Belépés
Alapjogokért Központ: ellenzéki képviselők visszaélhettek pozíciójukkal
... akciójáról van szó".
Az igazgató szerint az országgyűlési képviselői státusz senkit "sem jogosít fel bűncselekmények elkövetésére", sőt, a képviselői mandátum elengedhetetlen feltétele a törvények betartására és betartatására vonatkozó eskü letétele. Hozzátette: az országgyűlési képviselők megbízatásuk teljesítésével összefüggésben valóban beléphetnek közintézmények területé...
2018-12-17 15:01:57
Gyurcsány: a rendszer megbuktatása a cél
... megtorpanni, mert a parlamenti és a parlamenten kívüli ellenzék közös fellépése sikerre vezethet - jelentette ki Gyurcsány Ferenc. Hozzátette: a rendszer megbuktatása a cél, hogy új szabályok, új törvények alapján, "tisztességes választásokon" olyan parlament jöjjön létre, "amely valójában tükrözi a népakaratot".
Az ellenzék folytatja a tüntetéssorozatot, hétfő este hat órátó...
2018-12-17 12:31:31
Szép napot mindenkinek!
... alávetni magunkat egy olyan kormány uralmának, amelynek célja a totális diktatúra, azontúl saját meggazdagodása, minden körülmények között.
Nem vagyunk hajlandóak egy olyan ország törvényeit betartani, mely országnak vezetői a törvények felett állva nem gyakorolják ezen törvényeket.
Nem vagyok hajlandó betartani egy olyan rendszer törvényeit, amely csak kötelességeket tá...
2018-12-17 10:07:20
Istent keresve . . .
... választ kaphatunk , Isten
megteremtette a Földet , majd benépesítette
velünk emberekkel . Bízva abban , hogy
engedelmes , hű követői leszünk , betartjuk
mindenkor a törvényeit és ezáltal boldognak
fogjuk érezni magunkat Sajnos az ördög
tanácsára engedetlenné váltunk / gondoljunk
csak Ádámra és Évára / Isten türelme kitartó ,
de félő , ho...
2018-12-17 09:10:08
Üzenet haza
Wass Albert:


Üzenem az otthoni hegyeknek:
a csillagok járása változó.
És törvényei vannak a szeleknek,
esőnek, hónak, fellegeknek
és nincsen ború, örökkévaló.
A víz szalad, a kő marad,
a kő marad.

Üzenem a földnek: csak teremjen,
ha sáska rágja is le a vetést.
Ha vakond túrja is a gyökeret.
A világ fölött ...
2018-12-17 07:57:26
Kárpátalja megyei tanács: az ukrán állam őrizze meg a nemzetiségek közötti egyetértést és békét
... második állampolgárság felvételével veszélyt jelentenek az ukrán államra, valamint a társadalomra, és nemzetbiztonsági bűncselekményt követtek el. A tanács szerint bár az alkotmány és a törvények tiltják a személyes adatok nyilvánosságra hozását az érintett állampolgárok beleegyezése nélkül, az ukrán rendvédelmi szervek egyáltalán nem reagáltak a jelzett törvénysértésre.
A ta...
2018-12-14 19:34:30
Pedro Almodóvar legújabb filmjét március végén mutatják be Spanyolországban
... Pedro Almodóvar. A Fájdalom és dicsőség a nyolcadik közös filmjük.
Almodóvar szerint új filmje egy trilógia utolsó da...
2018-12-14 17:26:49
A koszovói parlament döntött a biztonsági erők hadsereggé alakításáról
... és a nemzetközi hadműveletekben való részvétel. Leszögezik azt is, hogy a koszovói biztonsági erők egy többnemzetiségű professzionális és fegyveres katonai erő, amely az alkotmánnyal és törvényes megbízatásával összhangban belföldön és külföldön is szolgálhat.
Ramush Haradinaj kormányfő a közösségi médiában történelminek nevezte a voksolást. Mint fogalmazott: a hadsereget nem...
2018-12-14 12:02:43
2. adventi hét péntek 12.14
... megújulásra, akkor az évek múlásával minden bizonnyal erősödik bennünk a meggyőződés, hogy a hit szerinti élet gyümölcse a békesség, az öröm, az elfogadás. És lassanként felismerjük, hogy Isten törvényei nem azért vannak, hogy legyen mit elutasítanunk. A tízparancsolat és az Egyház parancsai nem receptkönyv, hogy tudjuk, mit kell megszegni, hogyan követhetünk el bűnt. Az isteni tö...
2018-12-14 08:13:48
Pintér: a demokráciát rendbontók zavarták meg
...
A miniszter kiemelte: nem lehet a demokrácia része az a tüntetés, amelyen durván megsértik a törvényeket, és amelynek biztosítása során kilenc rendőr szenved sérülést.
A Belügyminisztérium az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: Pintér Sándor operatív értekezleten értékelte az V. kerületi Kossuth téri be nem jelentett demonstráció tapasztalatait.
A miniszter...
2018-12-13 21:32:58
1 2 3 .................1763 1764 .........2645 2646 .........3525 3526 3527 
Címkék: Alapjogokért Központ, Pedro Almodóvar, Gyurcsány Ferenc, Wass Albert, Ramush Haradinaj, Pintér Sándor, rendszer megbuktatása, ukrán állam, nemzetiségek közötti, koszovói parlament, biztonsági erők, demokráciát rendbontók, igazgató szerint, országgyűlési képviselői, képviselői mandátum, törvények betartására, országgyűlési képviselők, parlamenten kívüli, ellenzék folytatja, olyan kormány, totális diktatúra, olyan ország, törvények felett, olyan rendszer, otthoni hegyeknek, csillagok járása, világ fölött, ukrán államra, tanács szerint, törvények tiltják, személyes adatok, érintett állampolgárok, ukrán rendvédelmi, jelzett törvénysértésre, nyolcadik közös, trilógia utolsó, nemzetközi hadműveletekben, koszovói biztonsági, többnemzetiségű professzionális, közösségi médiában, évek múlásával, miniszter kiemelte, demokrácia része, nemzetbiztonsági, spanyolországban, törvénysértésre, bűncselekmények, professzionális, többnemzetiségű, elengedhetetlen, hadműveletekben, meggazdagodása, közintézmények,
© 2013 TVN.HU Kft.