Belépés
Koronavírus - Johnson: Nagy-Britannia ellenőrzése alá vonta a járványhelyzetet
... jár. Hozzátette: a brit kormány tanulmányozza a maszkviselés betartatásának lehetséges eszközeit, és a következő napokban többet mond majd erről.
Nagy-Britanniában jelenleg a tömegközlekedési eszközökön kötelező a szájmaszk viselése, máshol nem.
Hétfőn a járvány terjedésének megfékezését célzó korlátozások újabb lépéseként kinyithattak Angliában a szépség-, a manikűr- és...
2020-07-13 17:42:31
Koronavírus - Horvátországba korlátozás nélkül utazhatnak a magyarok
... gócpontnak Zágráb és Szlavónia számít, a tengerparton ugyanakkor csupán elenyésző számú fertőzést regisztráltak.
Az adriai államban hétfőtől kötelező a szájmaszk viselése a tömegközlekedési eszközökön és az üzletekben. Nem kötelező viszont a viselése a vendéglátóhelyeken, a strandokon, a szálláshelyeken, illetve a szabadidős tevékenységek során - jelezte a képviseletvezető.|...
2020-07-13 13:21:29
Koronavírus - Új rekordot döntött a fertőzöttek száma Horvátországban
... határon. A gyorsabb határátlépés érdekében az adatlap előre kitölthető az Enter Croatia honlapon.
Hétfőtől kötelező lesz a szájmaszk viselése is az egészségügyi intézményekben, a tömegközlekedési eszközökön és az üzletekben. A vendéglátóhelyeken csak a személyzetnek kötelező a védőfelszerelés viselése.
A szomszédos Szlovéniában a kabinet által közzétett legfrissebb adat...
2020-07-11 17:13:06
Tíz fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... járványügyi készültség fenntartására és néhány alapvető védelmi intézkedésre továbbra is szükség van.

A maszk viselése továbbra is kötelező az üzletekben, illetve a tömegközlekedési eszközökön. A maszkot helyettesítheti a szájat és az orrot eltakaró sál, vagy kendő is. A 65 év felettiek külön délelőtti vásárlási sávja megszűnt.

Az Országgyűlés pénteken fogadt...
2020-07-09 10:55:28
Koronavírus - Meghalt két beteg, tízzel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
... így a járványügyi készültség fenntartására és néhány alapvető védelmi intézkedésre továbbra is szükség van.
A maszk viselése továbbra is kötelező az üzletekben, illetve a tömegközlekedési eszközökön. A maszkot helyettesítheti a szájat és az orrot eltakaró sál vagy kendő is.
Az Országgyűlés pénteken fogadta el a jövő évi központi költségvetést, amely biztosítja a járvány ...
2020-07-09 09:51:08
Öt fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... járványügyi készültség fenntartására és néhány alapvető védelmi intézkedésre továbbra is szükség van.

A maszk viselése továbbra is kötelező az üzletekben, illetve a tömegközlekedési eszközökön. A maszkot helyettesítheti a szájat és az orrot eltakaró sál, vagy kendő is. A 65 év felettiek külön délelőtti vásárlási sávja megszűnt.

Az Országgyűlés múlt hét péntek...
2020-07-08 20:52:03
Négy ember ellen eljárást indult, amiért agyhalottra vertek egy buszsofőrt Franciaországban
... autóbuszmegállójában. Philippe Monguillot a gyanúsítottak egyikének jegyét akarta volna ellenőrizni, a másik három férfit pedig arra kérte, hogy vegyék fel a koronavírus-járvány miatt a tömegközlekedési eszközökön kötelező szájmaszkot.
"Sértegetések, majd lökdösődés következett. A sofőrt lerángatták a buszról. Két gyanúsított megrugdosta, és ököllel ütéseket mért a felsőtesté...
2020-07-08 18:12:51
Koronavírus - Öttel emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon
... így a járványügyi készültség fenntartására és néhány alapvető védelmi intézkedésre továbbra is szükség van.
A maszk viselése továbbra is kötelező az üzletekben, illetve a tömegközlekedési eszközökön. A maszkot helyettesítheti a szájat és az orrot eltakaró sál vagy kendő is. A 65 év felettiek külön délelőtti vásárlási sávja megszűnt.
Az Országgyűlés múlt hét pénteken foga...
2020-07-08 08:31:03
Koronavírus - Tizenhattal nőtt az igazolt fertőzöttek száma Magyarországon
... a járványügyi készültség fenntartására és néhány alapvető védelmi intézkedésre továbbra is szükség van. A maszk, sál vagy kendő viselése továbbra is kötelező az üzletekben és a tömegközlekedési eszközökön. A 65 év felettiek külön délelőtti vásárlási sávja megszűnt.
A parlament pénteken döntött a jövő évi költségvetésről, amely biztosítja a járvány elleni további egészségügyi ...
2020-07-07 09:31:21
Koronavírus - Hattal nőtt az igazolt fertőzöttek száma Magyarországon
... a járványügyi készültség fenntartására és néhány alapvető védelmi intézkedésre továbbra is szükség van. A maszk, sál vagy kendő viselése továbbra is kötelező az üzletekben és a tömegközlekedési eszközökön.
A parlament pénteken döntött a jövő évi költségvetésről, amely biztosítja a járvány elleni további egészségügyi és gazdaságvédelmi intézkedésekhez szükséges pénzügyi alapok...
2020-07-06 09:31:01
1 2 3 ...14 15 ..22 23 .28 29 30 
Címkék: Enter Croatia, Philippe Monguillot, fertőzöttek száma, beazonosított fertőzöttek, buszsofőrt Franciaországban, igazolt fertőzöttek, brit kormány, maszkviselés betartatásának, következő napokban, tömegközlekedési eszközökön, szájmaszk viselése, járvány terjedésének, tengerparton ugyanakkor, adriai államban, szabadidős tevékenységek, gyorsabb határátlépés, adatlap előre, egészségügyi intézményekben, személyzetnek kötelező, védőfelszerelés viselése, szomszédos Szlovéniában, kabinet által, maszk viselése, maszkot helyettesítheti, orrot eltakaró, járványügyi készültség, gyanúsítottak egyikének, másik három, sofőrt lerángatták, parlament pénteken, járvány elleni, tömegközlekedési, franciaországban, képviseletvezető, járványhelyzetet, költségvetésről, horvátországban, helyettesítheti, védőfelszerelés, intézkedésekhez, gazdaságvédelmi, szálláshelyeken, magyarországon, horvátországba, intézményekben, betartatásának, költségvetést, fenntartására, gyanúsítottak, regisztráltak, személyzetnek, tevékenységek,
© 2013 TVN.HU Kft.