Belépés
Sikertelen volt az amerikai szenátus kísérlete az iráni határozat elnöki vétójának megkerülésére
... c...
2020-05-08 07:04:10
Trump megvétózta az Irán elleni katonai akciók korlátozásáról szóló kongresszusi határozatot
... megelőzze ellenségeink cselekedeteit és gyorsan, határozottan reagáljon rájuk". Hozzáfűzte, hogy ő éppen ennek megfelelően cselekedett, s a Kászim Szulejmáni elleni akció az amerikai törvényekkel teljes összhangban volt.
Tim Kaine demokrata párti szenátor közleményben reagált az elnöki vétóra. Mint fogalmazott: a határozattervezet segített volna elkerülni egy szükségtelen há...
2020-05-07 07:04:56
Koronavírus - A román parlament jóváhagyta a rendkívüli állapot meghosszabbításáról szóló rendeletet
... beszámoljon a parlamentnek, milyen intézkedéseket hozott vagy készített elő a koronavírus-járvány megfékezése érdekében.
A parlamenti határozat szerint a rendkívüli állapot idején csak törvényekkel vagy törvényerejű jogszabályokkal, és kizárólag a járvány megfékezése érdekében lehet a polgárok alkotmányos szabadságjogait korlátozó intézkedéseket hozni.
A képviselők és sz...
2020-04-16 18:53:19
3. nagyböjti hét péntek 03.20
... Istenem!.

Elmélkedés
Jézus korában nem volt egyszerű kiigazodni a rengeteg vallási parancs között. A mai evangéliumban egy olyan személyről hallunk, aki szeretett volna tisztán látni a törvényekkel kapcsolatban. Vélhetően nem csak azért fordul Jézushoz, hogy kérdésére elméleti választ kapjon, hanem szándékában állt eszerint rendezni életét. Nem csupán tudásra, isme...
2020-03-20 13:43:24
A cigányság úgy tudja: a magyarok is ingyen jutnak lakáshoz
A MAGYARORSZÁGI CIGÁNYSÁG ÚGY TUDJA, HOGY A MAGYAROK IS KIUTALÁSSAL=ingyen JUTHATTAK LAKÁSOKHOZ 1990 ELŐTT ÉS UTÁN!

EZ ÓRIÁSI TÉVHIT, MERT az 1960-as évek végére a MAGYAROKNAK MÁR NEM JUTOTT - az 1945 UTÁN A POLGÁRSÁGTÓL ELRABLOTT - úgynevezett ,,TÁRSADALMI TULAJDONBA" VETT TANÁCSI BÉRLAKÁSOKBÓL!

Az történt, hogy mire az 1945 után születet...
2020-02-06 12:56:43
Varju László rabosítása ellen tiltakozott az ellenzék
... szólásszabadságért.
A szocialista Bangóné Borbély Ildikó a rabosításra utalva azt mondta, hogy a többi ellenzéki képviselő keze még nem tintás, de bármikor az lehet. A Fidesz-KDNP törvényekkel szűkíti az ellenzéki politikusok jogait, de a magyar jog mindenkire vonatkozik, a kormánypártiakra is - fogalmazott.
Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt elnöke leszögezte, bármilye...
2020-01-27 17:31:51
Krónika 10. rész (azonnali kérdések)
... és továbbra is cél, hogy az állami és magánellátás teljesen elkülönüljön.
Gurmai Zita azt mondta, a javaslat pontatlanul fogalmaz és nincs összehangolva az egészségügyi tárgyú törvényekkel, ez a hanyagság pedig szerinte nem véletlen. Pontosítani kell, hogy a háziorvos mikor küldhet beteget fizetős kórházba.
Rétvári Bence szerint erre a szocialisták törekedtek, és arra ké...
2019-11-04 21:12:04
A gyűlöletbeszéd megfékezését sürgeti a német kormánytól a Zsidó Világkongresszus
...
Ronald S. Lauder, a WJC elnöke hangsúlyozta: elvárja Németországtól, hogy megfelelő törvényekkel gátat vet a gyűlöletbeszédnek. Hozzátette, hogy elítéli az utóbbi időszakban német földön tartott szélsőjobboldali felvonulásokat, és hibának tartja, hogy a berlini hatóságok szabadlábra helyeztek egy férfit, aki késsel felfegyverkezve próbált bejutni egy fővárosi zsinagógába....
2019-10-29 21:05:33
Krónika 7. rész (közlekedési egyezmény)
... egyezmény ismételt kihirdetése, így lehetővé válik a nemzetközi vezetői engedélyek kiállítása a genfi egyezmény alapján - mondta.
Fidesz: a szocializmusból származó rendeleteket törvényekkel kell helyettesíteni
Zsigmond Barna Pál (Fidesz) közölte: a rendszerváltozás előtt az Országgyűlést csaknem teljesen megfosztották jogalkotói szerepétől, így a nemzetközi szerződések ...
2019-10-22 15:32:15
Itt ez a cikk: Nemzeti irányultság dönt
... több-mint egy millás javadalmazásért! Miközben, a kis mai SZEGÉNYEK potenciális VESZTES ÁLDOZATAI lesznek továbbra is ennek a MEGOSZTOTTSÁGNAK.

Ma már elég rendeletekkel és törvényekkel megvonni tőlük az életfeltételeket, amitől kipusztulnak maguktól is...
*
Az újságcikk másolata itt látható: http://furaila.xfree.hu/256215
*
Bóna Mária Ilona ...
2019-10-15 15:37:40
1 2 3 ......................73 74 ...........109 110 ...........145 146 147 
Címkék: Varju László, Zsidó Világkongresszus, Kászim Szulejmáni, MAGYARORSZÁGI CIGÁNYSÁG ÚGY TUDJA, HOGY MAGYAROK IS KIUTALÁSSAL=ingyen JUTHATTAK LAKÁSOKHOZ, ELŐTT ÉS UTÁN, ÓRIÁSI TÉVHIT, MAGYAROKNAK MÁR NEM JUTOTT, UTÁN POLGÁRSÁGTÓL ELRABLOTT, TÁRSADALMI TULAJDONBA&#8221, VETT TANÁCSI BÉRLAKÁSOKBÓL, Bangóné Borbély Ildikó, Bősz Anett, Magyar Liberális Párt, Gurmai Zita, Rétvári Bence, Ronald, Zsigmond Barna Pál, VESZTES ÁLDOZATAI, Bóna Mária Ilona, amerikai szenátus, iráni határozat, román parlament, rendkívüli állapot, gyűlöletbeszéd megfékezését, német kormánytól, amerikai törvényekkel, elnöki vétóra, határozattervezet segített, parlamenti határozat, járvány megfékezése, polgárok alkotmányos, rengeteg vallási, olyan személyről, törvényekkel kapcsolatban, 1960-as évek, 1945 UTÁN, 1945 után, szocialista Bangóné, rabosításra utalva, többi ellenzéki, ellenzéki politikusok, javaslat pontatlanul, egészségügyi tárgyú, hanyagság pedig, háziorvos mikor, szocialisták törekedtek, utóbbi időszakban,
© 2013 TVN.HU Kft.