Belépés
Spurgeon - Január 26
..."Örömre derülnek, kik rátekintenek, nem pirul az arcuk." Zsolt 34,6

Egy barátom jött hozzánk látogatóba. Hirtelen elsápadt. Kérdésünkre, hogy mi baja van, azt válaszolta: "Elvesztettem a pénztárcámat, és benne volt az összes pénzem." Miközben leírta egy papírra a csekkek, váltók, bankjegyek és érmék értékét, kiszámította az összeget az utolsó fillérig.
Mondtuk neki,...
2022-01-26 21:46:15
Nem véletlen, ha nem indul be, ha nem arra visz, ha nem ...
Nem véletlen, ha nem indul be, ha nem arra visz, ha nem akkor történik meg, ha nem keres, ha nincs egyetértés, ha máshogy alakul, ha mást tanít.
Épp azt tanuljuk, hogy higgyünk egy nálunknál magasabb isteni rendezőelvben, ha úgy tetszik, isteni tervben, ami oda vezet bennünket, ahol lennünk kell, és nem oda, ahol lenni akarunk.
Sok idő, sok tanítás, sok tapasztalat, mire...
2022-01-26 08:59:22
Karácsonyi filmek: Apollo 24 - A karácsonyi küldetés
... szól a film?
Max már nagyon várta a karácsonyt, ám mivel édesapja nem tudja vele
tölteni az ünnepeket, az egész szünidő dögunalmasnak ígérkezik.
Egy nap azonban olyan történik, ami mind közül a legkülönbbé
varázsolja a téli szünetet: egy jávorszarvas zuhan át a tetőn.
Ha ez még nem lenne elég izgalmas, hamarjában kiderül, hogy a szarvas beszélni is tud...
2022-01-23 11:45:41
Wass Albert: Mikor mégis egyedül vagy
... tökéletesedés felé.
Testvéred a világ. Öcséd a nyúl, húgod a margaréta. A fejlődés nagy láncolata összefűz mindenekkel. Néha megpróbálsz ember-ésszel leszakadni erről a láncról, de csak annyi történik, hogy letérsz nyílegyenes útról, eltévedsz, hátra maradsz.
De ha meglátod és megérted a láncszemek törvényét, akkor megérted azt is, hogy soha sem vagy egyedül. Legkevésbé ...
2022-01-23 10:40:02
Az izomgörcs gyors és hatékony megszüntetése
... fogyasztása szintén segíthet az izomgörcsök kialakulása ellen. Az elektrolitokat tartalmazó italok kalciumot, káliumot és magnéziumot tartalmaznak, így azoknak az ásványi anyagoknak a pótlása történik meg, amelyek hiánya szintén okolható az izomgörcsök kialakulásáért.

Egyes tápanyagok hiánya is hozzájárulhat ehhez a kellemetlen problémához. A B-vitaminok segíthetnek eny...
2022-01-22 22:23:33
Elég lenne csak egy parányi hit, egy érzés, vagy gondolat,
... kifordítani a világot a sarkaiból, átrajzolni és átfesteni az Életet. Olyanra, ahogy neked a legszebb. Ez a gyönyörű a holnapban. Alakítható. És ha ezt megérted, rájössz majd, bizony nem minden történik úgy, ahogy szeretnénk. Úgy alakul majd az Élet, ahogyan lennie kell. De benne lesz minden könnyed, minden hited, reményed és bátorságod, ettől lesz csodaszép. És ha ebben a percben...
2022-01-21 09:37:52
Neurológiai okai is lehetnek a test remegésének
... kimerültség, illetve bizonyos testhelyzetek is kiváltó okai lehetnek a problémának.

A remegés két nagy csoportra osztható. Az egyikbe azok tartoznak, amikor nyugalmi állapotban történik a remegés. A másik csoport tagjainál pedig akkor alakul ki, illetve fokozódik ez a probléma, amikor az izmok önkéntelenül megrándulnak valamilyen testhelyzetben vagy szituációban.
|...
2022-01-20 22:31:00
Spurgeon - Január 15
... valakiből kiűzte Isten a Sátánt, a megszabadított ember kisepri a házát, megtisztítja magát a piszoktól, aminek korábban szállást adott. - ...
2022-01-17 07:27:41
négy szabály
... megfelelő ember." Senki sem jön véletlenül az életünkbe, a körülöttünk lévő emberek, akik velünk érintkeznek, hogy találkozunk, okkal vannak ott.

A második azt mondja: " Ami velünk történik, annak pontosan meg kell történnie." Semmi, abszolút nincs abban ami az életünkben történik, nem történhetett volna másképp. Még a legjelentéktelenebb részlet is. Nincs az: " Ha másk...
2022-01-16 12:34:50
Alvási módok
... engedünk a gyomorsav áramlásának a nyelőcsőbe, amely a legfőbb okozója a savas refluxnak, vagy köznapi nyelven gyomorégésként ismert jelenségnek. Ha a bal oldalunkon alszunk mindez nem történik meg a gyomor anatómiája miatt, így ha éjszaka gyakran kelnénk fel gyomorégésre, mindenképpen érdemes kipróbálnunk, hogy másik oldalunkon alszunk.

4. Anatómiailag kényelmesebb...
2022-01-15 06:23:25
1 2 3 ............2583 2584 .......3875 3876 ......5166 5167 5168 
Címkék: Wass Albert, karácsonyi küldetés, izomgörcs gyors, test remegésének, barátom jött, összes pénzem, utolsó fillérig, nálunknál magasabb, egész szünidő, téli szünetet, jávorszarvas zuhan, szarvas beszélni, fejlődés nagy, láncszemek törvényét, izomgörcsök kialakulása, elektrolitokat tartalmazó, ásványi anyagoknak, pótlása történik, izomgörcsök kialakulásáért, kellemetlen problémához, egyikbe azok, másik csoport, izmok önkéntelenül, megszabadított ember, körülöttünk lévő, életünkben történik, gyomorsav áramlásának, legfőbb okozója, savas refluxnak, gyomor anatómiája, gyomorégésként, testhelyzetben, megszabadított, elektrolitokat, kialakulásáért, rendezőelvben, megszüntetése, hozzájárulhat, dögunalmasnak, testhelyzetek, tökéletesedés, megrándulnak, önkéntelenül, kipróbálnunk, történhetett, pénztárcámat, tartalmaznak, elvesztettem, anatómiailag, kiszámította, gyomorégésre, mindenképpen, megtisztítja, rátekintenek, kényelmesebb, jávorszarvas, szituációban, legkülönbbé, kérdésünkre, érintkeznek, körülöttünk, problémának,
© 2013 TVN.HU Kft.