Belépés
Cukorbetegség, lúgosítás
... 300 millió cukorbeteg él, a cukorbetegségből eredő halálozás pedig dobogós helyen szerepel.

A cukorbetegség egy valódi csendes gyilkos, hiszen hosszú ideig nem okoz látványos tüneteket, utána azonban annál brutálisabb lefolyású. A cukorbetegség legtragikusabb végkifejletei a munkaképtelenné válás, szívbetegség, vesebetegség kialakulása, idegrendszeri károsodás, vakság é...
2019-01-13 19:23:40
Érdekesség
... iparággal?Chemtrail infuenza: Már van?

Beteg vagy, bedugult az orrod, a tested fáj, izzadsz, köhögsz, tüsszögsz és még arra sincs elég energiád, hogy felkelj az ágyból.
Bár a tünetek arra utalnak, ez nem influenza. Dr. Len Horowitz szerint ez összeesküvés. Az ő teóriája nem összeesküvés elméletre alapszik, hanem magára az összeesküvés tényér...
2018-12-18 22:41:27
A szemszárazság kezelése
... válhat.Ha a szemszárazság valamilyen meglévő betegség kísérő tünete, akkor a betegség kezelésével együtt szinte magától elmúlik. Amennyiben nem betegség okozza, akkor a tüneteket kell kezelni. A megfelelő folyadékfogyasztás és a műkönny használata mellett több olyan gyógynövény segíthet, amely szemnyugtató hatásán túl a könnytermelést is beindítja.
...
2018-12-06 09:07:22
Almaecet gyógyhatásai
... fül fertőzéseinek kezeléséhez öblítsük ki a fület hígított almaecettel! Húgyhólyag fertőzése vagy candidiasis esetén igyunk egy pohár langyos vizet almaecettel keverve minden este, amíg a tünetek nem enyhülnek!

10, Csökkenti a vér koleszterinszintjét
Kutatások bizonyítják, hogy az almaecet javítja a vér lipidprofilját, mert csökkenti a trigliceridek és az kis sűrűs...
2018-11-04 19:38:09
Szakértő: szinte naponta jönnek ki új gyógyszerek a pikkelysömör enyhítésére
...
Általában három hónap - hámlasztókkal, gyógyszerrel, illetve fényterápiával való - kezelés után a tűnetek 50-75 százaléka elmúlik - fűzte hozzá.
Elmondta: a pikkelysömör kialakulásánál a hámsejtek és immunsejtek közötti rendszer zavara miatt a hámsejtek extrémen gyors osztódásba kezdenek, emiatt a bőr megvastagszik és hámlani kezd. Kialakulásának hátterében általában gen...
2018-10-27 11:01:12
ooOoo
... bevált módszerrel készítik: az adott immunogénnel megfertőznek egy nagyobb testű állatot, általában szarvasmarhát. Az állatban lejátszódik a védekezés, de nagy tömege miatt nem produkál tüneteket. A védekezési folyamat végén vért vesznek a fertőzött állattól, s ez a vér tartalmazza az ellenanyagot.

Antibiotikumok hatása

A passzív védőoltások (például Tetanus ...
2018-10-20 22:55:40
Fáradtság mint betegségtünet
... állandó szomorúság érzése és a koncentrációs problémák.

A szív fertőzése vagy gyulladása, más néven endokarditisz is eredményezhet fáradtságot. A láz és a hidegrázás is a gyakori tünetek között szerepelnek. A kezelés a gyógyszeres terápiát, egyes esetekben pedig a műtétet foglalja magába.

Az alvási apnoé egy alvás közben jelentkező betegség, amikor is a légzé...
2018-10-12 22:00:51
Orvosság helyett
... alkalommal jár Erdélyben, hangsúlyozta, a mai ember vészesen kevés folyadékot fogyaszt, nem mozog eleget, és a tévhitek miatt megvonja magától a sót, meg a zsírt. Emiatt jelentkeznek gyakran tünetek, amelyekre azonnal ráfogjuk, hogy betegség. Holott valamilyen hiány, amit legtöbbször orvosság nélkül is pótolni tudunk.

Dr. Lenkei Gábor 1986-ban szerezte meg az orvosi dip...
2018-09-30 11:26:23
Ingyenes hepatitis C-szűrés lesz az országban több helyen
... jellegzetes panaszokat, az érintettek nagy része nem is tud betegségéről és a fertőzőképességéről.
A hepatitis C szinte tünetmentesen, észrevétlenül rombolja a májat. Mire a jellegzetes tünetek jelentkeznek, addigra sokszor előrehaladott májkárosodás, májzsugor, májrák alakulhat ki. A fertőzés vérrel terjed, védőoltás nincs ellene - hívja fel a figyelmet a szervezet.
Ves...
2018-09-10 07:04:30
Enneagram - Kettes Archetípus Szintjei
... megbetegszenek.

A pszichoszomatikus betegségek itt a hisztériás konverzió néven ismert folyamat révén alakulnak ki. Pszichológiailag a Kettesek hisztériások, akik a szorongást testi tünetekké alakítják át. A legkülönfélébb rejtélyes betegségek törhetnek ki rajtuk, például bőrkiütések, emésztőrendszeri zavarok, ízületi gyulladások vagy magas vérnyomás - csupa olyan rende...
2018-09-05 00:02:39
1 2 3 ...................117 118 ..........176 177 .........234 235 
Címkék: Kettes Archetípus Szintjei, Lenkei Gábor, szemszárazság kezelése, pikkelysömör enyhítésére, országban több, cukorbetegségből eredő, valódi csendes, cukorbetegség legtragikusabb, munkaképtelenné válás, tünetek arra, összeesküvés tényér, szemszárazság valamilyen, betegség kezelésével, tüneteket kell, műkönny használata, fület hígított, pohár langyos, almaecet javítja, tűnetek 50-75, pikkelysömör kialakulásánál, hámsejtek extrémen, adott immunogénnel, nagyobb testű, állatban lejátszódik, védekezési folyamat, fertőzött állattól, passzív védőoltások, koncentrációs problémák, szív fertőzése, gyakori tünetek, gyógyszeres terápiát, műtétet foglalja, alvási apnoé, alvás közben, tévhitek miatt, érintettek nagy, jellegzetes tünetek, fertőzés vérrel, pszichoszomatikus betegségek, hisztériás konverzió, szorongást testi, legkülönfélébb rejtélyes, pszichológiailag, emésztőrendszeri, cukorbetegségből, munkaképtelenné, kialakulásának, fényterápiával, könnytermelést, lipidprofilját, megbetegszenek, legtragikusabb,
© 2013 TVN.HU Kft.