentés fenntartásához.

Az egyik szerint

a Mol-nak ezentúl közvetlenül az állami lakossági szolgáltatónak kellene eladnia a magyarországi gázmezőkön termelt földgázt, az állam által meghatározott áron.

A hazai termelés bő 15 százalékát adja a teljes gázfogyasztásnak, de mivel ...
2016-01-11 19:10:20
Három évre jelölheti ki a szemétszállítókat a katasztrófavédelem
... szemétszállítást - mert azt csak többségi állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő cég végezheti -, ott a katasztrófavédelem helyi szervezete jelöli ki a szállítót. A közérdekű szolgáltatónak nevezett kijelölt társaság a szolgáltatást az érintett területre irányadó közszolgáltatási díj fejében köteles elvégezni.
Az ideiglenes ellátásra való kijelölés az új hulladékgazdálkod...
2015-07-09 14:00:20
Krónika 5. rész (bizottsági jelentések)
... kifogásolta, hogy nemcsak a turisztikailag frekventált, hanem más helyének is lehetőség lenne az állami támogatás csökkentésére. Rámutatott: bár az állam kizárólagos jogot adna egy szolgáltatónak egy-egy szakaszon, ugyanakkor nem adna ahhoz állami támogatást.
Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár a többi közt azt mondta: a javaslat megszüntetné a párhuzamos á...
2015-06-23 12:42:37
1 2 3 4 5 
Címkék: Magyar Telekomot, Lukács László György, Flip Otthon, Tasó László, külföldiekkel fizettették, tizenkét éven, tizenhat éven, megjelenített verbális, halmozottan előforduló, említett alapítványnak, többi szolgáltatónak, további támogatási, egészségügyi államtitkár, szolgáltató május, számos hivatalos, államérdek szabotálásá, rezsicsökkentés politikájának, változtatás értelmében, használati díjat, módosítás változtat, durván ötvenezres, néhány tízezres, kormánynak juttatott, további használatra, rezsicsökkentés fenntartásához, egyik szerint, állami lakossági, magyarországi gázmezőkön, állam által, hazai termelés, teljes gázfogyasztásnak, közérdekű szolgáltatónak, érintett területre, ideiglenes ellátásra, turisztikailag frekventált, állami támogatás, állam kizárólagos, szolgáltatónak egy-egy, többi közt, javaslat megszüntetné, rezsicsökkentést, gázfogyasztásnak, kezdeményezésére, szemétszállítást, közszolgáltatási, összekapcsolásra, legveszélyesebb, rezsicsökkentés, üzenetközvetítő, kereszteződését,
© 2013 TVN.HU Kft.