Belépés
Köves Slomó: Magyarországon ma a zsidó közösség biztonságban és nyugodalomban élhet
... természet rendje szerint a víz, a folyó mindig az életet szimbolizálja. Hetvenöt évvel ezelőtt azonban, 1944-ben, az ember eltévedésének és bűneinek okán a világ elromlott, már nem volt többé tökéletes, és a víz, a Duna sem a tökéletességet, az életet szimbolizálta, hanem a halált.
"Ma azonban azért vagyunk itt, hogy a világot visszaállítsuk a normális medrébe, a víz újból a...
2019-09-22 18:13:00
Birkózó-vb - Veréb István kikapott az Európa-bajnoktól, nem szerzett kvótát
... lehetetlennek tűnt a magyar fordítás. Ez nem is sikerült, sőt, Najfonov egy szép levitellel 11-1-es technikai tussal lezárta a mérkőzést.
"Az orosz nagyon jó birkózó, ellene csak tökéletes formában van esélyem. A második menetben négypontost akartam dobni, úgy éreztem, jól meg is volt, de bele tudott fogni, sajnálom. Összességében mégis elégedett vagyok a teljesítményemmel. A...
2019-09-22 13:42:00
Szép napot mindenkinek!
... fejlődés lassúságára, mint a lányoknál.A férfiak viszont, ha egészséges, X kromoszómát örökölnek és őseik szellemileg erősek voltak, akkor a két szülőtől kapott tökéletes genetikai jussuknak köszönhetően, nagyobb az esélyük a rendkívüli szellemi képességek birtoklására is azaz, több igazi géniusz kerül ki soraikból. Bár a férfiak és a nők átlag intelligenci...
2019-09-22 08:34:58
Évközi 25. vasárnap 09.22
... az embereket szolgálva és hozzád hűségesen haladjak előre az örök élet útján! Céljaim és végső célom elérésében vezessen engem igazságban és tisztességben a Szentlélek! Taníts engem a tökéletes engedelmességre és istenszolgálatra és taníts engem embertársaim önzetlen szolgálatára! Te vagy életem Ura, örömmel szolgálok neked.

Elmélkedés
Egy bűnöző történetének tanul...
2019-09-22 08:19:26
Hasznos gyümölcsök zöldségek
... a kollagén normál képződését az erekben, és hozzájárul a csontrendszer, a kötőszövetek, az íny és a fogak normál működéséhez. Ezen kívül elősegíti az energiacserét és az idegrendszer tökéletes működését, fenntartja a mentális egészséget, elősegíti az immunrendszer működését, és megvédi a sejteket az oxidatív stressz ellen " -magyarázza a kutató, dr. Horaţiu Albu.

A feke...
2019-09-21 21:08:46
Felavatták a 90 éve született Kocsis Sándor szobrát a Groupama Arénánál
... évszázad mérkőzésén Londonban, az 1954-es világbajnokságon pedig szinte egyedül verte meg Brazíliát, valamint Uruguayt, illetve ő lett a torna gólkirálya.
"Játékintelligenciája, tökéletes technikai tudása egyedülálló volt, úgy bánt a labdával, mintha az a teste része lenne, ugyanakkor végtelenül sportszerű játékos volt" - sorolta erényeit a főpolgármester, aki kitért arra is,...
2019-09-21 13:52:09
Krisztus és az egyház kapcsolata
..."A Krisztus és az egyház kapcsolatát jellemző hasonlatokban férfiról és nőről olvashatunk, ám nem úgy, mint biológiai lényekről, hanem mint egy tökéletesen az irányításunkon kívül eső, számunkra javarészt ismeretlen valóság élő, lenyűgöző árnyképeiről."

- C. S. Lewis -...
2019-09-20 21:34:48
Férfi és nő
..."A férfi és a nő tökéletesen egyenlőnek teremtetett."

- Kathy Keller -...
2019-09-20 21:22:04
Öreg pince
... egyéb szüretelési szerszámok, amelyeknek olyan szaguk volt, mintha örökké szüret lenne a világon, bár ez - sajnos! - nincs így. Végül a pincéhez pince is tartozott, egyszóval: tökéletes pince volt.
De a darazsak ezt sem tudták.
Szúrni azonban remekül tudtak, építkezésük pedig tökéletes volt. A méhekkel nem tartottak rokonságot - pedig rokonok voltak ...
2019-09-20 07:06:35
Európa-liga - Sigér: bánkódni nem kell, örülni lehet
... nem fogjuk tudni kihúzni az 1-0-val. Igaza lett" - mondta Botka, aki az első orvosi vizsgálat szerint csonthártyasérülést szenvedett.
Botka úgy vélte, az 1-0-s győzelem lett volna tökéletes, de szerinte kevesen gondolták, hogy ennyire helyt tudnak állni, így mindenki elégedett lehet.
A Ferencváros játékát az ellenfél vezetőedzője, David Gallego is dicsérte. A barcelonai ...
2019-09-20 07:04:19
1 2 3 .............2708 2709 .......4062 4063 .......5415 5416 5417 
Címkék: Köves Slomó, Veréb István, Kocsis Sándor, Groupama Arénánál, Horaţiu Albu, Kathy Keller, David Gallego, zsidó közösség, egyház kapcsolata, folyó mindig, életet szimbolizálja, ember eltévedésének, világ elromlott, életet szimbolizálta, világot visszaállítsuk, normális medrébe, magyar fordítás, szép levitellel, orosz nagyon, második menetben, férfiak viszont, rendkívüli szellemi, embereket szolgálva, örök élet, tökéletes engedelmességre, bűnöző történetének, kollagén normál, fogak normál, idegrendszer tökéletes, mentális egészséget, immunrendszer működését, oxidatív stressz, 1954-es világbajnokságon, torna gólkirálya, egyház kapcsolatát, irányításunkon kívül, pincéhez pince, első orvosi, 1-0-s győzelem, ellenfél vezetőedzője, istenszolgálatra, világbajnokságon, engedelmességre, főpolgármester, magyarországon, irányításunkon, visszaállítsuk, tökéletességet, immunrendszer, szimbolizálja, energiacserét, eltévedésének, lehetetlennek, szimbolizálta, hasonlatokban, nyugodalomban, csontrendszer, összességében,
© 2013 TVN.HU Kft.