Belépés
Isten mindig gondot visel az övéiről!
..."Isten mindig gondot visel az övéiről! Ő tökéletesen ismeri a helyzetedet.

Megígérte, hogy a világ végezetéig velünk lesz,
és mindent az Őt szeretők javára fordít!"

Mai Ige ...
2020-04-01 14:08:40
Nemzet Sportolója - A tagok Monspart Saroltát javasolják a címre
... sportoló nagyságaink előtt, akik nem csupán pályafutásukkal, de azt követően is meghatározó szerepet töltöttek be a magyar sport életében. Monspart Sarolta ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelel, aki egész életútjával szolgálta nemcsak saját sportágai, de az egyetemes magyar sport érdekeit is" - fogalmazott az államtitkár.
Szabó Tünde kiemelte: fontos, hogy ilyen esete...
2020-03-31 12:51:52
Isten szomorúsága
... tévedett, mert hibás nézetei vannak, vagy mert vétkezett, de vannak olyan szerencsétlenségek is, melyeket nem lehet előre látni vagy megakadályozni.
Lehetetlennek látszik, hogy tökéletesen csoportosítsuk őket. Az ember megpróbálhatná osztályozni a szenvedések különféle fajtáit, és mégis, valahogy úgy látszik, minden szomorúság összefügg egymással létünk mélységeiben, mint val...
2020-03-31 08:18:13
Fekete vasárnap az egyházakban
... a régi napok,

/A szürke, tövises hétköznapok.
/ Pedig ha most nem fordul,
/Most nem fordul a szél/
S meg nem fordul vele az életem,/
Gyökeresen és tökéletesen,

/Ha jóság, tisztaság, /Békesség és erő
/Új, szent forrása szívemből nem fakad:
/Ó, akkor jobb lett volna,
/Ha ezt a rózsaerdőt
/Ágyam helyett síromra sz...
2020-03-29 17:11:58
Kedves elégedetlenek és hisztisek!Nem leszek ma népszerű
... vedd meg, majd tedd ki otthon a fürdőbe a szappan mellé, és add ki a családnak, hogy mától azzal kell kezet mosni. Azzal egy percre se foglalkozz, hogy ha van szappan, meg folyóvíz, az tökéletesen megfelel, te csak vedd meg, és pazarold a fertőtlenítőt, hogy véletlenül se jusson annak, akinek munkájából adódóan nincs lehetősége kezet mosni a nap nagy részében.

6. Zárjan...
2020-03-28 09:33:15
Hiszem,
... hogy én és csak én voltam neked minden, hiszem, hogy minden betegséged - ...
2020-03-25 22:53:02
Koronavírus - MTA: Magyarország átvenné a kezdeményezést a jövő járványaival szemben
... mi életünket rendezi át, de a kórokozók és hordozóik számára is teljesen új kényszereket és lehetőségeket teremt. Ha az eddigiek a puskapor összetevői voltak, a klímaváltozás az, ami tökéletesen összekeveri őket, és utána valóban elég egy szikra a robbanáshoz" - áll az MTA közleményében.
"Belaktuk a világot, jócskán markoltunk a természet erőforrásaiból, és előrerohantunk a ...
2020-03-19 15:02:30
Egy hírt hoztam a mai napon.
... szívedben, hanem reményt érezz és igaz hittel láss. Ebben a világban, amelyben most élsz, a feledés fátyla ködösíti emlékeidet Róla. Istenről. Ő nem teremtett koronavírust. Istenben minden tökéletesen szikrázó hajnali ébredés, állandó ráébredés. Saját Önmaga és teremtményei nagyszerűségére.
Gondolatod ereje csillagembereket szül az Égbolt Magasságára. Gondolatod ereje a MINDE...
2020-03-15 07:35:46
Legyen március 15. nemzeti imanap az otthonainkban!
... Királyához kiállt, megvallva, hogy minden reménységünket Belé vetjük, hogy Nála vagyunk biztonságban, hogy csak Benne bízunk, hogy hisszük, hogy Ő a szabadító, Ő a gondviselő, Ő a minket tökéletesen szerető Mennyei Atyánk!
Dicsőítsük Őt! Valljuk meg hitünket Őbenne! Tagadjuk meg a félelem lelkét és hívjuk be az Ő minden értelmet felülmúló, békességet adó Szent Lelkét!
- ...
2020-03-14 23:13:15
Szabó Magda - Fű
... dúdolgatok, este,
ha feljön a csillag, elhallgatok.
Hajolj felém, tanulj meg engem,
próbáld meghallani cse...
2020-03-13 16:42:50
1 2 3 .................834 835 .........1252 1253 ........1668 1669 1670 
Címkék: Nemzet Sportolója, Monspart Saroltát, Szabó Magda, Monspart Sarolta, Szabó Tünde, Saját Önmaga, Égbolt Magasságára, Mennyei Atyánk, Dicsőítsük Őt, Szent Lelkét, tagok Monspart, jövő járványaival, hírt hoztam, világ végezetéig, magyar sport, kritériumoknak tökéletesen, egyetemes magyar, ember megpróbálhatná, szenvedések különféle, régi napok, szappan mellé, tökéletesen megfelel, puskapor összetevői, természet erőforrásaiból, feledés fátyla, minket tökéletesen, félelem lelkét, csillagembereket, pályafutásukkal, nagyszerűségére, erőforrásaiból, reménységünket, kritériumoknak, csoportosítsuk, megakadályozni, kezdeményezést, megpróbálhatná, előrerohantunk, közleményében, elégedetlenek, lehetetlennek, fertőtlenítőt, klímaváltozás, otthonainkban, lehetőségeket, mélységeiben, biztonságban, járványaival, koronavírust, teremtményei, magyarország, kényszereket, helyzetedet, tökéletesen, fogalmazott, államtitkár, szomorúsága, egyházakban, nagyságaink, magasságára, szenvedések, életútjával, elhallgatok, összekeveri, koronavírus,
© 2013 TVN.HU Kft.