Belépés
Novák Katalin: a Fidesznek erős Európai Néppártra, a néppártnak erős Fideszre van szüksége
... Az MTI-nek elmondta: német és francia politikusok mellett szólalhatott fel; a Fidesz delegációját és ezzel a magyar, valamint a közép-európai álláspontot is képviselhette.
Közölte: a többi felszólaló is felvetette, hogy felértékelődött a biztonság, munkahelyi, anyagi és fizikai értelemben egyaránt. A magyar kormány célja Magyarország és Közép-Európa biztonságának megőrzése, a...
2018-12-07 22:52:18
CDU-tisztújítás - Összefogásra szólította fel a CDU-t Angela Merkel pártelnöki búcsúbeszédében
... sok területen már le is hagytak minket", és kihívást jelent "az elfordulás a multilateralizmustól", a nemzetközi kapcsolatok kölcsönösen előnyős megállapodásokon alapuló formálásától, ami a többi között kereskedelmi háborúkkal fenyeget.
A CDU-nak és egész Európának "nagy próbatétel", hogy "a háború, az erőszak, a terror, az éhínség és a kilátástalanság miatt a második világhá...
2018-12-07 14:02:24
MKT-fórum - A növekedés folytatódik jövőre is, az üteme szerényebb lesz
... magyar gazdasági teljesítmény, ez az év azonban még jól alakul. Jelezte: a magyar kormány nagy "találmánya", hogy a még be nem folyó EU-támogatásokat 60 százalékban kifizette előre, az összes többi érintett országban 20-25 százalék volt ezeknek a pénzeknek az idei felhasználása.
Regős Gábor, a Századvég igazgatója is elismerte, hogy néhány tényezőt alulbecsültek, de például a...
2018-12-05 21:12:33
Amerikai importvámok - Berlin nem kifogásolja a német autógyártó cégek vezetőinek egyeztetését Donald Trumppal
... Európai Bizottság folytatja, és nem "más testületek".
Azonban a német autógyártók így is fontos tényezők az Egyesült Államok gazdaságában. Ezt jelzi, hogy az autóipari társaságokat és a többi céget együttvéve a német vállalatok az utóbbi években 670 ezer munkahelyet teremtettek az Egyesült Államokban - emelte ki a szóvivő.
Mint mondta, az autóipari cégek washingtoni egye...
2018-12-05 20:42:22
Potápi: az óvodák és iskolák felújítása a családok évének legjobb eleme
... modernizációjára térve az államtitkár köszönetet mondott a magyar kormánynak és az Európai Uniónak a fejlesztésért.
Fehérvári Tamás (Fidesz-KDNP), a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke köszöntőjében a többi közt arról beszélt: a megye fejlesztésére a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) kereteiből jutó több mint 27 milliárdos forrás felhasználásának első harmadán...
2018-12-05 17:12:01
Sargentini: napirendre kell venni a hetes cikk szerinti eljárást Magyarország ellen
... uniós alapértékek súlyos és rendszerszintű megsértése esetén végső soron akár az érintett ország szavazati jogának felfüggesztésével vagy má...
2018-11-29 23:17:19
Két határátkelőt továbbra is lezárva tartanak Szlovákia felé az autós tüntetők Kárpátalján
...
A tüntetők az Ungvár-Felsőnémeti és a kisbereznai közúti határátkelőnél zárták le az utat, a többi kárpátaljai határátkelőhely a megszokott rendben működik.
A hatóságok több olyan autós ellen indítottak büntetőeljárást, akik részt vettek a nyugat-ukrajnai határátkelők blokádjában - olvasható a közleményben.
Hennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója szerdán hivatalá...
2018-11-28 11:11:27
Brexit - Kutatóintézetek: a rendezett Brexit is jelentős növekedési áldozattal jár
... Nagy-Britannia messze a legnagyobb egyedi kereskedelmi partnere, a brit gazdasághoz mérhető GDP-veszteséggel lesz kénytelen szembenézni a vizsgált egy évtizedes időszakban, de a Brexit által a többi EU-gazdaságban okozott növekedési kiesés a Nagy-Britanniában várható kár tizedét sem éri el ugyanebben az időtávlatban.
Az elemzésben szereplő grafikus kimutatás szerint a magyar ...
2018-11-27 18:09:49
EB: az EU-n kívüli export 517 ezer magyar munkahelyet tartott fenn 2017-ben
... összegben hoz létre hozzáadott értéket az EU-ban. 2014-óta 3,5 millióval nőtt az exportnak köszönhetően létrejött munkahelyek száma. Az ezeken a munkahelyeken dolgozó munkavállalók a gazdaság többi részében foglalkoztatott munkavállalókhoz képest átlagosan 12 százalékkal magasabb fizetést vihetnek haza.
A közzétett adatok rámutatnak arra, hogy az export pozitív hatásai a vilá...
2018-11-27 16:39:16
Kövér: az EP-választásokon remélhetőleg a nemzetállamok Európája győz
... amit a magyar alaptörvény rögzít" - jegyezte meg. A magyar alkotmánynak az uniós együttműködésre vonatkozó részeit idézte, amelyek értelmében Magyarország egyes alkotmányos hatásköreit "a többi tagállammal közösen gyakorolhatja, e hatáskörgyakorlás megvalósulhat önállóan, és az Európai Unió intézményei útján is".
Úgy látta: amit Merkel most nyíltan kimondott, arra a politikár...
2018-11-24 21:42:19
1 2 3 .................209 210 ........313 314 ........417 418 419 
Címkék: Novák Katalin, Európai Néppártra, CDU-t Angela Merkel, Donald Trumppal, Regős Gábor, Európai Bizottság, Egyesült Államok, Egyesült Államokban, Európai Uniónak, Fehérvári Tamás, Tolna Megyei Közgyűlés, Településfejlesztési Operatív Program, Hennagyij Moszkal, Európai Unió, néppártnak erős, növekedés folytatódik, üteme szerényebb, német autógyártó, családok évének, hetes cikk, autós tüntetők, rendezett Brexit, nemzetállamok Európája, közép-európai álláspontot, többi felszólaló, magyar kormány, nemzetközi kapcsolatok, többi között, kilátástalanság miatt, második világhá, összes többi, idei felhasználása, német autógyártók, autóipari társaságokat, többi céget, német vállalatok, utóbbi években, autóipari cégek, államtitkár köszönetet, magyar kormánynak, többi közt, megye fejlesztésére, érintett ország, kisbereznai közúti, többi kárpátaljai, megszokott rendben, hatóságok több, nyugat-ukrajnai határátkelők, legnagyobb egyedi, brit gazdasághoz, évtizedes időszakban, többi EU-gazdaságban, elemzésben szereplő,
© 2013 TVN.HU Kft.