Belépés
Krónika 6.rész (elszámolási törvény)
... "pártkatonákkal való feltöltése", a Magyar Posta "privatizációjának lopakodó módon történő előkészítése", a költségvetési tervezés átláthatóságának csökkentése vagy az iskolai papírgyűjtés túlszabályozása.
Az Eximbankról szóló törvény jelenleg úgy rendelkezik, hogy az igazgatóság és a felügyelő bizottság tagjai, valamint a vezérigazgató nem viselhet párttisztséget - emelte ki...
2014-09-24 15:55:03
Kubatov háborút indított a Fradi-szurkolók ellen
Kubatov háborút indított a Fradi-szurkolók ellen
2014, június 19 - 15:32


A tegnapi nap folyamán eldőlt: a szervezett szurkolói csoportok a továbbiakban nem látogatják majd a Fradi mérkőzéseit. A csoportok vezetői találkoztak az FTC vezetőségével, Kubatov Gáborék ritka aljas módszerhez nyúltak.De mi is történt eddig?

A Fer...
2014-06-20 07:57:10
VM: megszűnt a termálvizet használó kertészetek túlszabályozása
...
A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) hétfői közleményében emlékeztet arra, hogy 2013 tavaszán megszűnt az energetikai célra kitermelt termálvíz általános visszatáplálási kötelezettsége, a frissen megjelent jogszabályok pedig rendezik annak gyakorlati végrehajtását.
A módosítások célja, hogy a termálvíz felhasználókat a hasznosítás során indokolatlan teher ne sújtsa, ugya...
2014-01-06 14:03:56
A válság előtti érték tizedére zuhan a londoni City bankárainak prémiuma
... jelentős részét elkerülhetetlenné teszi a világban zajló gazdaság...
2012-11-12 07:04:22
„Az igazat mond, ne csak
... bánni!

Bankok nélkül nincs gazdasági fellendülés

Király szerint a jól működő pénzügyi közvetítő rendszer nélkül nincs gazdasági fellendülés. Éppen ezért veszélyes az állam túlszabályozása, ami a bankadóban, a devizahitelezés betiltásában, a kilakoltatási moratóriumban és a nyolc pontban nyilvánul meg.

“A devizahitelezést korlátozni lehet, de ...
2011-09-04 16:49:26
Orbán "értékel" - Sorost és Ob
... és önálló pénzteremtésbe kezdett - a nemzetállamok ennek megakadályozásával megakadályozhatták volna a válságot - mondta Orbán Viktor, aki szerint az államszocializmus esztelen túlszabályozása után a piac mindenhatóságának dogmája ült diadalt, majd Barack Obamát és Soros Györgyöt idézve az "ész nélkül szabadjára engedett" piacgazdaság bukásáról beszél.
Orbán világossá teszi: ...
2009-03-06 22:25:52
A párkapcsolatokról
... rögzítése, megőrzése és a jelenre való alkalmazása, rendszeres felidézése fogja eredményezni a konzervativizmust (tradicionalitást), s ezzel az öregedést. A személyiség elemeinek túlszabályozása, védő és korlátozó falakká építése (az én elhatárolódása a külvilágtól) pedig a későbbiekben komoly akadályává válik a változásnak, tehát a kapcsolatnak.

...
2007-06-21 15:44:26
1 
Címkék: Magyar Posta, Kubatov Gáborék, Vidékfejlesztési Minisztérium, Orbán Viktor, Barack Obamát, Soros Györgyöt, termálvizet használó, válság előtti, londoni City, igazat mond, költségvetési tervezés, iskolai papírgyűjtés, felügyelő bizottság, szervezett szurkolói, csoportok vezetői, energetikai célra, frissen megjelent, módosítások célja, termálvíz felhasználókat, hasznosítás során, világban zajló, állam túlszabályozása, devizahitelezés betiltásában, kilakoltatási moratóriumban, nyolc pontban, devizahitelezést korlátozni, nemzetállamok ennek, államszocializmus esztelen, piac mindenhatóságának, jelenre való, személyiség elemeinek, későbbiekben komoly, devizahitelezést, átláthatóságának, tradicionalitást, vidékfejlesztési, devizahitelezés, túlszabályozása, visszatáplálási, elhatárolódása, párttisztséget, pénzteremtésbe, felhasználókat, pártkatonákkal, kötelezettsége, költségvetési, moratóriumban, nemzetállamok, kilakoltatási, végrehajtását, vezetőségével, közleményében, vezérigazgató, kapcsolatnak,
© 2013 TVN.HU Kft.