Belépés
Óriási robbanás történt Bejrútban, több ezer sérült.
... már több tucat halottja van.
Az M1 Híradónak Skype-on nyilatkozó Németh Ágoston elmondta: a kikötővel szomszédos városrészben lakik menyasszonyával, mintegy 300-400 méterre a történtektől. A lakásuk teraszáról nézte végig ahogy 17 óra 40 perckor lángba borult a kikötőben egy épület.
Először puskaropogás szerű hangot hallott, majd 18 óra után volt a második, az igazán hat...
2020-08-05 13:05:18
A Grammy-jelölések körüli szabálytalanságokról beszélt az amerikai lemezakadémia felfüggesztett elnöke
... csatorna This Morning című műsorában adott.
"Ha te képviselsz egy művészt, akkor anyagilag jól jársz, ha Grammy-díjra jelölik" - magyarázta Dugan. Ugyanakkor elmondta, hogy a történtektől függetlenül meg fogja nézni a vasárnapi díjátadó gálát. Mint fogalmazott: "nagyon keményen dolgoztam ezen a show-n és szeretem a művészeket, akik színpadra lépnek".
Az interjúkat követő...
2020-01-24 12:32:07
Női kézilabda NB I - Elnézést kért rasszista szurkolói miatt a DVSC
... elnézést kérünk Gnonsiane Niomblától, a Siófok csapatától és minden sportbaráttól a klubunk, a csapat és a szurkolótábor nevében! Kinyilvánítjuk, hogy sportszervezetünk elhatárolódik a történtektől, határozottan elítéli azt, mint ahogyan minden kirekesztő, sértő megnyilvánulást. Kifejezzük továbbá, hogy mennyire nagyra becsüljük, elismerjük Gnonsiane Niombla teljesítményét és ered...
2020-01-16 17:12:10
Krónika 2. rész (napirend előtt: albérletárak, Borkai, WTO, családpolitika)
... fűződik "az évszázad korrupciós ügye", a 4-es metró építése. Önök voltak azok, akik be is ismerték, hogy hazudtak - emlékeztetett.
Elmondta, a miniszterelnök elhatárolódott a történtektől. "Az az ember ma nem tagja a Fidesz-KNDP-nek" - hangsúlyozta Borkai Zsolttal kapcsolatban. Közölte, részükről ez az ügy le van zárva: "a fal egyik oldalán vagyunk mi, a másik oldalán pedig a...
2019-10-22 11:41:15
El Mundo: fegyverarzenált talált Észak-Korea madridi nagykövetségén a spanyol rendőrség
... ballisztikusrakéta-kísérletei miatt.
A nagykövetség megbízott vezetője szerint támadói dél-koreaiak voltak. Az ázsiai ország nagykövetsége az El Mundo megkeresésére közleményben határolódott el a történtektől.
Az El País úgy tudja: az elmenekült támadók közül a spanyol hírszerzés (CNI) többeket azonosított, és legalább ketten kapcsolatba hozhatók a CIA-val.
Az amer...
2019-03-14 15:01:43
A British Airways több százezer utasának banki adatait lophatták el hackerek
... részesül, és a British Airways kifizeti ügyfelei banki adósminőség-vizsgálati költségeit is.
A légitársaság közölte azt is, hogy minden utasa, akinek érvényes foglalása van, a történtektől függetlenül gond nélkül be tud jelentkezni járatára.
A BA az ügyben rendőrségi feljelentést tett. A közlemény nem utal arra, hogy a hackertámadásnak vannak-e gyanúsítottjai.
Alex ...
2018-09-07 11:03:04
Brit radikális szervezet muszlimellenes videóit oszotta meg Trump a Twitteren
... került a ház napirendjére.
A brit muszlim közösség legnagyobb érdekképviseleti szervezete, a Brit Muszlim Tanács is felszólította a brit kormányt arra, hogy határolódjon el a történtektől.
A szervezet szóvivője szerint ez az eddigi legegyértelműbb megnyilvánulása annak, hogy az amerikai elnök "támogatja a szélsőjobboldalt és annak elvetemült muszlimellenes propagandáját"...
2017-11-29 15:13:15
MSZP: a Fidesz leváltható 2018-ban
... leadni, megelőzve Nyakó István MSZP-s képviselőt. A szocialisták szerin...
2017-02-23 12:51:43
eNet: csaknem egymillióan késve kapták meg karácsonyi online rendelésüket
... helyzetben inkább egy másik webáruháztól rendel, 10 százalékuk pedig azt mondta, máskor biztosan nem rendel a késéssel teljesítő webáruháztól. Az érintettek kétharmada ugyanakkor jelezte: a történtektől függetlenül máskor is fog az adott webáruháztól rendelni, további 7 százalék pedig nem foglalt állást.
A reprezentatív felmérés 993 internetező bevonásával, 2017 január 5. és ...
2017-01-17 12:42:02
Női kézilabda NB I - Kovács Péter helyett Dévényi János vezeti a Kisvárdát
...
"Erre az egy mérkőzésre szól a megbízatásom. Az volt a legfontosabb feladat a rendelkezésünkre álló néhány edzésen, hogy függetlenítsük magunkat a történtektől" - mondta Dévényi a klub honlapján. "Egyetlen cél lebeg a szemünk előtt, hogy minél jobb eredményt érjünk el a Vác ellen, amely komoly játékerőt képvisel, és a bajnoki dobogóra vágyik."
Az elmúlt évszázad legjobb ...
2016-11-11 10:41:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: British Airways, Kovács Péter, Dévényi János, Híradónak Skype-on, Németh Ágoston, This Morning, Gnonsiane Niomblától, Gnonsiane Niombla, Borkai Zsolttal, Brit Muszlim Tanács, Nyakó István MSZP-s, amerikai lemezakadémia, spanyol rendőrség, kikötővel szomszédos, lakásuk teraszáról, történtektől függetlenül, vasárnapi díjátadó, interjúkat követő, szurkolótábor nevében, évszázad korrupciós, 4-es metró, miniszterelnök elhatárolódott, másik oldalán, nagykövetség megbízott, ázsiai ország, elmenekült támadók, spanyol hírszerzés, légitársaság közölte, ügyben rendőrségi, hackertámadásnak vannak-e, brit muszlim, brit kormányt, szervezet szóvivője, eddigi legegyértelműbb, amerikai elnök, szocialisták szerin, másik webáruháztól, késéssel teljesítő, érintettek kétharmada, adott webáruháztól, reprezentatív felmérés, legfontosabb feladat, rendelkezésünkre álló, klub honlapján, szemünk előtt, bajnoki dobogóra, elmúlt évszázad, rendelkezésünkre, hackertámadásnak, szélsőjobboldalt, érdekképviseleti, megnyilvánulása,
© 2013 TVN.HU Kft.