Belépés
Koronavírus - Újabb vidéki városokban lehet mobiltelefonnal közlekedési jegyet vásárolni
... lépnek életbe - közölte a Kaposvári Közlekedési Zrt.
A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet idejére Kaposvár, Nyíregyháza és Miskolc is ingyenessé teszi a helyi tömegközlekedést az egészségügyi dolgozók számára.
Az egészségügyi intézkedések sorában a nagykanizsai és balassagyarmati önkormányzat levegőfertőtlenítő berendezésekkel segíti a városi kórházat...
2020-03-31 18:53:21
Koronavírus - Ukrajnában kötelező lesz a hazatérők elszigetelése, az orosz kormányfő kiterjesztené a korlátozás
... háztartási hulladék eltávolítása céljából hagyhatják el otthonaikat.
Az orosz főváros és környéke lakóit arra kötelezték, hogy az utcán, az üzletekben, - a taxik kivételével - a tömegközlekedési eszközökön és más nyilvános helyeken legalább másfél méteres távolságot tartsanak egymástól.
Vlagyimir Putyin elnök a március 28-tól április 5-i terjedő időszakra az egész ország...
2020-03-30 11:42:30
Koronavírus - ITM: helyi használatra maszkokat gyártanak a szakképző intézmények
... birtokában ezt otthoni körülmények között vállalni tudják, gyakorlatként maszkokat állíthatnak elő. A kezdeményezéshez gyakorlati oktatás keretén belül olyanok is csatlakozhatnak, akik a tömegközlekedés igénybevétele nélkül el tudnak jutni a tanműhelyekbe varrni.
Jelenleg 15 centrumban készülnek védőmaszkok szakoktatók, diákok és önkéntesek bevonásával, elsősorban otthon vag...
2020-03-30 08:51:25
Koronavírus - Moszkvában kötelező házi karantént rendeltek el
... háziállat-sétáltatás, illetve a háztartási hulladék eltávolítása céljából hagyhatják el.
Az orosz főváros lakóit arra kötelezik, hogy az utcán, az üzletekben, - a taxik kivételével - a tömegközlekedési eszközökön és más nyilvános helyeken legalább másfél méteres távolságot tartsanak egymástól.
"A következő napokban, műszaki és szervezeti intézkedések bevezetése esetén kü...
2020-03-29 21:32:53
Megjelent a kijárási korlátozásról szóló rendelet
... mértékűre korlátozni a szociális érintkezést, és a közös háztartásban élők kivételével mindenkitől lehetőség szerint legalább másfél méter távolságot tartani mindenhol, beleértve a tömegközlekedést is.

Az üzleteket érintő korlátozások betartása a helyiség üzemeltetőinek felelőssége.

A most hozott szabályokat a rendőrség ellenőrzi és szabálysértési bírsággal b...
2020-03-28 13:18:09
Koronavírus - Karácsony: a bevezetett korlátozások sok életet menthetnek meg
... be" - fogalmazott, majd arra kérte az embereket, hogy tartsák be az előírásokat.
A főpolgármester a járvány megfékezése szempontjából pozitív hírként számolt be arról, hogy a tömegközlekedést használók aránya a tizedére esett vissza. Ugyanakkor hozzátette, bizonyos járatokon még így is tömeg volt, ezért április elsején új menetrend lép életbe. A legfontosabb vonalakon csúcsid...
2020-03-27 19:13:29
Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás
... meg, hogy a téli és a nyári időszámítás egységes váltogatása helyett melyiket alkalmazzák véglegesen - olvasható a közleményben.
Az órák előreállítása miatt változik egyes tömegközlekedési eszközök menetrendje. A MÁV közlése szerint az eredetileg 2 és 3 óra között induló belföldi személyszállító vonatokat 3 órakor indítják el. Azok a belföldi vonatok, amelyek 2 óra előtt indu...
2020-03-27 17:12:09
KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSRÓL márc28-április 11
... élők
kivételével - a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint
legalább 1,5 méter távolságot tartani.
(2) Az (1) bekezdést a tömegközlekedés során is alkalmazni kell.
2. §
Vendéglátó üzletben - az ott foglalkoztatottak kivételével - tartózkodni tilos. Kivételt képez
az elvitelre alkalmas ételek kiad...
2020-03-27 14:58:31
Koronavírus - Megjelent a kijárási korlátozásról szóló rendelet
... mértékűre korlátozni a szociális érintkezést, és a közös háztartásban élők kivételével mindenkitől lehetőség szerint legalább másfél méter távolságot tartani mindenhol, beleértve a tömegközlekedést is.
Az üzleteket érintő korlátozások betartása a helyiség üzemeltetőinek felelőssége.
A most hozott szabályokat a rendőrség ellenőrzi és szabálysértési bírsággal büntetheti a...
2020-03-27 10:21:14
Koronavírus - Zelenszkij: Ukrajna pénteken lezárja határait a saját állampolgárai előtt is
... csak be az ukrán fővárosba. Egyelőre nincs hír arról, hogy a vonat a most hozott döntés után elindulhat-e majd Moszkvából Kijevbe.
Közben az ukrán kormány módosította a helyi tömegközlekedés használatára vonatkozó eddigi korlátozást. Az Ukrajinszka Pravda hírportál által ismertetett új rendelkezés szerint mostantól legfeljebb feleannyian szállhatnak fel a buszokra, villamosok...
2020-03-26 21:03:21
1 2 3 ..........................169 170 .............253 254 .............337 338 339 
Címkék: KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSRÓL, Kaposvári Közlekedési Zrt, Vlagyimir Putyin, Moszkvából Kijevbe, Ukrajinszka Pravda, hazatérők elszigetelése, orosz kormányfő, szakképző intézmények, kijárási korlátozásról, bevezetett korlátozások, nyári időszámítás, saját állampolgárai, helyi tömegközlekedést, egészségügyi dolgozók, egészségügyi intézkedések, városi kórházat, orosz főváros, taxik kivételével, tömegközlekedési eszközökön, március 28-tól, egész ország, kezdeményezéshez gyakorlati, tömegközlekedés igénybevétele, tanműhelyekbe varrni, háztartási hulladék, következő napokban, szociális érintkezést, közös háztartásban, üzleteket érintő, helyiség üzemeltetőinek, most hozott, rendőrség ellenőrzi, járvány megfékezése, tömegközlekedést használók, tizedére esett, legfontosabb vonalakon, órák előreállítása, belföldi vonatok, lehető legkisebb, másik embertől, tömegközlekedés során, elvitelre alkalmas, ukrán fővárosba, ukrán kormány, helyi tömegközlekedés, kezdeményezéshez, tömegközlekedést, tömegközlekedési,
© 2013 TVN.HU Kft.