Belépés
Hoppál: Gyurcsányék a brüsszeli bevándorláspárti politika legkeményebb hazai támogatói
...
Hoppál Péter a DK elnökének péntek délutáni tüntetését megelőző sajtótájékoztatóján azt mondta, aggodalommal figyelik Gyurcsány Ferenc egyre erősödő bevándorláspárti politikáját, valamint azt is, hogy újra elkezdte "magára venni" az ellenzék vezérének pozícióját.
A DK két európai parlamenti képviselője, Niedermüller Péter és Molnár Csaba azonnal megszavaz minden olyan in...
2018-10-26 15:51:45
Illegális bevándorlás - Spanyolország kitoloncolt 55 határsértőt Melillából
...
A tájékoztatás szerint a helyi ideiglenes befogadóközpontban nyilvántartásba vett 208, szubszaharai térségből származó illegális bevándorlóból 140 menedékjogért folyamodott, tízen egészségügyi ellátásra szorulnak, hárman pedig kiskorúak.
A kitoloncolásra a két ország között 1992-ben kötött egyezmény alapján van lehetőség, azzal a feltétellel, hogy előbb mérlegelik egyéni...
2018-10-22 16:32:55
Illegális bevándorlás - Bakondi: egyre több uniós ország akarja megállítani az illegális migrációt
...
Bakondi György az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában azt mondta, egy átlagos uniós állampolgár egyre kevésbé akar együtt élni a tömeges illegális bevándorlás negatív hatásaival, egyre kevésbé érvényesül a "willkommenskultur". Példaként említette Németországot, ahol a migránsok "túlreprezentáltak" a bűncselekmények elkövetése terén.
Hangsúlyozta: minden további, a...
2018-10-05 21:42:28
Fidesz: a magyar ellenzéki EP-képviselők már választottak és a bevándorláspárti oldalra álltak
...
Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója csütörtökön Budapesten újságíróknak azt mondta, az EP-választás közeledtével egyre élesedik a vita a bevándorlást pártoló és ellenző politikai erők között és a magyar ellenzéki EP-képviselők a bevándorláspárti oldalra álltak.
Mint mondta, nemcsak a Sargentini-jelentés megszavazásakor volt ez világos, hanem az elmúlt évben...
2018-10-04 23:31:44
Hidvéghi: Brüsszel több eszközzel is gyengítené a határvédelmet
... kedden Budapesten újságíróknak felidézte: az Európai Bizottság migrációügyi biztosa az ENSZ-ben arról beszélt, legalizálni és szervezni akarja a bizottság az Európába tartó gazdasági bevándorlást, és ezt a célt tűzte ki az ENSZ migrációs csomagja is.
Az Európai Parlament "szélsőségesen bevándorláspárti" állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottságában (a LIBE-bizottságba...
2018-10-02 12:41:31
Krónika 2. rész (napirendelőtt)
... híradásban előkerült a Migration Aid párttá alakulása, amely Éjjeli Őrség néven kívánja tevékenységét folytatni. Egyértelműen adóelkerülési célból jönne létre ez a tömörülés, hogy a bevándorlási különadót ne kelljen megfizetniük és a saját működésüket átláthatóvá tenniük. Kiemelte: sok más Soros-szervezettel együttműködik ez a szervezet, amelyek törvények felett állónak tartják ma...
2018-09-24 14:03:33
EP-választás - Bakondi: az illegális migráció lesz a fő kérdés
...
Bakondi György hozzátette: Európa a bevándorláspárti és a bevándorlás ellenesek két csoportjára osztható. A bevándorláspárti erők vezetésére Emmanuel Macron francia elnök be is jelentkezett - jegyezte meg a főtanácsadó, kiemelve: Magyarország a másik oldalon áll.
A főtanácsadó úgy látja: a választás közeledtével a liberális baloldali politika is felismerte, hogy a társad...
2018-09-23 21:17:32
Sargentini-jelentés - DK: határozati javaslatként tárgyalnák a dokumentumot
... menekültügyi törvényt is megváltoztatná, hogy ne lehessen menedékkérőket éheztetni a tranzitzónákban, ne lehessen kiskorú menekülteket őrizetbe venni, és csak akkor lehessen tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet hirdetni, ha valóban tömegesen érkeznek menekültek a határra - fogalmazott a képviselő.
Arató Gergely más témában feltett kérdésre azt mondta, hogy az Európai Bi...
2018-09-21 14:18:19
Ahmed H. pere - Jogerősen öt év börtönre ítélték a szír férfit
... tanácsvezető bíró az indoklás során azt mondta, az ügyben első fokon eljáró törvényszék a tényállást teljes egészében felderítette, döntését pedig példásan indokolta.
A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet kihirdetését követően, 2015. szeptember 16-án több száz migráns gyülekezett a Röszke-Horgos közúti határátkelőhely szerb oldalán. A Magyarország belépni akaró, kezdetbe...
2018-09-20 12:52:30
Költségvetési Tanács: a növekedés a kormányzati várakozásoknak megfelelően, 4,3 százalék körül lehet
... felhasználásának megelőlegezése. Továbbra is jelen vannak azok a veszélyt hordozó körülmények (olajár-emelkedés, Brexit-tárgyalások elhúzódása, protekcionista gazdaságpolitikák és a tömeges bevándorlásra visszavezethető feszültségek kezelésének következetlensége stb.), amelyek hatással lehetnek 2018-ban az ország gazdasági teljesítményére.
A 2,4 százalékos - az EU módszertana...
2018-09-18 19:54:51
1 2 3 ...................59 60 ..........89 90 .........118 119 120 
Címkék: Ahmed, Költségvetési Tanács, Hoppál Péter, Gyurcsány Ferenc, Niedermüller Péter, Molnár Csaba, Bakondi György, Hidvéghi Balázs, Európai Bizottság, Európai Parlament, Migration Aid, Éjjeli Őrség, Emmanuel Macron, Arató Gergely, Európai Bi, brüsszeli bevándorláspárti, illegális migrációt, magyar ellenzéki, bevándorláspárti oldalra, illegális migráció, szír férfit, kormányzati várakozásoknak, ellenzék vezérének, tájékoztatás szerint, helyi ideiglenes, átlagos uniós, tömeges illegális, bűncselekmények elkövetése, párt kommunikációs, bevándorlást pártoló, elmúlt évben, célt tűzte, bevándorlási különadót, saját működésüket, bevándorlás ellenesek, bevándorláspárti erők, másik oldalon, választás közeledtével, liberális baloldali, indoklás során, ügyben első, tényállást teljes, tömeges bevándorlás, veszélyt hordozó, tömeges bevándorlásra, ország gazdasági, bevándorláspárti, felhasználásának, tranzitzónákban, megszavazásakor, visszavezethető, válsághelyzetet, nyilvántartásba, bűncselekmények, teljesítményére,
© 2013 TVN.HU Kft.