Belépés
Bőnyi rendőrgyilkosság - Tényleges életfogytiglant kért az ügyész
... voltak.
Az ügyész viszont állította: minden lövésnek megtalálták a nyomait, megállapították a lövések irányait, az állítólagos eltűnt lövedéket nem lőtte ki senki, legfeljebb számolási hiba történhetett, amikor betárazták, vagy később, amikor kitárazták és leadták a fegyvereket.
A védelem kifogásolta azt is, hogy a törvényszék elutasította több bizonyítási indítványukat,...
2019-06-20 22:02:42
Egyre több helyi politikust ér támadás Németországban
... hét végén fogták el. Az ügyet hétfőn magához vonta a szövetségi legfőbb ügyészség, arra hivatkozva, hogy a nyomozás első megállapításai alapján szélsőjobboldali politikai merénylet történhetett.
Szerdai lapértesülések szerint a nyomozás újabb megállapításai alapján meglehet, hogy a gyanúsított nem egyedül, hanem bűnszervezetben követte el a gyilkosságot.
Walter Lübckét, ...
2019-06-19 19:35:32
Kockakővel ütötték agyon az Állatkert görög teknősét
... munkatársak csütörtök délelőtt megnézték a térfigyelő kamerák felvételeit, amelyen az elkövető és a vele együtt lévő személy is jól látható. A felvételek alapján feltételezhetően az történhetett, hogy az elkövető a kerítésen áthajolva kivette az állatot a kifutóból, aki azonban alighanem a kezébe piszkíthatott, ami nem ritka a teknősöknél ilyen esetben. Ezután az elkövető keresett...
2019-06-14 07:07:49
A 30. évfordulóra: az én 1956-om
... - tizenéves kölyökharcosokat ítéltek több évi börtönbüntetésre, majd életfogytig tartó rendőri felügyeletre! Ilyenek voltak Egei Attila és Bóna Rezső (Rudi) is... Hogyan is történhetett mindez meg?
Ismét visszatérnék az 1989-es Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának ülésein készült jegyzőkönyvekhez. Olvassuk csak miként beszél az MSZMP KB 1989.02.10-1...
2019-06-13 16:09:37
Dunai hajóbaleset - Hajómérnök: nem szigorítani, hanem betartani kell a hajózási szabályokat
... azokat, hiszen úgy vannak kitéve, hogy ha víz alá kerül a hajó, maguktól a víz felszínére bukkannak és beléjük lehet kapaszkodni.
A hajómérnök úgy vélekedett, hogy emberi hiba miatt történhetett a baleset, de részletes vizsgálatnak kell kiderítenie, ki és hol hibázott.
Ifjabb Adamkó Péter barlangi búvár arról beszélt, hogy az ipari búvárok kemény fizikai munkát végeznek,...
2019-05-30 21:13:08
Szentlélek
...,,Pontosan azért, mert a Lélek Úr és az élet adója, általa történhetett meg a testet öltés titka."

-A. W. Tozer-...
2019-05-25 16:02:32
Húsvét 2. hét szerda 05.01
... őrök is ott álltak az ajtók előtt, de mikor benyitottunk, odabent senkit sem találtunk."
A templomőrség parancsnoka és a főpapok a hír hallatára nem tudták elképzelni, mi történhetett. Egyszer csak beállított valaki, és hírül hozta: ,,Azok a férfiak, akiket a börtönbe vetettetek, a templomban vannak, és tanítják a népet."
Ekkor a parancsnok szolgáival eg...
2019-05-01 12:58:06
Élet
...,,Mi, emberek, életünk Isten teremtette szövetének csak tökéletlen visszáját látjuk. Azt hiszem, egyszer majd felfedezzük, hogy életünk és családunk élete éppen attól lett szép, és semmivel össze nem hasonlítható, amire azt mondjuk 'végzetes, a legfélelmetesebb dolog, ami csak történhetett velünk'."

-Judy Squier-...
2019-04-24 20:57:53
Nyomoz a rendőrség a mozsgói szociális otthonban történt bántalmazás ügyében
... az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára április 17-én újságíróknak arról beszélt, hogy súlyos bántalmazás történhetett a mozsgói otthonban. Kijelentését arra alapozta, hogy eljutott hozzá három videofelvétel, amelyen jól látszik, hogy az intézmény két dolgozója bántalmazza az ellátottakat.
Az államtit...
2019-04-24 20:46:35
Hillary Clinton szerint Trumpot perbe kellett volna fogni az igazságszolgáltatás akadályozásáért
... megpróbált ellenségeskedést szítani az amerikaiak között, akkor ez valóban szörnyű dolog. De szerintem a vizsg...
2019-04-24 07:03:59
1 2 3 ..................223 224 .........334 335 .........445 446 447 
Címkék: Hillary Clinton, Walter Lübckét, Egei Attila, Bóna Rezső, Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának, MSZMP KB, Ifjabb Adamkó Péter, Lélek Úr, Emberi Erőforrások Minisztériumának, hajózási szabályokat, mozsgói szociális, ügyész viszont, lövések irányait, állítólagos eltűnt, védelem kifogásolta, törvényszék elutasította, ügyet hétfőn, szövetségi legfőbb, nyomozás első, nyomozás újabb, térfigyelő kamerák, vele együtt, felvételek alapján, kerítésen áthajolva, kezébe piszkíthatott, teknősöknél ilyen, elkövető keresett, 1989-es Magyar, ipari búvárok, élet adója, testet öltés, ajtók előtt, templomőrség parancsnoka, börtönbe vetettetek, templomban vannak, parancsnok szolgáival, legfélelmetesebb dolog, mozsgói otthonban, amerikaiak között, szélsőjobboldali, rendőrgyilkosság, kölyökharcosokat, börtönbüntetésre, jegyzőkönyvekhez, minisztériumának, legfélelmetesebb, ellenségeskedést, feltételezhetően, életfogytiglant, megállapították, akadályozásáért, bűnszervezetben, felzárkózásért, németországban,
© 2013 TVN.HU Kft.